Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata si bun venit noilor gravidute!

Tuchi, nu iti mai face probleme ca ii faci rau lui bebe. Nu cred ca o criza de nervi il poate deranja iremediabil pe puiut. Toate mai facem astfel de criza, sunt hormonii doar. Simptomele o sa apara din nou, au luat si ele o pauza scurta. Ai grija de tine si pentru linistea ta, fa-ti o programare la medic.

Angellique, mie medicul ieri mi-a zis ca pana se instaleaza bine bebe sa ne abtinem de la iar cand va fi ok, sa fie soft din cauza chistului.

Ioana, felicitari pentru bebel. Ce repede mai cresc minunile astea mici de la noi din burtica. La mine, scumpetea era mai mare cu o zi!!!!

Michelle, sorry pentru greata. Si pe mine m-a scos din circuit de tot. Nici pe dinti nu ma pot spala, apoi sa mai fac gargara cu apa de gura...

IrinaC, pe unde esti?

Azi fac cerere pentru ca sa nu mai fac control de securitate prin detectorul de metale si substante explozive, ceea ce echivaleaza cu instiintarea oficiala a angajatorului. Am intrebat o graviduta cu care m-am intalnit in lift si mi-a zis ca fac cererea si sa nu mai trec prin aparat.

Pupici.

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor , ce pudice sunteti!......mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ce e cu pictograma asta ....saracii nostri soti...chiar ca sufera din greu. Inainte de sarcina nu aveam cine stie ce sani, insa acum sunt rotunjorii si apetisanti, ca de fiecare data sotul meu mi-i pisca de placere.....si noi tocmai acum nu le dam voie sa se joace, cand suntem dotate......al meu sot a inteles ca ma dor sanii, dar tot nu renunta la obiceiurile lui......noi de la testul pozitiv, am facut o singura data dragoste, insa totul s-a derulat f repede, ca sa nu imi provoace dureri, insa,totusi, am rezerve pt next.
10 +

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Bun venit tuturor noilor mamici! Sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
Problema mea e aceeasi cu a lui tuchi, sanii incep incet incet sa nu ma mai deranjeze aproape deloc, abia ca ii mai simt.... ce-i drept, in rest continui sa am - foame si dureri de burtica, cu toate astea am emotii sa nu cumva sa fie ceva in neregula!
In rest, galmita mea face azi 10 saptamani!!!!!!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mi.e atat de rau fetelor!!![/b]

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am uitat sa va intreb:voi ati fost deja la medicul de familie pentru controalele din carnetul de gravida(dinti,nas,plamani,schlelet etc ce mai scrie pe acolo).Mie mi.a spus sa merg pana in saptamana 20 deci mai am timp...

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutare, fetelor!!

Si eu sunt o burtica deocamdata numai de 2 luni. Ma primiti si pe mine? Dupa socotelile mele, cred ca tot prin ianuarie voi fi mamica, daca ne ajuta Doamne-Doamne.

Si fiindca am citit pe aici ceva de Constanta, am si eu o intrebare. Am voie sa merg la mare daca sunt gravidutza? Doctorul a zis ca n-ar fi nici o problema, atat timp cat nu stau la soare pana nu mai pot. Ma gandeam sa mergem cu ''familiile prietene'' pe litoral prin august...macar asa, de o baie-doua in apa marii

Multumesc anticipat si sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, imi pare tare rau pt cele care suferiti de stari de rau....si eu ma simt molesita ( cred de la caldura), insa de vomat sau altceva, NU.......pana acum a fost OK, doar o singura data am vomat, si atunci , pt ca mancasem ceva ce nu-mi priise.....in schimb, eu dorm de rup...in fiecare dupa amiaza, pe putin 2-3 ore...altfel, nu sunt buna de nimic. Mama mea imi spunea ca in perioada cat a fost insarcinata cu mine, la fel dormea de rupea patul, iar greturi ff putine. Si dupa ce m-am nascut, dormeam si eu la fel de mult....deci, daca va odihniti, o sa faceti copii care o sa doarma si o sa fie bunuti la somn.
10+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bine ati venit daiopri si anca!

Eu m-am cantarit dimineata si se pare ca nu am pus inca nimic. Cu toate astea simt hainele un pic mai stramte. Inca ma cuprind toate dar le simt mai altfel.

angellique eu am interzis la cel putin pana la urmatoarea vizita la medic, care e tocmai pe 7 iulie.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

valeu da multttttttttttttt ati mai scris....
incer si eu s ava orind din urma si o sa iau exemplu lu' miereamara

1. nu ma omor dupa clatite si as manca cioco cat se poate (in cartea de la clinica mayo, carte care imi place mult, zice ca pana pe la 10 sapt sa nu pre amamanci dulciuri :(

2. vreau sa scot bebe afara dupa cateva zile de la nastere (cat mai putine de preferat)

3. ma fac cu aparat si dupa 12 sapt o sa bag cera calda (dc gasesc sa imi cumpar sa ma faca cosmeticiana cu ceara mea proprie si personala)

4. in iulie plec la mare

5. pantalonii inca ma incap desi parca burta e mai mare ca de obicei (bine, e si grasime ca nu am mai avut abdomenul plat de ...n lumina ; de cantarit ma cantaresc saptamanal...inca nu vad modificari...

6.dureri sunt putine si de sani si de burta... am de doua ori pezi (pe la 3 si pe la 10-11 seara) momente cand simt ca sunt efectiv terminata de oboseala si ma intind in pat

7. eu stiam ca nu e interzis, daca nu sunt probleme

bun venit fetelor noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anuc la mine au inceput cand am intrat in sapt. a 7 -a si de atunci mi-e greata incontinuu. Nici eu nu am avut de loc la Ioana, dar se pare ca am acum pentru ambele sarcini.

4 milioane? WOW! Eu dau la Polisano 1,300,000 consultatia.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput