LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 21
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani, Gabitzu!!!!!!
Simonelu, ma uit la Codrin si-mi aduc aminte ce matz a fost si Vicu (tot 2.600). Si acu' nu mai sta delok... dar tot la categoria pana....
Carmen, multa sanatate tatalui tau! Si sa aiba parte de operatie usoara si recuperare rapida. Uneori pronosticurile se mai schimba!
Raspuns la sondaj: Victor e undeva la mijloc, depinde de kef si de stare. De regula adoarme singur la el in camera, dupa ce stam de vorba, povestim, pupam de noapte buna si gata. Dar mai sunt seri in care se baga in pat langa mine si cand aproape adoarme vrea la el in camera, sa doarma. Probleme mari avem cu somnul de amiaza, pe care nu prea il mai vrea.
Roxa, probabil ca un costum de fluture home-made era mai interesant, dar io nu's capabila sa fac din astea
. Poate sa montez / demontez niste echipamente tehnice, dar nu fineturi si frumuseti pentru copii. Din pct asta de vedere ma bucur ca nu fac fata
ca n-as sti ce si cum sa bibilesc la ea 
Ma'c sa mai pui o piatra la soclu ![]()
O zi buna tuturor.
BLUE ANGEL spune:
Buna Dimineata dragele mele !!!
La multi ani Gabi !!!Sanatosi si fericiti alaturi de frumoasa ta familie !!!Profita de fiecare clipa !!!
Carmen , tinem pumnii stransi ptr taticul tau !! Sa dea Dumnezeu a fie puternic si sa se faca bine !!!
va multumesc si pentru raspunsuri ...aseara i-am spus povestea ..i-am zis ca am putina treaba si-l las sa doarma cu ursulache , Soso , etc ..si sa aiba grija de ei sa adoarma repede ...a mers !!!
bine ce-i drept pana acum nici nu am insistat pe tema asta ..ca-mi place la nebunie sa -l culc ..sa-l iau in brate si sa-l miros ...este unul din putinele momente cand este linistit si pot sa-l pupacesc
ce scumpa este Maria in costumul de baie !!!
vreau si eu concediu !!!!
ce mai era ???
va pup si va doresc o zi buna !!!!!!!!!!!
kro spune:
Carmen, saru'mana, dar Feli nu a participat ... nu s-a organizat la scoala noastra.
Felicitari lui Ionut!
Povesteste-mi si mie, cum e cu copil in tabara ... ce zice? te suna ? ... Ca luna viitoare vine si randul nostru.
Robi, noi am fost si anul trecut si acu' 2 ani si nu ne-a intrebat nimeni de scaun ... Nu stiu daca anul asta s-a schimbat ceva...
Caro si fetele
carmenp spune:
nu ma suna, de regula sunam io seara da` abia de avea timp sa schimbe cu mine doo vorbe;)) ca ma intreba roxana, in alte conditii i-as fi stresat cu telefoanele da` de data asta mi-am consumat energia cu spitalu`. copiii se simt excelent, ionut cind a realizat ca mai are doar doua zile si se termina distractia s-a cam pleostit;)) doamna mi-a zis ca s-au comporat foarte bine toti copiii, s-au relaxat cu totii inclusiv ea care se astepta sa vina extenuata inapoi. spre seara apar... unde pleaca felicia si cit sta?