Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
Mi-au raspuns de la Nesle - adik m-au pus sa-i sun, si am sunat: se pare ca singurele cereale fara gluten sunt 'burtica sanatoasa'; restul toate au gluten, inclusiv biscuitii 'cerelac' care sunt tot un fel de cereale (Miri, dak m-a mintit tipa aia, va mint si eu).
Deci, eu una, pana la 1 an, nu-i dau cereale (sau poate ii dau , dar doar asta, "burtica")
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aweya spune:
quote:
Originally posted by andreea29
aweya,am vazut pozele!E un dulce!
Nu fi suparata ca nu mai ai lapte,bine ca ai avut pana acum,e important!
Tu in ce zona stai in Ploiesti?Pe unde te plimbi?Eu stau pe C-tin Brezeanu si merg fie pe Republicii ,fie in parcul cu statuia lui Mihai Viteazul care e cam nashpa dar altceva nu am in zona
Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)
http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0
Andreea noi stam aproape de sala sporturilor si ne plimbam prin zona. Zilele trecute ne-am intalnit cu Madalina si Crista. Poate data viitoare vii si tu.
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai
emabucuresti spune:
Ginnette merci, asa e cu spatele, de la un punct incolo, nu-l mai simti, hehe. Faceti vaccinul de 6 luni diseara?Va tin pumnii sa nu doara tare!
Am revenit si eu cu link cu poze noi la semnatura, scosesem link ul caci am mai postat la alte topicuri, sper sa se vada iar.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
aweya spune:
Nu face nimeni capitol nou?... Fetele care se pricep unde sunteti?...
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai
roli25 spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Mi-au raspuns de la Nesle - adik m-au pus sa-i sun, si am sunat: se pare ca singurele cereale fara gluten sunt 'burtica sanatoasa'; restul toate au gluten, inclusiv biscuitii 'cerelac' care sunt tot un fel de cereale (Miri, dak m-a mintit tipa aia, va mint si eu).
Deci, eu una, pana la 1 an, nu-i dau cereale (sau poate ii dau , dar doar asta, "burtica")
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Roxana au la Milupa cereale fara gluten
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
ginnette spune:
Nicole, l-am admirat pe Mihai; e un haios.
Si un norocos c-ai avut lapte pana acum; nu fii suparata, eu i-am dat bubulinei NAN de la 2 saptamani, si s-a dezvoltat foarte bine.
Andreea, important e ca se vad!
Ema, da, i-l facem; ea de regula nu prea plange; e si dr de treaba c-o "tine de vorda" si ii distrage atentia; dar tot mai trage un tzipat, asa, de control.
www.flickr.com/photos/25353433@N07/2572749422/" target="_blank">Aici se vede cine-i sefu'
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
quote:
Originally posted by roli25quote:
Originally posted by ginnette
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Roxana au la Milupa cereale fara gluten
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
Roli, merci de raspuns; da' pot sa-i dau cereale Milupa si lapte Nestle?
Roxana si Adela - 09.12.2007
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Aweya ai un flacau, sa-ti traiasca.Imi place costumasul lui cel albastru.
Ginette sefa ta are un zambet de pici.Sper sa nu planga prea tare la vaccin.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
ginnette spune:
Ramo ,
Dak ai stii ce trebuie sa facem noi ca sa obtinem expresiile alea, ale fetzei ei; vorba lu' Dan, ar trebui sa ne filmeze cineva si pe noi, cand ii facem poze; acolo sa vezi comedie
Tot am vrut sa-ti spun: trebuie sa fi fost tare bine "petrecerea" in doi; felicitari!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
miri_mik spune:
la muuuuuuulti ani! cu sanatate si fericiri gramada, cu zambete de sa nu vamai saturati din partea lui PUPI si PIPETTE (a la francaise), sa va simtiti cele mai grozave mame de peterra si cele mai mandre de asa comori! la multi ani deci, ANGI si SHOSE!
ginette, sa ii ia dreaq pe aia din ro. deci am cutia in fata: citez: nestle:cerelac start, céréale biscuitée. pour 1èere panade de fruits. sans gluten!!!! céréales en poudre pour enfants à partir de 4 mois.
n-am apucat sa mai arunc ochi pe site. citit ultimele pagini in viteza. noi capiati... io adica<; gaga doarme ziua de se sparge, noaptea chitsaie de-mi vine sa-l arunc afara. domnu' sot e exilat in pod cu muci - sorry alinutsa pt muci dar ii dati voi pe brazda, si mitsu infectia care zic io... nu e infectie - si ma intreba nonshalant daca vreau sa-l tin la mine in domritor pana la 18 ani! imi vine sa-i lipesc scotch pe gura, dar pana e maica-mea aici, rahat cu mac, nu pot misca nic. inca 2 sapt...
danonique, ptiu ce copii bni ai! ma gandesc asa... ca poate poate s-o da si bruno pe brazda... cum zicea ven ceva mai devreme, mie imi cam sta inima in loc cand vad ca uneori bruno e sacait rau pe gaga si-i trage una sau il musca. dar si de dimineata cand ii vad cum se hlizesc impreuna ma topesc toata.
irlandeza, am ramas afis cand am vazut ce bine mananca patti. pai esti model demn de invidiat! oau! in sacha nici sa stau in cap nu pot sa indes mai mult de 100 de grame de papa si poate poate 50 de lapte dupa:) ia sa punem noi in functiune maosa d ela bruxel - car eintre timp si-a rupt piciorul si a fost zdravan avariata vreo 3 luni:d - sa ne puna pe linia de plutire:))
va pup. mai am 40 d eminue de un dus si un machiaj, sa-mi termin cafeaua si s-o iau pe ploaie spre... job. iar fac pe mine, imi simt sfincterele cum se revolutioneaza, dar... nah
toti incepem intr-un loc, speram sa sfarshim intr-altul, adica evoluam:)))
pumpici si pe deseara de-o mai fi cu cine:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png