Salutare!
i-am facut niste analize bb-ului meu si surpriza ne-a iesit CMV IgM -negativ si IgG - pozitiv cu 15,6 unitati (iar referinta zice >15 pozitiv)...suntem un pic la limita.
S-a mai confrutat cineva cu asa problema???? sunt un pic disperat, si ajung sora vineri la medic
Multam,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Rezultatul tau e foarte bun. IgG pozitiv inseamna ca ai anticorpi la infectia respectiva, iar IgM negativ inseamna ca nu ai infectia activa in organism.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miereamara - multumesc d eraspuns. este vorba despre analizele unui bebe care are doar 4 luni si sunt rezultatele lui. Se aplica aceeasi regula?
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
la 4 luni bebe inca mai are anticorpi de la mama (doar IgG trec prin placenta nu si IgM), asa ca nu e cazul sa te sperii.
Oh, scuze, am crezut ca este vorba despre tine. Dar ceea ce spune Zmotocel face sens, mai ales ca valoarea este aprope de limita minima. Cel mai bine mergi la medic pt interpretarea rezultatelor.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
multumesc frumos pentru raspunsuri.
Merg si la medic, dar am reusit o programare doar vineri dupa amiaza si m-am speriat un pic cand am vazut analizele...dar acum m-am mai linistit.