Puiuti de Randunici 2008!! (32)
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Am pus poze noi!!! La semnatura!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Simo27 spune:
Aoleu,Oana ma facui de rusine
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Simonetta,frumosi Baietii Tai!ce grasan e Iannis,si ce bine sta in fundulet!e baiat mare !
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Simo, nicu cu ai tai nu mi-e rusine...
Sunt f. mandra de baietii mei
simonette spune:
Vad ca le-am pus de doua ori....
ursuleata spune:
bueeeeyyyyyyy, cand va zic ca am fost slaba si ca acu's obeza...io nu mint.asta e
ma fac eu manechina
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
VALENTINA C spune:
Salutare!!
Sovi, cand ziceai ca Sasha e galagios, nu-l auzisei pe Matei al meu. Cred ca ieri te-ai convins!!
Hai sa-l laud si eu putin: azi a stat in patutul lui 30 de minute, de dimineata, fara sa planga deloc!!!! S-a uitat la jucariile din patut, a tras de ele..si eu mi-am facut linistita treaba... Dupa- amiaza a adormit tot singur in patul sau, iar cand s-a trezit, a mai stat cumintel 15 minute....
Am reusit pentru prima data sa gatesc ceva cand sunt acasa numai cu el. Ca am terminat dupa ce a venit tati...asta este alta treaba..
Bubu, mai da-ne retete din astea rapide, ca sigur le vom incerca..cel putin eu..
Si eu sunt GRASA...dar incerc sa nu ma stresez...HAIDETI sa incercam sa ne simtim bine in pielea noastra, asa cum suntem, ca atunci cand vor incee copiii sa mearga, slabim sigur!!!
Imi pare rau ca n-am fost la poza cu toata lumea..data viitoare!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan
bubu05 spune:
Aoleo, nu mai vorbiti de grasime si obezitate, ca nici eu nu stau mai bine Am un fund, mama-mama...de burta nu mai zic nimic, ca toate avem acum. Of, si ce ma fac eu, ca nu pot fara Nirvana Si cica e mai nasol sa poftesti acum, ca poti pierde laptele
Simonette, mama ce baieti mari ai! Sunt scumpi rau! Asta mic e leit tati!
Valentina, chiar ma uitam dupa tine in poza de grup si nu te vedeam...aveati concert?
Super tare, Sovi cu un cap mai mare decat toate
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
simonette, si mie mi s-a intamplat sa sar peste baie daca dormea, nu-i problema!..am vazut pozele noi
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Sunt rupta! Sper sa ma apuc sa ma demachiez inainte de culcare!
Sunt neepilata, cu unghiile nefacute, nepensata....sa mai zic?
Nu mai am cu ce sa ma imbrac!
Am o pereche de pantaloni negri pe care ii urasc din tot sufletul si m-am saturat de ei! mai am o fusta care mi-ar veni dar daca sunt neepilata nu merge!
Nu stiu ce naiba o sa manace Ilinca maine si nici ca ma mai intereseaza la ora asta, de noi oricum nu-mi pasa!
la aerobic n-am mai fost de o saptamana, deci nu stiu ce sanse am sa slabesc in ritmul asta, voi ma ucideti iar cu poze cu mancare!
Roxana, vezi de ce esti grasa? ca-ti gateste randunoiul!
Ca m-am terminat cu plansul...vineri plec la Breaza si ma intorc duminica la pranz! Sper sa se descurce randunoiul cu amandoi!
Partea buna e ca am rezolvat cu gradinita Ilincai in proportie de 99%!
O sa am o toamna interesanta, cu Ili in primul an la gradi si cu examen de dat!
Ma duc sa fac
P.S. Am vazut flacaii Simonettei, absolut deliciosi si seamana asa de bine intre ei!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze