LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Superba Lia !
Vrabiuta, sa-ti traiasca frumusetea !
Cum te simti, ce-ti face burtik ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kro spune:
Marcela ... Chiar imi era dor s-o vad pe Lia
Ai inscris-o la balet sau era costumata doar asa, de fite? (mai stiu eu pe unele care defileaza prin casa in costume de balet )
Rox, ia zi, cum esti? Ai emotii pentru prima excursie a lui Pat?
carmenutaa spune:
neata!
scriu acum repede cat imi beau cafeaua ca apoi am o gramada de hartoage de foit pe aici.
sunt inca la faza de vizionat copilasii vostri.
Ma intreba cineva de cand poarta matei ochelari. de pe la 2 ani, are strabism, desi nu se vede f tare, decat cand e obosit dar avea o ambliopie destul de mare (un ochi lenes, la care vederea era mai slaba.de obicei merge mana in mana cu strabismul) asa ca poarta si ocluzor, acum decat 5 ore pe zi. a avut vreo jumatate de an in care l-a purtat toata ziua.
i-a revenit vederea la ochiul mai slab, pt ca l-a fortat in felul asta. mi-e o mila de el uneori....il intreaba mereu copiii care nu-l cunosc ce are la ochi si pune capul in jos si pleaca de acolo.
Acum s-a mai obisnuit. Mi-era frica pt ca stiam ca dc nu se rezolva pana pe la 7 ani, ambliopia nu se mai vindeca si ramane cu vederea slaba la un ochi.
in fine...dr mi-a zis ca pana pe la 7 ani se rezolva si cu strabismul, iar pe la 9-10 scapa de tot de ochelari. speram sa fie bine.
vad ca sunt destule mamici care sunt la al doilea bb. Succes!
Intre ai mei e 1,5 ani diferenta. Matei avea 7 luni cand am ramas cu vladut. Nici nu ma dezmeticisem bine...A fost greu si mai e ( se cearta intruna) dar sunt mandra de ei. Acum cand ma gandesc nu stiu cum am facut fata si nu stiu dc as mai lua-o de la capat.
La voi e dferenta destul de ok.
Mai citesc ce ati mai scris, care e treaba pe aici pe la voi, care mai sunt noutatile...
Plec luni in concediu, asa ca sa nu spuneti ca am disparut iar...
revin...
va pup
roller025 spune:
Marcelaaaaaaa, ce ati crescut :))) Lia pui e o dulceee, dulceeee....
Mai faceti poze de famelie? Ca io as mai vrea o tura :)))
De fapt vreau doo, da' una mai acu' ca vine ziua copchilului mare si io n-am poze de gravida (ce-mi trece prin tartacutza) si o serie prin iarna, de Craciun, ca data trecuta (mai stii?). Ca atunci suntem in efectiv complet :))
Meyyyyyyy, mie mi-e un soooomn si as vrea sa dooorm....
Pupicei.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
szivarvany spune:
Amironeanu, cum e Matei ??? ??? ???
Carmenuta, felicitari pt asa un copil cuminte, sunt sigura ca veti scapa de ochelari si probleme !
Roller, poi dormi :-)
Kro, si noi numa` in tzoale festive si incaltari festive putem sta in casa :-)))
BLUE ANGEL spune:
Va pup dragele mele si va multumesc pentru gandurile bune !!!
ieri am fost la spital Si dupa o analiza mai amanuntita si monitorizare , dok a hotarat sa mai asteptam sa mai creasca bb ..si a ramas tot pe 17 .06 …
asa ca mai asteptam ….
Oricum va tin la current !!! veti fii printre primele care veti afla …
La multi ani Andreea si Marcela !!!! La multi ani sarbatoritilor din zilele acestea !!!!!…
Ma gandeam ca ar fi dragut sa facem un album cu piticlontii nostril de 4 ani … Doamne ce a trecut timpul !!! si pe masura ce fiecare se sarbatoreste sa posteze si poza de 4 ani … ce ziceti ???
INtr-un fel ma bucur ca nu am nascut ieri ..deoarece nu terminasem costumul de arici pe care trebuie sa-l poarte D-l Pufulescu la swerbarea de maine ..pe care o ratam !!!
Felicia , multa sanatate mamei tale si multa putere sa treaca peste perioada asta !!!!
pupici mii
szivarvany spune:
Simona, ce bine ca sunteti ok !!!
roxanaz spune:
Simonici, ok, bine ca mai sta pan pe 17. sa stea bine . ce costum are Pufu?
Danule biscuiti dulci azi. si sandwhich-uri. ma enerveaza ca nu pot manca deloc mancare gatita, si asa nu-s eu mare fan dar acum...cah.
nu jtu ce ii fascineaza la dinozauri, zau. ii stie pe toti pe nume, are grija de ei, ii alimenteaza, ii plimba...turbare
Caro n-am emotii deloc.... eu cred ca totul va fi ok.
BLUE ANGEL spune:
d-l Pufulescu va avea un rol de arici …prin urmare a trebuit sa-mi pun imaginatia la lucru …sis a-I fac costum …deoarece nu am gasit de inchiriat iar de cumparat era ceva din blana ..iar sceneta va avea loc in gradina ..asa ca nu era prea potrivita …
aoleu , si mie mi-a fost atat de rau sarcina asta ... nu am avut pofta de mancare as fi baut cafea intr-una si as fi mancat ciocolata ...fructe ,bleheee!!!
D-l Pufulescu nu e pasionat de dinozauri .. el este fan “cars” in special “Fulgei macun” si “bucsa” , Nemo ,..
Am vazut-o sip e Lia ..o frumoasa !!!!
ce greu imi merge net-ul !!!
pupici
BLUE ANGEL spune:
d-l Pufulescu va avea un rol de arici …prin urmare a trebuit sa-mi pun imaginatia la lucru …sis a-I fac costum …deoarece nu am gasit de inchiriat iar de cumparat era ceva din blana ..iar sceneta va avea loc in gradina ..asa ca nu era prea potrivita …
aoleu , si mie mi-a fost atat de rau sarcina asta ... nu am avut pofta de mancare as fi baut cafea intr-una si as fi mancat ciocolata ...fructe ,bleheee!!!
D-l Pufulescu nu e pasionat de dinozauri .. el este fan “cars” in special “Fulgei macun” si “bucsa” , Nemo ,..
Am vazut-o sip e Lia ..o frumoasa !!!!
ce greu imi merge net-ul !!!
pupici