Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

si ca tot veni vorba de maica-mea, auziti ce-mi zice: ca deja l-am facut pe fiu-meu dependent de mine si ca atunci cand o sa-l duc la scoala o sa planga si o sa tipe ca din gura de sarpe dupa mine, asa cum facea colegul meu Bogdan dintr-a-ntaia... Voi ce parere aveti?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Dar tu ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Despre album: eu ma supun majoritatii...

Lui Lucas ii place apa, dar nu-i dau multa, poate sunt zile cand nu-i dau deloc, ca el inca suge foarte mult
Fetelor, eu nu am ore fixe la care sa-i dau pure de fructe sau piure de legume... nu stiu daca e bine sau rau, dar cum el are momente cand nu vrea decat lapte si se stramba atat mai ales la piureul de legume, daca vad ca mi le refuza incerc sa i le dau mai tarziu... imi e greu sa respect anumite ore, ca si asa nu mananca decat cateva lingurite si numai daca are el chef... o fi bine, o fi rau... asteptam opinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by Jasmin012

si ca tot veni vorba de maica-mea, auziti ce-mi zice: ca deja l-am facut pe fiu-meu dependent de mine si ca atunci cand o sa-l duc la scoala o sa planga si o sa tipe ca din gura de sarpe dupa mine, asa cum facea colegul meu Bogdan dintr-a-ntaia... Voi ce parere aveti?

Dar tu ce parere ai?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

cred ca e prea micut ca sa pun un diagnostic... si apoi chiar daca as vrea sa-l mai las cu cineva sa se obisnuiasca fara mine nu am cu cine sa-l las... Dan vine tarziu de la servici si la ora aia ne pregatim deja de baie si nu pot sa dispar... si oricum Lucas nu sta mult nici cu taica-sau... de, puterea obisnuintei... mai ies cateodata doar ei doi, dar dupa maxim o ora se intorc si eu il aud pe Lucas urland inca de la coltul blocului si stiu ca e el...

Mergi la inceput

hai ca pun monopol pe pagina asta... dar Lucas doarme si profit...

Mergi la inceput

hait... ca s-a trezit... tocmai ma dusesem si eu pe la bucatarie... a dormit mult.... vreo 15 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Jasmin, eu am citit ca pana la ca. 1 an e normal sa vrea numai cu tine 8sunt si exceptii, desigur). Insa pe la un an e important sa aiba loc "despartirea" de mama, aici avand tatal un rol decisiv. Adica cam dupa un an este varsta cand ei invata sa se desparta de mama si s-o reintalneasca, sa-si gaseasca alte persoane de "incredere".
Eu nu mi-as face griji, iar in ce priveste cum se va comporta el peste 6 ani la scolarizare, mi se pare aberant sa spunem acum, cu tot respectul pentru mamica ta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Jasmin, eu am citit ca pana la ca. 1 an e normal sa vrea numai cu tine 8sunt si exceptii, desigur). Insa pe la un an e important sa aiba loc "despartirea" de mama, aici avand tatal un rol decisiv. Adica cam dupa un an este varsta cand ei invata sa se desparta de mama si s-o reintalneasca, sa-si gaseasca alte persoane de "incredere".
Eu nu mi-as face griji, iar in ce priveste cum se va comporta el peste 6 ani la scolarizare, mi se pare aberant sa spunem acum, cu tot respectul pentru mamica ta...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

eu nu prea respect opiniile mamei mele... e adevarat ca a crescut 5 copii, dar nu stie prea multe, chiar daca ea se crede o materie cenusie in domeniu... stiinta ei e de genul: infasa copilul macar 2 luni, sa nu devina cracanat... iar nepotelului meu ii dadea cartofi prajiti si oua prajite la 11 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!

Helau, Adina! E din Austria sau Olanda?
Jasmin, nu stiu cat are legatura cu educatia, evident ca noi ne dam silinta sa facem cum e mai bine pentru copiii nostri, dar tine de firea fiecaruia... eu asa cred.
Noi am avut ceva treaba azi, am mutat un calorifer, de-aici dezastrul aferent si apoi am avut vizita unei bunici care ne-a adus doua cosuri de cirese si ne-a garantat ca a facut varicela cand era mica. ;))
Mihuta, tu vrei acum sa recuperezi sau mai dai si un semn de viata intre timp?
Adra, am citit pe instructiuni ca se poate pune si branzica in el, stiu ca suna ciudat, dar poate isi va arata utilitatea in fiecare etapa a diversificarii?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Jasmin, nu cred in faza cu dependenta de mama care ramane pana la varsta scolara, acum e normal sa fie dependent de tine, e doar un bebelus. In aceeasi situatie suntem si noi, eu sunt singura cu ea toata ziua, si daca o ia altcineva in brate ma cauta pe mine cu privirea, nu sta prea mult si plange. Dar sa vezi ce dependenta sunt eu.., Si vorba aia sunt om mare:D Daca plec 2 ore de acasa incing telefonul, sun de cel putin 4-5 ori.
Alina, sper sa fie dracia aia utila mai mult timp, ca prea e scumpa pentru un surub cu o sita in capat.
Creem, tu ziceai ca nu sta fetita in fundulet? In ce sens? Nu sta fara sprijin sau nu manifesta interes sa se ridice? Nici a mea nu sta fara sprijin decat cateva secunde. Deh, asa e cu grasunicile astea, mai lenese.

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Am inceput si noi diversificare pentru masa de dupa amiaza in stil original, cu baby safe feeder. Eva roade chiar acum un morcovel fiert din el. Se pare ca este un succes

Inedit mod de a incepe diversificarea! Felicitari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput