Puiuti de Randunici 2008!! (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si noi pe aici..nu prea am ce sa zic...
stai linistita Simo-Mimo,ca nu am poze noi
M-am tot uitat la poze si pt prima oara in viata imi pare rau ca nu-s bucuresteanca

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sovi, esti o draguta ca mi-ai raspuns, ieri a fost doar o faza se pare, azi si azi-noapte a fost mai bine. Unde mai pui ca de dimineata am dormit si eu, de la 9-12.30... cu bebe ce bine a fost, iar noaptea cu 2 sau 3(?) treziri... acum sanii sunt ok, ma dor, insa... mi-a venit mica menstruatie!!! Ooo, de-aia ofi fost bebe agitat, sanii mei durerosi...

Va pup pe toate, ce fain ca v-ati intalnit!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bey, am incercat sa fac cate ceva dar nu am stare, mama lor cu inetrnetul lor, nu pot sa vad pozele de pe mailul comun, nu pot acccesa Yahoo mail , doar messenjerul , asa ca va rog faceti-va mila de mine si tremeteti-mi si mie pozele de pe mailul comun pe mes sau pe gbutucel@gmail.com,
sarumina voua

acu chiar ca inchid, ca n-am insirat decat rufele ,

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci,Clau.
Luny,nu-i rau ca vine laptic.Si mie mi se intampla,dar parca nu asa des.
Merci giani..Oooo..super patutz.Deci e comanda speciala la tine.si ce decoratiuni are Andreiu pe perete..Am salvat eu pozele de pe mail.Cand ne gasim online,facem schimb de pozici.
Cuscra..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna si de la noi, aseara n-am mai apucat sa intru pt ca era Diana rupta de somn, nu a dormit afara decit 30 min. Intr-adevar a fost frumos la intilnire si imi pare rau ca nu am putut sta mai mult cu fetele dar copilu nu doarme decit daca e plimbat, asa ca am lipsit de la poza de grup, dar cine stie poate data viitoare am mai mult noroc.
Simo-Mino merci de apreciere si tie sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei, Alice!!!! unde esti sa faci spectacolul pt fiimea??? si Naty daca mai zici ca esti grasa eu ma duc si ma spinzur!!! si ce movalinda era Iulia ieri.
Aa si as vrea si eu adresa si parola de la mailul comun daca se poate la toata lumea.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Raportez...
Inceput diversificarea cu succes, papat piticul 10 ml de suc de morcov combinat cu mar!

Vad ca am dat startul la CM!!! Deh...ce sa zic...sa fie intr-un ceas bun!

Va doresc o zi buna si ma iertati ca nu nominalizez dar ma asteapta masa dce calcat

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cleme,ti-as trimite eu,dar activeaza PM ca sa pot trimite.
Simonette.Bravos pt suculet.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,e,da-v-am vazut doar in 2 poze,in cele cu grupul!tare frumusele sunteti
Simonetta,pt suculet
Cleme,chiar ca are frizura faina Diana

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stela mersi dar intre timp mi=a dat-o Roxana pe mess si PM-ul e activat dar nu stiu de ce apare ca nu... am mai primit mesaje pina acum.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

bey, Giani, bre, noroc cu Simo-Mimo ca mi-a deschis ochii care esti tu in poze, bre! ca tare mumusica mai esti! Chiar ma gandeam oare cine-i mamica asta, ca nu te-am recunoscut!

Edit: cred ca mi-am fracturat degetul mic de la picior, mi s-a invinetit tot si ma doare rau , nu pot nici sa-l misc sau sa pun mana pe el.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput