Par ondulat, cum il intretin!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by monica70

Buna idee.
http://www.dropshots.com/moni5#date/2008-04-01/05:01:21 poze de-acum o luna-doua,acum e un pic mai lung dar tot asa aiurea sta
Si aici http://www.dropshots.com/moni3#date/2006-03-10/18:44:52 scurt de acum doi ani dupa ce am nascut,dar era inca lins (din luna a sasea de sarcina mi s-a intins parul,pana la cca 6 luni dupa ce am nascut ...)

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Pe bune zici ca-i parul meu http://good-times.webshots.com/photo/2622560290101635539XtspvE nu am poza mai de aproape, oricum al meu daca il tund arat ca o oita plouata!

mama de 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ha ha ,e clar ca-i acelasi gen

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Prezent, si eu !
Dar eu sunt multumita de parul meu, desi, dupa nastere(in 2002) s-a mai intins si rarit, parca.
Il port lung si tuns in scari din timpul liceului. Dar asta este coafura ce ma prinde cel mai bine.
De multe ori am vrut sa imi mai schimb coafura, dar nu vedeam care alta mi s-ar potrivi mai bine, mai ales ca am fata mai rotunda si parul scurt in jurul fetei nu ma avantajeaza, deloc, cred.
Nu imi periez parul decat rareori inainte de a-l spala si mereu inainte sa il vopsesc(ca de 2 ani trebuie sa fac si treaba asta).
Il spal cu sampon pt. par vopsit sau ondulat de la Avon, de cativa ani, dar au fost bune si "Fructis" de la Garnier si "Elseve" de la L'Oreal, pt. par normal. Nu stiu daca ei au sampon pt. par ondulat, cum au cei de la Avon.
Ba au si balsam de par pt. par ondulat. Si chiar e mai ondulat parul, cand folosesc samponul si balsamul pt. par ondulat.
Nu-l usuc niciodata cu uscatorul, il las sa se usuce natural, nu inainte a pune pe el, cand e inca umed, spuma pentru par ondulat("Londa" si am vazut ca exista si "Fructis"-Garnier), care nici nu incarca parul ca alte spume. Si, iata cum imi arata, parul, proaspat tuns, vopsit si spalat.
O poza din...toate zilele, dimineata chiar, ar fi aceasta.
Din cand in cand, inainte de spalarea cu sampon, pe parul ud, folosesc si eu, un ulei de masline(de la Avon) si in loc de balsam, folosesc crema cu masline(tot de la Avon).
Ce am observat eu, un par ondulat nu se perie, ca se strica onduleurile, suvitele se desfac, dand un aspect de...matura, parului.
Nu se usuca, cu uscatorul de par. In general, parul ondulat este un par mai spre uscat. Necesita balsam si spuma de par sau gel pentru definirea buclelor.
Cam asta am observat eu, la mine.
Sa aveti un par stralucitor si ondulat, asa cum va doriti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna, vin si eu cu parul meu cret de care insa sunt tare mandra si cu care nu ma lupt prea tare. Eu il am lung, un pic in scari (ca sa nu se adune greul jos), il vopsesc si il spal cu sampon de care apuc, insa pun balsam si spuma pt par cret (de la Pantene acum dar si produsele de la Gliss imi erau tare bune). Ma usuc cu foenul si cu capul in jos cu difuzorul de volum. Cand ridic capul sunt numai inele. Nu il pieptan ca as fi ca Tina Turner in zilele si de glorie si par sculat in cap
Nu ma supara parul meu, chiar imi place numai ca nu prea am mare varietate de coafuri de facut. Ba da, il prind il las in jos iar in prind si tot asa.
Aici ma vedeti cu par cu tot. http://family.webshots.com/photo/2335017660102256463QVHrKr

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mey, Monica, ce faina esti!eu vazusem pana acum -nu stiu cum- NUMAI poze cu Diana, cu tine never
deci esti faina,ai inteles?

dar alta era ideea, si eu ma incadrez la dilemele si problemele de mai sus; in scoala primara si gimnaziu maica-mea nu ma lasa cu parul lung asa ca in liceu si mai ales in facultate l-am lasat sa creasca cat a putut...

acum de vreo luna m-am tuns pana la umeri, il vopsesc mereu cu rosu de la Loreal sau Pallette, sampon: Fructis sau Nivea pt bucle, spuma de la Pantene pt bucle dar numai putina de tot, ca altfel imi sta aiurea...

caut si niste poze

mrrrrau

Mergi la inceput

asa arata lung

si acum e asa

eu il spal f des, l-as spala zilnic ca sa stea cat de cat ok (numai timp sa am), deja a doua sau a treia zi daca nu e spalat (rar) tb sa il tin legat ca e ca o matura

mrrrrau

Mergi la inceput

NOE mersi de compliment,dar eventual era mai corect spus "o baba faina" ca in curand fac 38 de ani si parca e cam aiurea cu par lung,desi eu visez la o freza cum e cea a Aninei Apropo de rosul tau super,asa l-am samponat si eu odata cu culoarea aia,dar era scurt pana la urechi (gen care sau cum ii zice) si cu gel,eram ca o oaie creatza si rosieee tin minte ca am mers a doua zi dupa vopsit ,cu ceva treaba la finante si vreo 3-4 indivizi tinerei la costum m-au tot oprit pe coridor sa ma intrebe daca ma pot ajuta cu ceva,mai rau decat daca eram o blonda Inainte nici dracu' nu ma baga in seama p-acolo
Apropo de spalat,eu cel mult de doua ori pe saptamana il spal ca si asa e uscat ...

Mergi la inceput

Monica, multi inainte!nu-i arati deloc.

Anina, cam asa si eu cu periatul si uscatul cu uscator..adica mai deloc...iar tu si printesa ta sunteti tare faine,!

mrrrrau

Mergi la inceput

NOE si CLAU voua va sta foarte fain cu asa par si coafura pentru ca aveti si fata perfecta,ovala ... a mea rotunda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

NOE si CLAU voua va sta foarte fain cu asa par si coafura pentru ca aveti si fata perfecta,ovala ... a mea rotunda

sa stii ca eu am fruntea o idee prea inalta...daca as fi avut par drept, mi-as fi tras un breton ceva, dar asa...

mrrrrau

Mergi la inceput