Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, merci .
Fetele, please, uitati-va la burtica mea din pozele de 36s si spuneti-mi, e asa lasata, mei?
Sa stiti ca m-am cantarit azi -dimineata si am luat 14 kg la 36s.

Fetele, am trimis pe yahoo modelele pentru concediul de 15 zile pentru tati. So, le gasiti acolo.
Cine le pune pe cele pentru salariu bonus la nastere si pentru intrare in CIC?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am stat o ora pe scaun si am citit capitolul asta........si nu mai pot sta la calculator...............
ma doare fundul..........si "domnisoara"............mi-a amortit.
am vazut ca in ultima vreme sa scol cu ea amortita.............indiferent pe ce parte dorm.........
tot incerc sa dorm pe stanga, dar ma trezesc pe spate.....
noi mergem pe 24 le dr. si abia astept sa vad cat a mai luat in greutate buburuza mea..........ca eu de la 43 de kg. am ajuns deja la 55............
am si eu o intrebare:
daca sta burta tare...fara sa ma doara.....trebuie sa iau nospa?
si mai am unele dimineti cand tresare intr-o parte ca si cum ar sughita fata.......nu tine mult.....dar am motive sa ma ingrijorez si sa il sun pe dr.?
plssssssssss sa imi raspundeti si mie...........

Roxana31+ de Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

pagurschimag, wow ce patanie , n-am cuvinte!!! Bine ca v-ati recuperat banii!
Cu mainile si eu sunt la fel, au inceput sa mi se umfle treptat-treptat de mai bine de o luna si acum noaptea de-abia pot sa strang pumnul. Oricum, isi revin repede dupa ce ma trezesc si misc din degete. Am observat ca e mai nasol la mana de pe partea pe care dorm, si ca e mai bine daca incerc sa stau cu mainile intinse. Nu stiu daca e legat de tensiunea mea mare, foarte posibil... dar in tot acest timp mainile mi s-au umflat progresiv, in timp ce tensiunea a rams constanta.

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Caprioara nu-mi dau seama daca e coborata sau nu ca n-am cu ce sa compar, vreo poza de acum cateva saptamani. Insa nu pare chiar asa de jos, a mea e mult mai jos si eu sunt in urma ta la saptamani. poti sa vezi poze de saptamana trecuta la mine in album pe picasa si ai sa-ti dai seama ce jos e burta mea.

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

fetelor, eu de azi dimineata stau in continuu pe buda, nu mai pot, sunt disperata Cred ca am mancat cam multe fructe ieri, ca de la altceva nu stiu ce ar putea fi... Nu stiu ca sa fac, oare ce pot sa iau? Pot sa iau Imodium? Voi ce stiti? Sau altceva?

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

quote:
Originally posted by AnnaBaby

fetelor, eu de azi dimineata stau in continuu pe buda, nu mai pot, sunt disperata Cred ca am mancat cam multe fructe ieri, ca de la altceva nu stiu ce ar putea fi... Nu stiu ca sa fac, oare ce pot sa iau? Pot sa iau Imodium? Voi ce stiti? Sau altceva?

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

La fel am patit si eu noaptea ce a trecu tsi am baut ceai de menta ,pastile nu am luat ca nu stiu daca e voie. Mi-a mai scris cristina26 de dimineata de un ceai de......... vai ce proasta sunt am uitat,verifica cateva pagini mai in spate si vezi. Sper sa iti treaca repede.

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele cu probleme la buda...ceai de menta...sau puteti incerca un covrig sau paine prajita...

Cami 34s+, cu ??????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

va astept la un nou capitol plin de vesti bune!!!!!!!!!!!

CAPITOLUL 82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara d ms de sfaturi, o sa beau niste ceai de menta, oricum m-am mai linistit de vreo 2 ore, ma simt mai bine. Poate nu ma apuca iar.

Fetelor mi-am facut o poza cu burta mea cea mare de 34 saptamani si am pus-o pe picasa. Nu bagati in seama calitatea, ca e facuta fara blitz ca sa nu se reflecte in oglinda, si nici sunculitele care atarna. Nu-i asa ca e imensa, nu mi se pare numai mie, si e si foarte lasata!!!

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada acum am intrat si am vazut pozele tale cu leaganul este superb si culoarea m-a terminat, sa-l foloseasca sanatoasa.
Narcisa foarte misto purtatoarea de scutece.

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput