LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Apropos' de innot...am incercat si eu cu Victor in aceasa luna, dar din pacate dupa doua sedinte a refuzat categoric sa mai mearga la bazin, pe motiv ca apa il duce unde vrea ea si ca el nu poate sa o controleze. Asa ca am renuntat, poate la anul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, ilinca s-o setat, se uita de juma de ora la gorodica si zice ca e denisa de loa mamaia de la malasesti;)) aide, ca`n nicolina ie linijte
philip, danke, face bine la corason;))
io ma scald in ape cam tulburi, l-am adus pe taica`miu la ieshi si in prop de 90% este suspect de tumora maligna (cap) si`n plus ilinca e pliba de bube, varicela. ma rog sa nu`i apara si lu` ion ca ar trebui luni sa plece in tabara
ce-i cu papa de n-o dat o tuica fiarta? mac s-o strig, ie uichend ie ciat;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

..la o tuica fiarta m-as baga si io
Carmencita,merci de gazduiala,da' acu-i liniste si la noi...aseara la 11 ne duduia patu' in ritm de lelele si zigzagagzaga..a venit cu niste booooxeee Loredanaa...pupicei Ilincai,sa-i treaca repede bubitele...poate are noroc Ionu si scapa...da unde pleaca in tabara?..multa,multa sanatate tatalui tau
Mandra cica facea febra tot de la angina...da acum nu mai ie pultacee este eritematoasa....nu luam nik,decat antitermice,de aseara nu a mai facut febra,sper ca am scapat..
Andries super faza cu inotul..cand ii gata puzzelul sa ne spui si noua ca ne-ai facut curioase
Leeloo esti o mamica curajoasa,bravo
..io am dat in bulimie ii mananc pufuletii mandrei si stau pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana si eu cumpar pufuleti copilului si pap eu:))Hai ca ati scapat!
Carmen imi pare rau..nu stiu ce-as putea sa spun:( Tinem pumnii sa nu ia si Ionu'
Gabi fa asa cum simti tu si nu cum esti sfatuita...
Andries ceva vesti bune?
In poze Luca era cu tati la piscina de acasa si nu la inot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata de la birou :-)
Carmen, multi pupici Ilincai sa treaca rapid, lui Ionut sa nu ia si el si multa, multa sanatate tatalui tau !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Bebe CODRIN bine ai venit pe lume! Sa cresti sanatos, frumos si sa ai noroc in viata!

Sunt pe fuga, duminica viitoare am primul examne, sa-mi tineti pumnii, nu stiu cand voi invata, abia m-am apucat

Vroiam sa le intreb pe mamicile care se plangeau ca tusesc copii daca au incercat aerosoli? Cand Matei este racit, cu toata tona de medicamente, parca aerosoli ii fac bine. Pana la urma tot aer sarat sunt.

Dana, pune o vorba buna la olandezi sa ne lase marti sa castigam, ca ei oricum castiga campionatul

Duminica placuta in continuare!

Mergi la inceput

Amironeanu, tinem pumnii pt examene !
Noi acum bem sirop de la Babicum, in 3 zile Giulia e alta persoana Pana acum era k un treno-magarush-fumator ... Cred ca la noi intervine si teiul care a inceput sa infloreasca de vreo 3-4 zile, avem in jurul blocului peste tot, dar oricum nu mi-a tusit deloc noaptea trecuta. O pun pe seama siropului si Aeriusului :-)

Pupici tuturor si o seara frumoasa !

Mergi la inceput

Intrebare pt fetele din Bucuresti: mergeti careva la vreo doamna doc gineco sau stiti prin zona Titan vreuna cu cab particular ???
Multumesc pt orice info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!
Va ultumim din suflet pentru urari !!!Am ajuns de ieri acasa deoarece nu mai rezistam in spital ...
BB Codrin s-a grabit sa vina pe lume ...dar imediat dupa ce am terminat costumul ..in momentul in care am legat ultimul siret ...pleosc si apa !!!am ramas putin uimita ca la prima sarcina nu am stiut cum se intampla ..si eram derutata ...
in fine ..am ajuns cu bine la spital (in claxoane si injuraturi de soferi de Bucuresti ) si la marea intalnire a aparut un piticutz de 2600 g si 49 cm ... am iesit din spital cu 2430 g si cred ca ne incadram in categoria preamaturi ...
acum ne chinuim cu somnolenta cauzata de icter , febra laptelui , muls , etc ...in cazul in care ati uitat ... distractie completa ...
si ma chinui sa-l tin la distanta pe d-l fratior care tremura de fericire ca a venit fratele acasa .. dar tuseste !!! si mi-e frica sa-l las sa se apropie prea mult ...
va mai scriu ...va multumim pentr ganduri si va pupam dulce
simona mama de baieti Luca si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simo, inca o data felicitar si sanatate ambilor baieti.

philip&andreea

Mergi la inceput