*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Viairo

quote:
Originally posted by nushulica

viki mai ai loc in dulap? ca vad ca nu te mai opresti nici tu

dau si eu in seara asta o comanda mai marisoara numai cu produse cu 65% ca nu vreau sa risc sa nu le mai gasesc la reduceri

am vazut ca jasmine a primit comanda din 4 iunie si incep si eu sa sper la a mea, dar nu stiu daca vine colet ca produse aveam putine dar am pus codul pt setul de plaja in speranta ca vine colet si vad ca voi n-ati mai primit setul decat prosopul si geanta...deci s-ar putea sa vina scrisorica

21+ DAVID

am unul nou pe hol de 3 metri latime pina in tavan, dar si ala e aproape plin. nu mai comand nimic pina la reduceri, inca 13 zile

edit: La Multi Ani Nushulica! Ai cel mai frumos cadou in viata anul asta de la DD! Sa fiti sanatosi!

multumesc frumos de urari!!! asa e....anul asta a fost tare speciala ziua mea, si asta pentru ca david s-a ocupat de asta mi-a zis lma in felul lui de la prima ora a diminetii cateva picioruse in burtica

jasmine chiar ca ai avut mare noroc cu comanda asta a venit f rpd

22+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Nushulica, la multi ani si un bb sanatos!

Azi am primit comanda din 03.06, din nou neasteptat de repede, avand in vedere ca nu a fost scrisorica. Satisfactie 100%. Nu pot pune linkurile, caci in momentul asta nu merge site-ul, dar am avut adidasi Nike pt mine, roz cu argintiu (imi plac muuult), maieu adidas roz, blugi Levi's negri model pana, un tricou Tommy Hilfinger pentru sot si, drept cadou, setul de plaja inlocuit cu sacosa transparenta de plaja si prosop de plaja, dragute amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

NUSHU

lA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII SI FERICIRE!

Clau esti bine,ok?N-am mai vorbit de juma de an.Ma gandesc ca astepti cu nerabdare reducerile de fapt ca noi toate.
Va pup!
sa aveti o zi buna!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Azi e ziua Nushulicai? Ei, daca-i asa, iti urez si eu multa sanatate, fericire si impliniri fara limita! La multi ani, draga mea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor , am folosit alaltaieri la o minicomanda codul de valiza kaki. mi-a aparut la final ca tre sa o verifice manual . nu am priit nici un semn. asta inseamna sa imi iau adio ?

pupici si sanatate si la multi ani , nushu !!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nushu, LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI MUUULTE IMPLINIRI !!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Fetelor...care ati mai patzit asa ceva, ajutati-ma cu un sfat pls. Am primit raspuns de la ei, pt comanda din 13.05 care n-a mai ajuns:
"The parcel should have reached you. We will investigate at the international postoffices. In the meantime, do you wish a new parcel or a reimbursement ? We can reimburse by cheque or voucher. You can use that last one as payment for an order online.
Thank you."
Am fost la Of Postal...cu zamabetul cu care m-ati sfatuit (de fapt al sotzului...:D )si n-au primit nimic. Ce sa fac acum? Sa mai astept "investigatiile" lor? Sau daca doresc aceeasi comanda- cum sa fac sa nu-mi ia iarasi bani din card?Pls....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by niko_

Fetelor...care ati mai patzit asa ceva, ajutati-ma cu un sfat pls. Am primit raspuns de la ei, pt comanda din 13.05 care n-a mai ajuns:
"The parcel should have reached you. We will investigate at the international postoffices. In the meantime, do you wish a new parcel or a reimbursement ? We can reimburse by cheque or voucher. You can use that last one as payment for an order online.
Thank you."
Am fost la Of Postal...cu zamabetul cu care m-ati sfatuit (de fapt al sotzului...:D )si n-au primit nimic. Ce sa fac acum? Sa mai astept "investigatiile" lor? Sau daca doresc aceeasi comanda- cum sa fac sa nu-mi ia iarasi bani din card?Pls....

Cere sa-ti dea voucher ca din banii aia iti cumperi ce vrei tu, inclusiv sa comanzi din nou produsele din coletul pierdut. Daca vrei sa-ti trimita coletul din nou, s-ar putea ca produsele sa nu mai aiba acelasi pret si sa-ti ceara diferenta. E riscant! Cec-ul exclude-l total!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Merci mult Miki, le-am scris ca astept "investigatia" lor 1 sapt, daca nu primesc coletul- optez pt voucher. Dar ce presupune acest voucher?Cum o sa mi-l trimita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Niko, ti-l trimite cu posta, ajunge in cateva zile; ti se da un cod pe care tu-l introduci cand faci o noua comanda, suma de pe voucher se scade din totalul comenzii, iar restul dai cu cardul.

Mergi la inceput