intrebari retorice

intrebari retorice | Autor: nora2005

Link direct la acest mesaj

Cum poti afla daca mai e cazul sa mai postezi pe acest forum?
Nu am stiut nici cind am fost avertizata, de ce am fost doar eu si nu si altii care au spus mai multe ca mine, pe fata, regulamentul nu e acelasi pentru toti? Si vorbesc de multe subiecte aici, chiar de prima pagina, unele deschise de DC.
In ce categorie ma incadrez acum? Am inteles - in sensul de acceptat- ca n-ai ce face, n-ai painea si cutitul, trebuie sa rabzi de foame, ca asa sunt multe exemple in tara asta, pe care eu -totusi- o iubesc si mai sper sa se indrepte, sa o ia pe calea cea buna, mai ales oamenii, in special cei ce cred ca sunt ok, dar vai de noi...

Nu am inteles de ce scriu si nu-mi apar mesajele daca tot (inca) mai am cont aici...asa cum nu am inteles multe din nedreptatile care se intimpla pe acest forum...nu cred ca exista obiectivitate, ci doar pumn in gura cind cuiva nu-i convine ceva...nu se tine seama de vechime pe forum, de activitate...de nimic...s-a aprins cineva pe o tema, gata...tragem fermoarul, dar pedepsim fara sa...incercam sa vedem cine e adevaratul vinovat. Nu-i bai, doar ca se pierd oameni valorosi. Si nu vorbeam de mine acum, ci de altii care incep sa renunte. Deja se intimpla prea des nedreptatea.

Deci, e o ultima incercare de a scrie, sa vad daca imi apare ceva si apoi renunt, pe ideea cel mai intelept cedeaza...am scris la alte subiecte, nimic. De ce? Dumnezeu stie...cindva aveam mare drag de acest forum...nu stiu ce s-a intimplat cu el...Multi dintre cei care posteaza sunt ok. Cu moderatorii, in schimb, sunt multe de spus...
Nu a fost nimeni...disponibil sa stea de vorba cu mine serios, si acum vorbesc de DIALOG in adevaratul sens al cuvintului.
Dreptatea nu e a unuia sau a altuia, si un om intelept il asculta si pe cel mai prost ca el, poate are ceva de invatat, nu se stie...

Va doresc intelepciune, toleranta si discernamint tuturor, mai mult decit ati avut pina acum.

Nora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am decis publicarea acestui mesaj pentru considerentul de fair play, de deschidere Pe acest forum nu au fost "trimisi la plimbare" oameni valorosi. In fapt nu exista un interes de recrutare de personal nu suntem agentie. Suntem insa atenti la anumite detalii si tinem la respectarea unor reguli cunoscute dealtfel insa cu stiinta (rareori cu nestiinta) ignorate. De aceea in cazurile de acest gen suntem obligati si la masuri de restrictionare, uneori chiar la masuri de excludere. Impropriu spus excludere mai degraba de interzicere a accesului. Daca au fost respectate regulile stiute (offf Doamne, de cate ori am inchis ochii!) niciodata nu a fost probleme. Sa fim bine intelesi, nu suntem la vanatoare dar in mod sigur este un forum monitorizat. Asa incat nu are sens sa testam limitele. Nu de alta dar ca si in orice stat sau grup ce se doreste democratic exista reguli si responsabilitati/obligatii. Nu sunt respectate exista raspundere. E simplu. Fiind un forum privat dar chiar daca este public intrebarile de genul cum pot sa aflu daca estev cazul sa mai postezi sau nu mi se par fara suparare puerile. Nu este cazul nici nu a fost vreodata pentru ca este un forum liber. Nu ai aceasta obligatie nici nu ai avut-o vreodata deci la ce folos o astfel de intrebare "retorica" de dragul exprimarii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ai facut reclama la un produs netestat - iar reclama ilegala este interzisa pe DC. Nu inteleg ce explicatii vrei. Scrie si in regulament. ai fost avertizata!

Heirupul tau cu hai sa iubim oamenii si sa fim buni bla bla nu are sens. Daca doresti insa sa aduci in eroare alte persoane cu inocenta ta si cu amestecuri fine de oameni si valoare , bla bla - refuz sa le amestecam cu incalcarea regulamentul DC.

Asadar - eu propun inchiderea contului.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput