*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***
Raspunsuri - Pagina 18
Laura Ioana spune:
Cric, da, sunt voluminoase si sigur iti vine pachet. Eu am avut doar 2 produse comandate (mici) si mi-a venit dita pachetul de nu stiam ce am comandat (uitasem de genti). Si-s muuulte, nu doar trei
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Giova spune:
Bine ai venit pe lume Sara!!! sa cresti mare si cuminte si sa papi mult laptic.
Proaspetei mamici refacere cat mai rapida!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
camelia_daniela spune:
Bine ai venit pe lume Sara!!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii, impliniri si muuulta iubire!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Graviduta spune:
Fetelor, la fete 0-4 ani au aparut niste produse din colectia de toamna-iarna 2008. De fapt apar si dispar. Cat am stat pe site, ba avea 11, ba 13 pagini sectiunea respectiva, de m-a capiat. Voi ati primit vreun link catre colectie? Clau, tu esti cu avanpremierele. Ai ceva?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Fetelor, la fete 0-4 ani au aparut niste produse din colectia de toamna-iarna 2008. De fapt apar si dispar. Cat am stat pe site, ba avea 11, ba 13 pagini sectiunea respectiva, de m-a capiat. Voi ati primit vreun link catre colectie? Clau, tu esti cu avanpremierele. Ai ceva?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Gravi, asta-i de-acu'! Incep permutarile pana pe 25, iar pe 25 sunt victima propriului lor succes
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
felicia74 spune:
Andreap sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase!
Eu n-am reusit s-o impresionez pe Sabine cu mesajul meu in franceza, se pare ca tot dupa n-shpe zile imi va raspunde
aissa spune:
Pfoaaa, rusine sa-mi fie, am anuntat luni dimineata pe forum dar aici am uitat sa anunt nasterea Sarei.
Andreap e o eroina, serios. O admir si nu stiu cum are atata energie.
Sambata a fost nasa, nu in Bucuresti. Au fost la nasit, duminica au revenit pt ca luni era programata la inducere. Numai ca de la zbantuiala nu a mai fost cazul de inducere, i s-a rupt apa si a nascut. Putin mai greu decat la prima fata, i s-a rupt colul si e cusuta dar sunt ok amandoua.
Mai mult, duminica da examenul de expert contabil, in ultimele saptamani a tot fost la cursuri. Initial a vrut sa dea examenul cu "burta" dar nu i-a mers. A vrut sa isi ia in spital cartea sa invete, asa zapacita e. Este nemaipomenita... CHiar o sa o sun acum ca am inteles ca i-ar fi dat deja drumul acasa.
miki68 spune:
Si mie sa-mi fie rusine ca am intrat, am vazut, am comentat si n-am urat andreeip sa-i traiasca fata, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa-i aduca numai bucurii. Da' poate ma iarta! II mai urez sa se refaca repede si sa ia examenul!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei