Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Antonia mersi mult,Mi-am sunat consortu si i-am zis.(btw,daca am fetita Antonia va fi numele ei..)
Fetelor eu mananc mult..am mancat de dim 2 iarturi yoplait,bine alea-s mici,un mar..apoi niste pepene galben,apoi strugure..si acum cireasa de pe tort..salata de rosii cu branza si ciuperci!Doamne cat de ciudata am devenit.Eu eram carnivora..nici o masa fara carne..Acum trebuie eventual sa-l vad pe-al meu ca mananca cu pofta sa mi se faca si mie pofta de carne..altfel nu mai pun in gura..Si fac niste combinatii in salate..Doamne fereste!Si faza cea mai tare e ca ma strang deja blugii,am un ditai burtoi si doar stiu ca bb are doar cativa mm acum....si m-am dus la examene cu nasturele desfacut la blugi si cu tricou peste..sa nu se vada..Si inainte sa raman imi luasem un sarafan fain,sexos,o rochita..ma rog..haine pe care printr-o minune le voi purta abia la anu'..acu nu ma mai cuprind
PS...eu iau trat de sustinere pt ca am pierdut 3 sarcini.

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

fetelor, eu zic sa in curand scoatem un roman pe zi...

deci, cristi sa revenim la instructaj: finetul se mai foloseste si la pijamale...este o tesatura f moale si pufoasa, care iarna este f apreciata.

Catalina

11+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Leditia-combinatiile nu sunt ciudate sunt combinatii de gravide asa ca nu iti fa probleme!pofta sa ai e super!nici eu nu mai pot purta pantalonii dinainte,ca nu ma mai pot incheia!

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nici eu nu stiam ce este ala finet

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci, Alina, deci e OK programarea mea din sapt. 22 (la dr. Klein, unde m-a trimis ginecologul). Deci am programari pentru eco la 16 sapt si la 22 ... numai cu aia de 12 nu stiu ce sa fac ca nu mai prind loc pe la nici un dr. cunoscut ... pana la urma ma duc la dr. Klein la spital, cu toate ca aparatul ala cred ca e de tare vechi ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Fetelor,vorbind de ingrasat, eu am luat deja 2 cm in talie.De la 62-63 am ajuns la 65.De cantar nici nu poate fi vorba sa ma urc....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna!

Sunt Anuc si am revenit dupa o lunga absenta pe forum. Pe principiul "gramada cere varf", treceti-ma si pe mine cu DN: 22.10.76, UM:07.05.08, DPN: 10.02.09.

Mai am acasa o fetita de 3 ani si 5 luni, Ioana, de care sunt foarte mandra...normal :)

Am vazut ca ati ajuns deja la pagina 10, nu cred ca apuc sa citesc tot, sper sa ma iertati

Nu am ales inca medicul cu care voi naste, sper sa fie de la Elias ptr ca prima oara am nascut la Universitar si nu am fost 100% multumita. Sa vedem, poate ma inspir de la voi.
Va pup si va (ne) urez sarcina usoara, copilasi sanatosi!

Anuc cu Ioana mica si bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

nici eu nu am curaj sa ma urc pe cantar! Pantalonii nu ma mai cuprind de vreo 4-5 zile...nici nu-i mai suport...sunt numai la fuste largi, cu talie joasa

Ioana

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Iris si mie imi disparura azi simptomele... dar vb unei prietene "nu-ti fie frica, maine iti e rau la loc" ce face Francesca? eu tot astept poze cu ea!
Cristina hihi ce planuri mari ai, 3.... sa dea Domnul sa fie cum vreti voi!
Raluca, mie mi-au tinut informatiile proaspete copiii prietenelor si finutul nostru. e bine asa, ramai in forma
Andre_ea, esti mai ok azi? a, nu esti rea deloc, glumesc!!!
no problem pentru mine cu deschisul capitolelor. as fi preferat sa deschid pe nick-ul meu ca imi e mai usor dar nah. ma sacrific

Roxana, cum se pun pozele? Am poze cu fata cit sa o dau la 15 agentii de modelling....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Anuc bine ai venit! Si eu am acasa o Ioana de 3 ani si 8 luni

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput