LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Si o saptamana frumoasa la toata lumea !
Simona, asteptam pozele cu juniorul ! Si felicitari ptsosirea cu bine acasa, sa aveti nopti necolicioase 
Pup trupa.

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
roxanaz spune:
neata!!
Simonel ah ce semnatura frumoasa ai. sa treaca repede icterul domnisorului Codrin si sa inceapa sa manance bine bine. multi pupici! asteptam mai multe detalii cand va intrati in ritm ![]()
mah Papa era cam rau cu stomacul zilele astea de aia nu intra.... dar isi scoate ea parleala ![]()
eu am fost sambata la dr, totul ok, buburuza de 7s si dezvoltata ca de 8s si 4 zile.....o ia si asta pe urmele lu' fra-su. dpn mai nou 20 ianuarie... io tot ma tin tare ca va fi in in 2009, macar pe 10 acolo sa imi treaca sarbatorile ![]()
Gabi au trecut bine zilele fara tati, nu? eu sunt de acord cu tine la mancat... si programul lung iti va permite sa ai si tu ceva timp de respiro. cand vrei sa te intorci la munca?
Liliana hihihi funny aventura "maro".... acum ca atuni nu prea ![]()
OLiv ce facuratiin week end?
Carmen cum e tatal tau? cand ai ceva rezultate? sper sa nu ia si Ionu' varicela. unde pleaca in tabara?
hai sa avem o saptamana usoara!!!
szivarvany spune:
Felicitari Rox pt vestile super bune de la eco !
Noah unde sunteti toate ??? ...
Daria &
carmenp spune:
io`st p`aci baga`n toate si far` de cupii, ilinca e la bunica`sa la husi de ieri iar ionu` a reusit sa plece in tabara (la sucevita) far` de bube. acu sa vedem poate in astea 5 zile nu`i apar, sa se bucure si el
simona, cum e? felicitari
roxana, bravos, sa fie dupa 10 sau macar dupa sf.ion, acolo...
leeloo2004 spune:
Uite eu sunt pe aici...din pacate nu prea mai pot tine pasul cu voi...dar incerc!
Azi am avut serbarea la gradi - ei bine asta e momentul in care eu sufar cel mai tare...cind ii vad pe copii, pina si pe cei mult mai mici decit Stefan cum vorbesc, recita poezii, cinta sau participa la jocuri imi dau seama de cit de in urma e Stefan si de faptul ca nu poate tine pasul nici macar cu cei mai mititei - nu mai zic de cei mai maricei care deja il "reped"...el era foarte vesel si doritor sa intre in gasca, dar din pacate la jocuri - daca nu ii explica cineva lui personal, ci la gramada, e mai greu sa se prinda si sa participe corect, la rceitari nici nu poate fi vora, doar la dansuri ce participa si el in rind cu lumea...zau daca stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc... Adevarul e ca imi e din ce in ce mai groaza de faptul ca trece timpul, se apropie virsta de scoala si el nu pare sa aiba cum sa recupere prapastia de dezvoltare dintre cei de o virsta cu el sau chiar mai mici cu un an...si atunci ce vom face?? Asta pentru ca traim in Romania si nu in alta tara...
In fine, dar astea sunt problemele mele, nu are sens sa va incarc pe voi cu ele...
In rest suntem bine, familia e din nou reunita, eu m-am decsurcat foarte bine cu amindoi vineri seara si simbata - dar acum a venit tati acasa si din nou Stefan a inceput sa faca crize de personalitate atunci cind ii interzici sa faca ceva...iar tati nu prea stie cum sa-l manevreze asa ca pina la urma trebuie sa las eu tot ce fac si sa intervin...alta faza nasoala...
Tudor e bine - e un grasan - l-am cintarit ieri si avea deja 4700g - ceea ce inseamna ca a luat deja 1 kg de cind am venit de la maternitate, si abia simbata asta face 1 luna! In rest e foarte activ si "fortzos" - nu va zic ca deja se intoarce de pe spate pe o parte!
Simona - felicitari inca o data - sper sa-i treaca repede icterul lui bb - la Tudor a durat 2 saptamini - si el era tot asa somnolent - dar acum e ok, asa o sa fie si bb Codrin!
Ema - deci a murit pisicul...nu are nimic, ii iei altul, dar ceva mai maricel... Sunt tare curioasa ce lista o sa va faca Serban - abia astept sa ne spui!
Rox - felicitari pentru simburelul bine dezvoltat! Sarcina usoara in continuare!
Daria - imi pare rau, dar chiar nu stiu niciun cabinet in zona aia...dar pot sa-ti recomand pe prietena mea care are cabinet in 13 Septembrie si in Colentina - da-mi un semn daca vrei!
Va pup pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
neata
unde ati disparut cu toate?
noi am fost la un parc cu dinozauri in week-end, avem aici poze:
www.apha.shutterfly.com
in alta ordine de idei cica am testat pozitiv pt celiachie, vinerea viitoare sunt programata la biopsie, sa vedem.
va pup si-o saptamana minunata
philip
&andreea
szivarvany spune:
Leeloo, pupici multi la voi si merci, ti-am dat pm.
Andreea, multa sanatate iti doresc si sa nu se confirme ...
Carmen, pupici copiilor plecati in vacanta si sa se intoarca sanatosi tun !
Io azi am fost la oftalmo, mai asteptam ... tre` sa mi bandajez ochiul sanatos sa l fotez pe asta "nou" ... si miercuri merg la gineco sa repet PAP ul, sper ca iese ok ...
Restu` steti absente tuoate ...
Daria &
szivarvany spune:
Deci m-ati lasat singura pe topic ??? 
`Mneatza !
Daria &
g_ioana spune:
Neatza,hai ca vin si io la o cafea desi am deja una la activ si-un capuccino
...
Sa vaz ce-mi aduc aminte
Simona bine ai revenit acasa,refacere rapida si pupicei somnorosului Codrin!!

Daria tinem pumnii la gineco,da io nu am inteles de ce trebuie sa-l repeti
..meiii da' nu ne-ai pus nici o poza cu "cristalinul" bengos![]()
Roxi felicitari pentru rezultatele de la eco si analize,las ca trece repede si perioada de greturi
AndreeaP of,of tinem pumnii stransi pentru rezultatele de la biopsie!!!

Leeloo multi
sa-ti treaca of-ul cu Stefan,io zic ca daca aveti rabdare cu el in timp va reusi sa fie la fel de vorbaret ca cei de varsta lui!!
Asa ...acu de-ale noastre,mi s-a stricat laptopul de acasa
,tati este atehnic ca doar este inginer mie mi-e frica sa ma bag,trebuie musai sa gasesc un mester...aaa de azi noapte avem iar scena sub balcon
...Carmencito daca tot esti singurica te invit la concert in cartier la mine..
Ultima descoperire a mandrei,facea avioane din hartie cu tacsu si vine foarte incantata si-mi zice"mamaaaa,uite ce mica sunt si pot sa fac un avion!!!"![]()
hai pupicei,sunt in zona bagata pana peste cap in hartogarii![]()
carmenp spune:
prezent;)) bafta la gineco, pe 26 merg si eu
philip, executat pozele, super misto... bafta vineri, n-are cum sa nu iasa bine
geoana, cu masina?;))
nu mai stiu ce vroiam sa scriu, revin dupa ce-mi iau lecitina