Aspirante optimiste > 20 (322)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaelacg spune:
stai si tu linistita, si poate ramai luna asta fara stimulare![]()
cine stie? au mai fost cazuri
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
cami_antonia spune:
dadada
ai cumva ovare micropolichistice?de iti intarzie ciclu??? ti-ai verificat ovulatia pana acum???? stii daca ai si in ce zi se sparg foliculii?????
eu am avut dereglari mari...
daca e ceva ce se aseamana astept intrebari
tre sa pleccccccccccccc
revin mai pe seara
4+
Camelia
dadadada spune:
Cami,
Nu am ovare polichistice.
Am o dereglare ce mi-a aparut dupa ce am renuntat la anticonceptionale.
Pe langa faptul ca am ciclul ff lung 42-45 zile nici nu ovulez.
Dupa analize am inceput stimulare + duphaston pentru reglare. A fost bine 2 luni dupa care s-a dus de rapa si stimularea si reglarea cu duphastonul.
Cam asta este pe scurt "istoria".
http://tt.lilypie.com/khoTp3.png
luminita33 spune:
anidaz si andra b-multumesc de primire...scuze ca am reactionat cam tarziu.am observat ca sunt fete super ok aici...pupici pt viitoare mamici
luminita33
iulia_30 spune:
Buna fetele.Ce mai faceti?vad ca unele sunteti bine.Vroiam sa va intreb cum comandati voi produsul Vitex Fruit (Chaste Tree) si cat costa.Eu l-am gasit pe net cu 35,o.Este bun de ceva?multumesc pentru raspuns.
iulia
oanaiacovita spune:
Iulia, eu mi-am comandat de pe net de la naturashop si m-a ajuns cu taxele postale la 44 de lei.
Am inceput sa iau de luna asta cate 3/zi din z1 a cm-ului si nu stiu daca de la el, dar asa inclin sa cred, se pare ca luna asta o sa ovulez.
Eu o sa il iau pana in z14 cand incep Duphaston si astea 2 nu se pot lua impreuna.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, zi-mi te rog...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
iulia_30 spune:
Multumesc Oana.Eu am luat macca si napraznic din ziua 4 si pana in ziua 16 cand incep duphastonul.Crezi ca pot sa iau si macca ,napraznic si vitex fruit?Luna asta nu cred ca se prinde nimic dar vine concediul....
.Pupici si spor la bebelusi.
iulia
iulia_30 spune:
A,am uitat sa intreb in cat tim a ajuns la posta vitex fruitul?Eu plec din Bucuresti pe 1 iulie.oare ajunge in timp util?Se gaseste si la plafar?
iulia
oanaiacovita spune:
Iulia, eu din ce am citit la Naturiste, fetele recomada Macca pentru barbati si vitexul pentru femei. Acum nu stiu daca se pot lua amandoua. Poate ar trebui sa intrebi asta la subiectul Naturiste si homeopate:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117166
La mine a ajuns de cand am facut comanda cam intr-o saptamana. SIgur ajunge pana la 1 iulie.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Aaa am uitat...am inteles ca se gaseste si la plafar. Poti incerca.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...