Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
greyeras spune:
Multam Nico, tati e curios sa mearga si el. Invitatia noastra oricum ramane valabila. Va asteptam pe la noi, ca vorba ta, acum stii unde si cum.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Nu nenica, bagati voi capitolul. Am vazut ca-mi iese si m-am potolit... Vad ca e actiune pe aici si incepe meciul pana termina mandea de executat trebusoara... Eu ma duc la o lulea, sa ma racoresc nitelus!!!
Micul Yannis creste mare
![](images/user_woman.png)
rnico spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Greyeras, eu o sa incerc sa fiu pe la ora 15:50 in fata Pavilionului H, pentru cine nu a inteles exact unde e intalneala. Deci va astept eu la pavilion si mergem impreuna. Pentru cine va mai intarzia, o sa dam indicatii prin telefon.
Rnico, da, joi la ora 16. Te asteptam cu bebelusa din dotare!!!
Bai, eu fac greva!!! De ce nu fac astia un campionat de barfe sau de stiri mondene??? NUmai fotbal, fotbal si iar fotbal.... Dar asta nu ma impiedica sa sper ca Romania e pe cai mari in seara asta... Haideti mai baieti, arati-le ce puteti macaronarilor!!!!
Micul Yannis creste mare
venim si noi la 15.50 la pavilionu H ca asta stim unde e
parcu herastrau nu prea il cunoastem ca stam la nea vanghelie in sector 5, iar in herastram am fost doar de vreo 6 ori, ca e hat departe de noi
![](pupic.gif)
bb alesia 23oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Andries, Tzuc!!!! Ia iesiti din cochilie si bagati o intalneala!!! Stai ca va trimit eu niste mesaje private acusica, sa nu ziceti ca n-ati stiutara... Aha!
Rnico, e foarte bine. Pavilionul H este exact la capatul tramvaiului 41. Deci ne vedem acolo la 16 fara 10.
Nu mai stiu cui sa fac invitatie, ca stau si imi tot aduc aminte de cate o fata care zicea ca e dornica de socializare... Daca va mai amintiti, bagati si voi niste pm-uri la fete si anuntati-le!!!
Micul Yannis creste mare