Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
gbutucica spune:
musai sa ne intalnim , ca noi nu am fost la poza cu toata lumea!!!![pling]
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Rox,cuscra, ai vazut ce vorbicios e Mufarina!! inventeaza noi sunete in fiecare zi!
..ma bucur ca i-a placut randunoiului tau!..abia astept si eu sa vina si iub meu acasa sa-i arat pozele!!
butucico si eu vreau sa ne mai vedem pt ca a trecut timpul prea repede parca si nu am apucat sa vorbim de toate cele..plus ca mai sunt randunici pe lista pe care vreau sa la vad la fata, live!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Butucica poti sa razi dar am recunoscut butucelul! L-ai tuns cu model cumva sau asa bate soarele?Si lasa-ma cu pantalonii de grasa ca exagerezi...sau si tu purtai 36 inainte de sarcina?
Cleme sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa rupa inimile baietilor
Luny, se uita Teo la Mufa si zice: mai mami, cred ca baietii sunt mai frumosi!Hihi...nu dati cu ca e si ea doar un copil!
Ursu, merci mult.Nu stiu ce am facut cu mess-ul ala dar pina la urma am reusit sa vad pozici.
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
simo-mimoooo, asa da, sa creasca si pipota mea!!...pupam o Teo, ca haioasa a fost!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
bey, sunt 33 de grade!!! am inaugurat aerul conditionat, caci in casa erau 28 de grade si suferea cin-cinul. asa ca acum am un cincin fericit,un bebe uraltor, ma credeti sau nu, asta e el de fapt!!! s-a dat bine pe langa voi ca sa-l mai luati in parc si alta data:))) ca si sora-sa, care aseara ma ruga dulce, sa nu-i zic lui tati ca ea s-a plictisit la restaurant, ca daca nu o mai lasa alta data:)))
am fugit afara, sa-mi fierb creierul!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
clauclau spune:
Meyy, ce va mai hliziti pe aici, vreau si eu.
Am stat de joaca cu Rebecca si acum a cedat! Pana m-am cacait eu sa ies afara la 11 mai pe racoare si am pus-o putin in leagan, s-a culcat. Asa ca mai stau in casa...Cred ca o sa pap ceva!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
la mine sunt 25 grade in casa si e fff bine!!!! pana apuca apartamentul sa se incinga bine, ca apoi asa ramane si murim incet!!
ma duc si eu in plimbari cred...
mstela spune:
Iaca si eu cu mesajul de la pranz!Abia a adormit fii-mea,dupa ce a marait ore..si urmeaza masa in curand..
Ma bucur ca am cunoscut atatea randunele dragute si puii lor,chiar daca nu am putut sta mai mult de vorba cu ele,noi intarziind la intalneala cam mult.La fel si zic si eu,ca mamicile arata mai bine in realitate decat in poze,iar bbii sunt toti niste scumpi,dragalasi si cumintzei
..Mi-a placut in special de Mufa,care tragea niste ochiade si facea niste mutritze..Iulia e o dragalasa mare,de aceeasi talie cu Teo,cu acelasi cap deformat ca Teo
...Antonia a bitzei e o frumoasa foc..si alti pui simpatici,pe care nu mai stau acum sa-i nominalizez,din lipsa de timp..Abia astept intalneala nr 2,unde probabil vor veni si mai multe mamici,de se va minuna lumea,mai decat ieri,de unde atatia pui deodata
..
Am vazut poze de botez Alexandra de Ali.Of,Ali,imi pare rau pt incidentul cu socrela terorista.
Sunt de acord cu mimo care propune mai multe locuri de intalneala.Eu as adauga sa existe intalneala si sambata sau duminica, poate mai bine.Asa poate am fi disponibili mai multi (cu randunoi cu tot,sa vada si ei cum e).Oricum,data viitoare am vorbit de IOR.Sa fixam data.Dar,nici eu nu as vrea sa fie 17 intalneala,ca e ziua randunoiului meu!!
Kya,imi pare rau ca ai ratat.Dar cred ca mai eram pe acolo,dar plimbandu-ne.
Of,Clau,imi pare rau ca nu ai ajuns..Mamma lui de carucior..
Si,Naty,und mami esti grasa???
Giani,e bestial Andreiutul cum canta!!Tu ce leganut ai Giani?
Mai fetelor,as vrea si eu leganut dar nu stu de care.Sa nu fie scump,ca nu ar merita.Cel de la PP nu e placut de randunoi,pe motiv ca e prea jos,adica nu are picioruse mai inalte si pozitia cam incomoda.Clau,pe al vostru cum il descrii??
Amira,varcolac,aa??tot stolul.Plec la treaba.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
CristinaGoji spune:
La mine erau 23 si muream de cald, am inaugurat si noi AC si acum e bineeee
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gbutucica spune:
Alo, mino, , eu is grasa ca asa ma vad , sarumina ca vrei sa fii dragutza, dar acei pantaloni i-am purtat si vara trecuta, care nu sunt 36 cum bine vezi , da? , deci sunt inainte de gravidenie, ....dar io complexata-s si am fo toata viata ,. Andreiu nu e tuns cu model dar iti vine sa crezi sau nu dar are 2 nuatze de par in cap ,la spate e parul blond si moale si rar ca a lu tasu, iar in fata are parul des, aspru si mai brunet ca mine( io acu is vopsita cica blond
, dar pe brunet fara decolorarea asa ieshi.
Luny , la mine sunt 24 de grade , dar unde am calculatorul deja sunt fiarta la creier, ma rog ;la cutia craniana., asa ca vezi tu cu soarele asta pt Mufa cel cuminte
Ariel , mama, sa nu o spui pe Alex lu tasu, ca sa mai vina, da, ca vorba Luny-ei ca a fost timpul foarte scurt si n-am apucat sa "ne vb mai multele".
va de fapt pe toate si inchid calculatorul ca iar nu fac nik in casa. cu voi, sau daca fac faca pina la scrum
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu