Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Moldoveanca imi pare rau pt puiutul tau,sper sa nu fie vreun bug pt ca in Anglia la fel ca si in irlanda sunt astfel de virusuri,Asa am crezut si eu ca e doar febra de dinti dar se pare ca ea era bolnaviioara,sfatul meu e sa il ciupesti putin de pielea de pe mana si daca nu se trage imediat inapoi este deshidratat,ai mare grija daca si vomita pt ca trebuie pus la perfuzie urgent.Sanatate multa.
Andries m-i s-a spus ca Mirciulica al tau are intoleranta la lactoza si Alexuta mea are imi dai si mie niste sfaturi te rog.

Va pupam

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, uite aici fantanile:
http://good-times.webshots.com/photo/2475965450101620375PsBjzm
E mult spus... Practic sunt doua bazine care au in mijloc cate o fantana arteziana. In fine...
Ai spus ca ai inteles pana la primul pod. Apoi e simplu! Continui sa mergi inainte si vei gasi si cel de-al doilea pod (se vede drept inainte, nu ai cum sa-l ratezi). Treci podul si mai mergi circa 200 de metri tot pe langa apa, in partea stanga imediat cum cobori podul (cum cobori podul sunt doua alei; una merge inainte, alta o ia la stanga pe langa apa). Poti sa o iei si inainte si iesi direct la locul ala unde am stat eu cu fetele pe iarba. Sau poti sa faci la stanga, pe langa apa si dupa circa 200 de metri ajungi la pajiste (este in partea dreapta, in sus, cat vezi cu ochii). Ca punct de reper este un foisor (daca ai idee pe unde e foisorul din Herastrau). Ideea este ca trebuie sa mergi tot pe langa firul apei. Pe scurt; daca o tii tot pe langa apa, de cand ai coborat de la Pavilionul H si pana cand ajungi la foisor, nu ai cum sa te ratacesti.
Nu ma prea pricep eu la explicat. De aceea, rog fetele care au fost data trecuta si stiu despre ce tot indrug eu aici, sa intre si sa explice ele, ca poate se descurca mai bine...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, stiu acum unde sunt fantanile. Numai ca ai spus ca intrand de la H o iei la stanga, dar de fapt o iei la dreapta. De aceea eram total bulversata, mai ales ca eu nu le am deloc cu stanga si dreapta.

E mai usor de ajuns dinspre intrarea de la Charles de Gaule.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Offfff mai fetelor ce de puiuti bolnavioari, sanatate multa si multi de la noi.

Anisia, la cat eram eu de doritoare sa ma vad cu voi, va spun pas, noi plecam sambata la mare, nu ne sperie vremea, asa ca pe data viitoare.

Eu sunt tare amarata, am fost in parc cu Cristi dimineata si se juca pe o paturica cu pritenul nostru Calin, au mai venit si alti bebelusi atrasi de jucariile lor, printre care 2 baietei, gemeni,am vazut eu ca pe unul il aducea mamide manuta si nu misuna dupa jucarii( 1an si 3 luni), dar nu m-am uitat la el cu atentie, povestind cu mamicile ne spune ca este orb, am crezut ca mor, m-a dat peste cap....inca nu mi-am revenit din soc, abia apoi m-am uitat la el cand i-a dat palarioara de pe cap si se vedea cum se uita....ma doare sufletul.
Ce o fi in sufletul bietei mamici, nici nu pot sa-mi inchipui, iar fratiorul il mangaia si il tinea de manuta mereu

.....s-a trezit teroarea

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Off Cecilia, ce imi faci! Ma doare sufletul! Si asa in ultima vreme sunt extrem de sensibila la orice este legat de copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tutuor!
Va intilniti... ce frumos!!!

Greyeras sa se faca Anduta bine repede!!!

Noi am fost in parc la prinz si aproape-aproape ne-a prins o ploaie zdravana. Daca toata vara va fi la fel nu ne placeeee!!!

I-am cumparat o noua pereche de cercei Dariei.

Mai avem poze noi cu tricicleta si ma pregatesc sa citesc.

Pupici si pe curind.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mai scrisesem un mesaj despre indoielile mele de a reveni la brunet dar l-am sters.

Cecilia, Roxana

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Va salutam si noi dragi mamici!!!Noi suntem muciosi si avem rosu in gat,de 2 zile abia daca a manca.Astazi a fost mai bine,a mancat fructele de la 10,apoi la pranz i-am dat orez cu peste si i-a placut,e prima data cand ii dau pangasius,nu avea miros de peste.
Ce trist Cecilia,m-am intristat.Eu am vazut intr-o zi o fetita care avea traheostoma si saracuta statea doar si privea la copii,iar cand se bucura se auzea acel zgomot harait.
Eu pana acum nu aveam teama de moarte,dar de cand il am pe David,ma rog mereu la D-zeu sa il fereasca de rau si pe noi sa ne tina sanatosi sa il putem creste.Si ma rog sa dea Dumnezeu sanatate la toti copilasii,ca ei intradevar sunt curati si fara vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, da, da... Scuze, am corectat ca sa inteleaga tot poporul... La mine stanga si dreapta sunt inamici... Nu v-am spus ca atunci cand m-am dus sa dau examenul auto mi-a spus politaiul sa o iau la dreapta si eu am facut stanga, tocmai pe sens interzis??? Logic ca m-a picat... A doua oara cand am dat, mi-am luat o camasa cu manecile de culori diferite, ca sa stiu care-i stanga si care-i dreapta... Ar trebui sa umblu numai in bluza aia, ca altfel....
Culmea e ca atunci cand va scriam ma si gandeam: ba, care-i la stanga si care-i la dreapta? Si, desigur, ziceam stanga si scriam dreapta... Nu, ca sunt truli, nu-i bai... Si cand te uiti la mine par om serios, nu asa... Neuronul meu gravid s-a rasculat...

Cine mai este plecat saptamana aviatoare? Si cine ajunge in Romanica de prin strainataturi?
Cecilica, imi pare rau ca nu ai cum sa ajungi. Vroiam sa-l smotocesc putin pe micul terorist. Hihihihi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Doamne,Cecilia,ce trist...
Si unul din gemenii mei,Naoki,a stat foarte mult la incubator si a suferit 2 operatii.A avut mai multe probleme cand a fost in spital.Acum ii multumesc Domnului ca este sanatos insa se dezvolta mult mai greu decat fratiorul lui.Cand il pun pe Naoki in fundulet,nu rezista foarte mult si cade intr-o parte.Atunci Ryuji se uita cu asa dragoste la el ca mi se rupe inima.si merge la el si il mangaie pe manuta...

Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase ce mi le-ati scris si pentru faptul ca ati intrat pe blog.Eu inca mai incerc sa citesc din urma;ca ce repede scrieti!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput