Puiuti de Randunici 2008!! (32)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Mai ce super e acum afara, am iesit de la 5 si am stat pana la 8. Si raportez ca fie-mea a papat in parc! Prima oara cand am facut asta, dar mai eram cu o mamica cu pui mic, asa ca ne-am retras putin si am hranit copiii! Tare bine a fost!
Naty, imi pare tare rau de Eliza!
Simonette, succes cu diversificarea! La vaccinul de 4 luni vorbesc si eu cu pediatra despre asta, desi sincer, as mai sta putin...Pup baietii frumosi!
Tuchita, ce zi ai avut si tu! Fugi in parc ca e bine acum, e racoare...
Rebe a adormit in scoica, astept trezirea sa facem baita...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
simonette si eu la emisiunea ta
felicitari ptr efectul diversificarii
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, cred ca Simonette a parasit emisiunea, parca s-a trezit Iannis. Preluam noi!
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
ok, Clau, preluam pana vine vremea de baita, adik peste 15 min!..
deci ti-ai facut curaj si tu sa alaptezi in parc!..sa ne fi vazut pe noi ieri la terasa!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Gata Luny, s-a trezit Rebecca! Am fugit...
POZE
POVESTEA NASTERII
simonette spune:
hahaha....
Nici eu n-as fi crezut ca voi alapta vreodata in public...
De cand am ajuns aici, datorita faptului ca la inceput nici mobila n-am avut, am avut mult de laergat, masina nu avem inca, am alaptat in cele mai neasteptate locuri...publice!
Am alaptat in statia de metrou, in Ikea, in parc,in magazine, in piatza..........nu-mi mai vine acum dar am alaptat peste tot! ma acopeream cu o bavetik si mergeam cu copkilu la tzatza ca nu aveam ce face! Acum ne-am revenit cu programul!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
amira_roxana spune:
pidana bine ca ai scapat! si acum mai ai laptic, sau papa bibe?
simonette ce de kk! noroc cu diversificarea! dar cereale ii dai?
luny ai plecat la scufundari cu gineri-miu?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
bubu05 spune:
Olgutza, n-am fost pe faza sa-ti zic reteta ca am plecat afara cu piticii. Cel mai rapid faci snitele din piept de pui sau la gratar.
Eu am pus niste ciocanele la cuptor cu ficatei si fac repede niste legume congelate cu orez si gata.
Sa va zic ce am facut aseara, sa incercati si voi, delicios. Am si poze, dar nu le-am descarcat...si se face rapid: deci, intr-un vas de iena dreptunghiular am pus un rand de ciocanele de pui, un rand de cartofi noi intregi, din aia mai mici, un rand de morcovei tineri de gradina, tot intregi si un rand de fasole lata galbena intreaga. Am condimentat(ulei de masline, sare, piper, cimbru, busuioc, menta), un pahar cu apa, am pus folie de aluminiu peste tava si am bagat la cuptor. In juma de ora s-au facut. Si am facut un sos de smanatana cu usturoi si marar si am papat de ne-am lins pe degete!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
simonette spune:
Amira, abia am inceput cu suculetul...
Cereale nu stiu daca o sa-i dau, nu am o parere pro, dar daca va trebui...
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bubu05 spune:
Dana, saracuta de tine...bine ca ai scapat si esti bine...ce nasol cu apendicita asta, bine ca te-ai dus la spital.
Fetelor, si eu i-am dat san pe unde eram, in parc, in mall, in masina...asta e, daca se calmeaza cu tzatza in gura si papa la cerere, trebuie sa le dam!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze