Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
mimika spune:
Dragi mamicute, voi aveti catei prin casa? Ce facem cu ei?
Noi avem o catelusa Setter Irlandez, are vreo 12 ani. Ea practic e mai veche in familie, decat sunt eu...Deja nu o mai las la noi in camera, nu o mai spal eu...Dar cand o sa vina BB??? Ce o sa facem cu ea?
In alta ordine de idei, sotul meu a venit cu mine la prima intalnire cu medicul, ca sa confirme sarcina. Cu putin timp inainte sa intram, cum vorbisem, m-a intrebat "si doar te apasa pe burtica un pic,nu?" si eu n-am de lucru si ii explic ce inseamna eco intra. Si evident...n-a mai intrat
. I s-a parut f naspa ce ii spuneam eu :)). Dar de abia a asteptat pozele.
+6
tuchi123 spune:
Draga Mimika,
Si eu am o catelusa f. draguta, este membrul familiei de 16 ani si o iubim mult, este un bichon havanese si nu renuntam la catelusa, vom avea grija si atata tot, o luam cu noi oriunde am merge, concedii, etc.
Fetelor, mi-e cam greata, nu stiu cum o sa-mi iau medicamentele, mi-e sa nu le dau afara.
Va pup si va urez o noapte buna
9s
Doamne ajuta
DarkBendis spune:
Catel nu (mai) am, dar am trei pisici - si voi continua sa le am si dupa ce vine bebe. Sunt si ele parte din familie. Sunt sanatoase, vaccinate, deparazitate, nu ies din casa, iar mai nou dragul de sot se ocupa si de litiera. Am vorbit cu mai multi medici si mi-au zis ca nu e nici o problema, trebuie doar respectate regulile de igiena. In orice caz, exemplul cel mai bun mi-e cumnata-mea. Are 3 copii (varste intre 11 si 4 ani) si 3 pisici... iar "cel mai vechi " din casa e motanul cel batran (12 ani). Toti, si copiii si pisicile sunt sanatosi si se inteleg de minune.

Dark Bendis
10+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
Nu cred sa fie probleme cu cateii pe perioada sarcinii, mai mult risc e cu pisicile. Iar dupa ce vine bebe cred ca la inceput e mai bine sa nu fie lasati singuri (bebele si catelul), nu se stie cum poate reactiona catelul pe langa bebe.
Si eu am o pisica si un iepure...
...Sotul se ocupa de nisipul picisii pe perioada sarcinii. Nu prea imi fac probleme legat de pisica dupa ca vine bebe..si nici nu ma gandesc sa renunt la ea ![]()
miereamara spune:
Si eu am pisica si nu voi renunta la ea.
Trebuie avut grija ca niciodata animalul, fie el caine sau pisica, sa nu ramana singur cu copilul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
flowerbee spune:
Buna fetelor,
M-am trezit cu capul direct in WC si sunt sleita. E din ce in ce mai rau. Nu mai pot manca nimic si nici nu prea mai pot bea, totul duce la acelasi deznodamant.
Iris, daca imi va fi rau la Haga, o sa te sun sa imi spui un spital bun la care sa ma duc. Imi fac si o asigurare de sanatate suplimentara pentru a fi sigura.
Eu am doi iepurasi insa saptamana viitoare ii dam pentru ca implica tare multa munca si de regula...imi revine mie.
Aaa, sa nu uit, am fost aseara si am cumparat clatite. Am reusit sa mananc una cu chiu cu vai, si a fost buna.
Va pup.
Bee
6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Iris2002quote:
Originally posted by andre_ea
Haideti ca m-am invrednicit si am pus si eu niste poze cu Tudor. Pe bicicleta aia de copii mari pare mai mare decat e in realitate.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Ce frumos baietel, cred ca e inalt pentru virsta lui! Si ce ochi are!Sa iti traiasca si sa ii joci la nunta!

Sa stii ca nu e mare deloc. Din cauza bicicletei pare asa. E chiar mititel si subtirel pentru varsta lui.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
9+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
roxanaz spune:
neata
iaca capitolul nou, discutam acolo: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122544