Regasiri (19)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
dbunny , nu a fost de la crema, i.a dat atunci o singura data, dar alt motiv n.am gasit pana mi.am dat seama ca alta e cauza, oricum doar o noapte n.a dormit slava domnului
reactie la vaccin nu a avut niciuna
eu des patesc faze cand il imping alti copii , ba de cateva ori si.a luat palme in cap, unu la tras de gluga pana la trantit pe jos, zic merci ca vad ca deocamdata nu stie ce e aia bataia, si nu da in copii, cand a primit palmele s.a uitat mirat si nu stia ce sa faca, cand l.a trantit a inceput sa rada crezand ca.l pune jos si.l pupa cum facem noi cu el
eu atrag atentia copiilor, daca vad ca parintii nu se simt le zic de toate, nu le vb urat dar ii fac prost crescuti etc, daca se repeta fac in asa fel incat sa vada parintii, nu plec de acolo sa plece ei...
diana - nu as da copilul la o gradinita in care un copil are hiv, muscaturile intre ei sunt la ordinea zilei, bine ca asa il poate musca si in parc sa zicem dar incerc sa reduc din riscuri si nu nu mi.as da copilul la cresa cu altu bolnav
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
daynara ce inseamna copil bolnav?Adica ce boli sa aiba,pt ca sa nu-ti dai copilul la aceiasi gradi cu el?
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
daynara ce inseamna copil bolnav?Adica ce boli sa aiba,pt ca sa nu-ti dai copilul la aceiasi gradi cu el?
Dodo vorbeam de HIV..citeste mesajul meu anterior, a fost un caz la noi in judet...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
De hiv din pacate si spre rusinea mea si eu ma tem si fug la propriu,e singul diagnostic de care fug
.Ca sa ma credeti va pot povesti ce am patit cand am fost sa-l inscriu pe Bodo la gradi am fost trimisa la cea cu copii de hiv
si am reactionat la fel.
Scuze nu am citit cu atentie azi sunt agitata am citit www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-o-mama-a-obtinut-autorizatie-sa-cerseasca.html" target="_blank">Asta
si am luato razna,nu pot sa cred ce sa intampla in tara asta.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by aka
helooo. nu aud decat ecoul. unde ati disparut?
am fost la ortoped ca mi se parea ca merge prea cracanat. n-are nimic, m-am lamurit, pana pe la 3 ani se va stabiliza mersul. dar are piciorul aproape plat, ne-a recomandat ghetute cu talonet cat mai inalt, si incaltaminte si in casa, la fel cu talonet. ne mai ducem la control prin toamna sa vada daca au mai aparut modificari.
Carla si eu procedez cam la fel ca tine. daca o impinge vreun copil ii spun frumos ca e mai mica si poate cade, daca continua cu agresiunile o iau si mergem in alta parte. niciodata nu n-am certat cu vreo mamica, abia daca schimb doua vorbe cu ele. oricum pe majoritatea nu le intereseaza ce le fac copii, bine ca sunt bancute sa stea la barfa. am niste specimene in parculete, de nu mai stiu unde sa merge cu ea. azi la leagan era un baietel si tot baga nisip in gura, ia spus mama-sa odata, de doua ori, pana a incaput sa-i dea peste maini, si de ce dadea mai mult copilul mai mult nisip baga in gura. a culminat cu cateva palme trase de copil mama-si, si cu celebra "mah, tu dai in mine, nu stii ca eu te-am facut" si jap alta. off
Alexandra imi pare rau ca esti bolnava. ai grija de tine.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Si noi am sesizat aceeasi problema la Alex inca de cand a inceput sa mearga , am fost la chirurg ortoped si ne-a spus ca se corecteaza pana pe la 3-4 ani, ne-a recomandat sa stau cu ea cat mai mult afara 4 ore mini/zi (pentru fixarea calciului si vit D3) si cel putin 10 zile la mare pe an! Acum parca sunt mai drepte, insa calca cu laba piciorului spre interior.
Incaltaminte- eu am mari probleme in gasirea incaltamintei adecvate, la sandale am mai rezolvat insa la ghetute e jale, nu-i intre piciorul in nimic, are laba piciorului lata si umflata si nu reusesc sa-i bag nimic in picior, deja cand vede ca o duc pe la raioanele de incaltaminte incepe sa urle! Poate imi spuneti voi de unde le cumparati incaltari, m-ar interesa ceva gen gheata inalta, din piele si cu scob (sau cum se numeste chetia aia care ii formeaza scobul la picior)- m-am exprimat in termeni mai populati ca altfel nu ma pricep :)! Pup! AAA si poate-mi spuneti ce sa-i iau pentru la mare cand o scot pe plaja, ca incep cumparaturile si sa stiu ce caut!
mama de 1 an si 6 luni
danita spune:
salutare
dbunny : legat de gradi - prietena mea si-a dat fetita cea mare la o gradi particulara cu fitze din oras. engleza intensiv , f faina . prin iarna copila slabea, nu vroia sa manance era tot mai apatica . dupa multe investigatii au ajuns la concluzia ca copila a luat bacilul Koch, cel responsabil cu TBC-ul . sa iti mai zik ca acasa mai aveau un bb de 3 luni ??? prietena mea era absolut innebunita , tratamentul a fost destul de lung si a tre sa repete ptr toata familia inclusiv bb toate testele . a trecut, purtatoare de acel bacil( nust cum sa ii zik) o sa fie toata viata dar este izolat dar in momentele in care organismul e slabit poate sa isi faca de cap . fetita a fost mutata la stat ptr ca toata lumea a presupus ca a luat de la o persoana care venea dupa vreun copil si acea pers era bolnava de TBC . Gradi era f aproape, nu circula cu autobuzul si ptr ca mai aveau un bb mik acasa nu fusesera in aglomeratii de f mult timp . La copilul nr 2 cand a ajuns de varsta gradinitei nici nu s-a mai pus problema sa il dea la alta gradi decat cea de stat . asa ca ..... o loterie !!
D
dolores spune:
buna seara,
dbunny, guritza lui david este 80% bine.
abia sapt viitoare mergem la un control cu el caci dr de la spital care l-a vazut cand am fost cu el si-a schi,bat turele pe ultima suta de metri, iar david deja e mult mai bine.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
adinazot spune:
BINE V-AM REGASIT PE TOATE FETELE FRUMOASELE!
Noroc cu cineva drag ca mi-a deschis mintea,mi-a spus ca sunteti aici...ca pe mine nici ca m-a dus capul...(Desiree
)
Noi suntem bine,eruptia dentara e in floare,deocamdata asta e singurul lucru care ne deranjeaza..
Mi-a fost dor de voi!
poze
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dayanara spune:
sunt pe fuga , plec la cmparaturi
adina ma bucur mult de tot sa te vad, si eram tare curioasa cum merge cu tiroida si cu medicatia
dolores ma bucur de david, sa fie sanatos micutul
va pup pe toate si pe toti :))
ivan si dayanara
adinazot spune:
DAYANARA,mersi, merge mult mai bine,analizele au iesit bune,acum mai trebuie inca 3 luni sa iau o jumatate de pastila de tyrozol pe zi,si pe urma inchei asa usor.E bine!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"