LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani marina si matei!
carmen, am ratat, ce operatie, tatal tau? si de ce au bube copiii? am citit asa pe sarite
simo, super codrin, baiat fin. pupici la toti
daria, pai fa maica exercitiile nu te tine de prostii
marcelle, spor la treaba
dana si gabi, pupici
nu-mi amintesc daca i-am raspuns lui eli referitor la ce limba vorbim cu philip, in general romana, intelege dar el vb numai engleza.
mie imi face philip figuri cu dormitul seara si ieri i-am cumparat un cd player si i-am pus cantece de leagan asa in surdina. nu stiu daca asta o fi fost dar in 10 minute dormea bustean. sper sa-l tina.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vroiam sa mai fac un sondaj ..si uite Andreea mi-a amintit ...
Piticlontii vostri adorm singuri ??? ma refer daca se duc la culcare singuri si adorm fara sa stea cineva cu ei ..
sau le spuneti povesti si apoi stingeti lumina si Noapte buna si adorm singuri ...
D-l Pufulescu daorme singur in camera lui ..dar nu adoarme singur ..trebuie sa-i spun povestea (intotdeauna Capra cu 3 iezi ) , rugaciunea o spunem impreuna ..si apoi ne pupam ..stau pana adoarme si ies ..problema este ca de multe ori adorm inaintea lui si ma trezesc dimineata tot acolo ...
acum cu venirea noului membru va trebui sa ne impartim ..dar tare bine mi-ar prinde daca ar adormi singur ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea de Pupi, pupam cupilu` cuminte

Simonici, Giulik este "cand, cum" Cand e rupta adoarme oricum, oriunde, dar asta rar, de obicei eu sunt cea care adoarme instantaneu cum pun capu` pe perina. Asa k depinde de cata energie mai are ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
Noi trecem prin "mania" ...extraterestrilor..numai de ei vorbeste, ii deseneaza..numai asa vorbeste...despre cei de pe Marte care ataca ..The Earth..Evident ca a vazut si Independence Day!

Gabi merci, am sa ma uit de crema asta..si as folosi-o si eu pt cicatricea mea din frunte..Vali ar trebui sa se gindeasca ca poate Stefan se manifesta asa..tocmai pt ca nu poate comunica altfel frustrarea..
Carmen unde la cap este localizata tumora? Astept rezultatul la biopsie..Curaj!Ce face Ionu in tabara?
Simona asa fac si eu ..cind vine ora de culcare, ne luam mormanul de carti..citim vreo 2..3 povesti (eu insist pe tema asta), apoi fie stau linga el pina adoarme (si uneori ca si tine ma trezesc dimineata..sau vine sotul sa ma ia la culacare pe la 11)..fie daca-i promit ceva , sau ii aduc aminte ca Santa i-a adus patul sa doarma singur..ma trimite el la mine in camera si adoarme singur (dar cu lumia slaba din aia speciala bagata in priza).
Eu am fixul cu citit citeva povesti pe zi...voi?
Roxa mergem o saptamina la sfirsit de august inceput de septembrie, sa-l serbam pe Luca la Disneyland si vizitam si rudele..Voi mai plecati pe undeva?
Dana bafta la analize!!!..si munca mai putina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza:))semnez si io condica..mi-am reparat laptopul in sfarsit..Vivia nu-i gata scoala,este o mare nebuneala,ca termina doua generatii odata,de 4 si respectiv 3 ani plus masterul,asa ca avem muuulte zile de licentza!..sa vaz ce-mi aduc aminte
In primul rand,pupacim cel mai mic membru al clubului si redau comentariul mandrei cand a vazut pozele cu el "mama ce tare-i bebelusul,ai vazut cum se uita!"...
Leeloo io zic ca Stefan face crize normale pentru varsta lui,amplificate acum de faptul ca tu esti tot timpul acasa....de exemplu mandra mea este un cupil foarte cuminte daca este doar cu tacsu sau doar cu mine,daca suntem amandoi,iese razboi in toata regula daca tati nu-i da sapunul pe care il dau io sau alte motive de genul asta...
La sondajul de opinie noi stam "rau"adik nu adoarme singura,doar cu mine si dupa ce citim,mai intai imi citeste ea vreo 2 povesti apoi stingem lumina si citesc io una si ea imi tine lanterna...daca nu fac asa ma tine de vorba vreo 2 ore...noi oricum,seara adormim un pic mai greu de cand ne-am lasat de "degetat".
Meii i-am luat costum de baie mandrei de care este tare incantata
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/iunie%202008/?action=view¤t=P6191112.jpg
hai sa avem o seara buna iar pentru schimbul 3 o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

simona, in mare ie un iegzemplu bun;)) ilinca are vreo 3 saptamini de cind adoarme singura, da` recunosc meritul e al lui ionut.
philip&olivia, am scris mai demult ca taica`miu a avut accident cerebral. ei bine, i-au facut saptamina trecuta ct la iasi si prin comparatie cu primul ct medicii de aici au stabilit ca e vorba de o tumora maligna (occipital sting)... au aparut si complicatii din cauza diabetului, dar in momentul in care se stabilizeaza il vor opera, posibil si miine, daca azi dimineata nu ar fi mincat l-ar fi bagat in operatie. vestile cele mai triste sunt ca fara operatie traieste pina in toamna iar cu operatie pina in iarna...
ilinca are bube pentru ca are varicela, ionu inca n-o luat
is in zona...

Mergi la inceput

Ioana spor la treaba..licente..admiteri..masterate..
Am uitat sa precizez ca mai noi Uka apare pe la 6.30..cu tot arsenalul dupa el...perna, catelul cu care doarme si care este cam cit el ..iepurele magic de natura extraterestra (daca ati vazut filmul Mintzi), paharul cu apa si paturica care o tine la piept..si pt ca nu-i ajung bratele..face ture pina le cara pe toate..se asaza linga noi in pat..apoi sare si fuge ca deobicei uita sa inchida usa la el la camera...si cum sa doarme altfel!..si asta in fiecare dimineata

Mergi la inceput

Carmen ...de asta am intrebat amanunte..sa vad daca stii ce implica..Of...vad ca stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, multa, multa sanatate tatalui tau, sa fie cat mai bine posibil !
Si Ilinca sa treaca repede de varicela fara urme de bube. Pupam Ionut excursionist.

Ioana, tare frumoasa si sexi-pexi e Maria

Leeloo, merci si eu pt sfatul cu crema ... io am la cicatrici cheloide ...

Kim, tooot vroiam sa te intreb amr cat ?

Mi-e un somn de pic, am smotruit si lins casa si am gatit , acum sa vad daca prostesc cupilu` k e 11 seara ... sa ma alse sa dorm ...

Pupici tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multu`, tineti`mi pumnii in zilele care vin sa fie bine
edit, ca am vazut gorodica;;)
edit la edit, ca mi-am amintit ca mai am o problema ca la mine cind vine una poi vin tati;)) am gindaci, bree, da` ce gindaci, la inceput am zis ca`s carabusi, asteptam luna mai sa treaca si nu mai trec;)) nu multi, cite unu pe zi, cit sa`mi dea binete;)) m-am nervat acu doo zile si`am dat cu raid de gindacio si ieri de dimi cind m-am terzit am gasit 7 (sapte) cadavre. azi dimineata am mai gasit unu ametit, p`ala l-am pus in punga si l-am plimbat toata ziua cu masina cu gind sa`ajung la un veterinar sa`mi zica rasa si specia sa nu mor proasta da` m-am luat cu spitalele si n-am mai reusit. am interbat vecinele de sub mine pe toate de la 1 la 3 si cica n`au vazut niciunu pe la ele pin casa. goeanooo, zi`mi ca ai si tu:D

Mergi la inceput