Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sar'na fete pt ca sunteti dragute!

Cari te-am vazut ca ai aparut, sa stii! Si ma bucur ca scrii!

Dia nu e obligatoriu vaccinul. Stiu ca parca medicul de familie il recomanda in sapt 32-34. Eu nu l-am facut si nu l-as face, ca doar nu nasc pe camp. Si, in plus, la ce relatie platonica:) am io cu dr de familie, nici nu cred ca indraznea sa-mi recomande ceva...pt ca nu avea cand, nevazandu-mi moaca pe la usa ei:)

Asa ca Irinucule, stai linistita si lasa omu' in pace!:)

Cuscri era sa ma inec bre, cu fesele tale marcate cu marci auto:)) oricum, sunt foooarte tari superstitiile astea. Ti-am mai povestit eu si cu "nu mai pupa catelul sau nu mai pashi peste el, pt ca o sa ai un copil super paros":)) O si vad pe fii-mea cu plete pe tot corpul, la ce zmotoceala a primit buli.:)

Ete ma enerveaza si pe mine ceva, ca daca tot va plangeti fiecare de ceva, tre sa ma plang si io. Si anume, ma enerveaza dom'le secretia asta, ca parca e mai apoasa asa si sa stau cu ochiu-n chiloti asa...nerusinare cumplita, nene

Mi-a venit si mie iubexu acasa da' a iesit cu bicla (e ritualul lui...el slabeste, io ma "impepenesc":))...io as vrea sa ma apuc de facut mancare, da' momentan mi-e lene!

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bujo, am cateva poze la semnatura

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Pai Sunule bine ca mi-ai spus ca eu il bateam pe ginecolog dajaba...
Unicul mreu neuron nu intelese ca antitetanosul trebuia recomandat de medicul de familie (cu care, ca si tine, am o relatie extrem de platonica in sensul ca ca m-a vazut o singura data la fatza si asta se intampla pe la inceputul sarcinii.. )

Irina35+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo hai ca esti tare cu masina.
Aici e asa bine ca nu se umbla cu vb din astea nu ma streseaza decat cand vb cu lumea din ro si incep toate babele cu vaii si vaii si vaii.
Nu zic bunicamea cand a auzit ca ne-am casatorit vaiii ce bine ce minunat de parca vai acuma suntem si noi oameni normali nu paria ai societatii. Mai oamenii astia is belea serios...
Mary nu te mai enerva ca nu are rost ignora respectiva nu ii zi nimic raspunde la fetele care vrei si gata. Nu are rost sa iti faci tu nervi din cauza lor.
Vaiii minune se plange si soramea de ceva. da si pe mine ma dispera scurgerea ca e abundenta si is satula de schimbat absorbantele toata ziua si lenjeria.
Da frumos din partea lui Dragos. A meu nu, a meu se ingrasa odata cu mine si apoi cica slabim amandoi adik el slabeste intr-o luna si eu in vreo 12. Da si sarcina trecuta se cam ingrasase si el putin si el repede pai nu vrea sa ma simt eu aiurea fiind toata rotunda.
Barbatu' tocmai m-a sunat sa ma ameninte. Ca se roaga de mine de vreo trei zile sa dau comanda la tesco nu de altceva da nu mai are suc si e greu sa le care de la magazin mai bine le aduc astia acasa si cica el merge dupa pepene ca a iesit mai devreme de la servici sa poata merge da nu eu nu pot papa decat dupa ce vede ca am dat comanda. Na domnle e frumos asa?

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 14 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb ti-am vazut pozicile cu burtica - foarte frumoasa si mamica si burtica

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai Irinucule serios, si-o lua dijaba bietu gineco! Zau, io tin la om!

Sor'mea razi tu razi, da' sa stii ca ma complexeaza frate. Ca lui ii scade burta si mie-mi cresc toate...zici ca-i perioada de rodire a campurilorSuuuuper tare Flo, las' ca asa-ti trebe! Adica omu' se cara cu pepene pt tine da' tu nu poti sa-i comanzi si lui un suc??? Ntzzzz...

Iar cu scurgerile, asta e, arunc la tampoane de zici ca-s tragator la tzinta:))

SUN 37+

Mergi la inceput

Eu nu mai zic nimic de Dragos al meu...ca el mananca cat China si nu pune un gram pe el (ba chiar a inceput sa slabeasca cred ca de emotzie ca vine bebe) si eu beau apa si mananc cirese si ma ingras... Pai e corect asa?!?!

Irina35+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Aaaa.. am uitat sa va spun: m-am facut blonda
Pun maine sper pozici noi cu pepenasul de mine. Poate primesc cateva pozici si de la nunta la care am fost nasa ca sa vedeti cea mai maaaare nasa din lume.

Irina35+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sorelix te cred ce e enervant, pe mine ma dispera la barbatamiu ca el cand tre sa isi ia haine de ex nici nu tre sa le probeze e destul sa ia marimea M si ii stau ca turnate pe el si mai arata si bine eu probez toata oxford street si tot degeaba, ba e stramt colo ba nu se aseaza cum trebuie ba mi se vad suncile ba parca am ceva intre picioare si tot asa. El mergem sa imi iau eu ceva si el vine cu trei sacose acasa si eu cu nimica, numai un pachet de nervi.
Irinuca asta e discriminare draga mea. Si eu eram genul bagam in mine ca sparta si nu se vedea un gram tot la 45 ramaneam si acuma ma chinui ca disperata sa slabesc si imi ia un an sa dau suncile jos si daca uit de regim si antrenamente vin la loc. Ce mai is baba de acuma.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 14 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ma uit la Happy hour la Protv si e invitat Wilmark cu fam lui inclusiv bb Loukas care e atat de frumusel!!! Si are un par bogat!!!

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput