Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Felicitam puii nascuti azi!!!!!!!!!!
Multumim ptr aprecierile la adresa babutei mele .
Ellis dupa ciorbita nu ii mai dau nimic,ptr ca ea bea zeama cu cana si la sf mananca legumele
Pup si o zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Helou!
Multa sanatate si noroc pt Silvia, Sorina si Stefan!

N-am mai reusit sa intru...multumesc pentru raspunsurile legate de vaccin. Inca n-am luat legatura cu dr noastra din Romania sa vedem ce zice, dar cred ca trebuie repetat.

Azi am fost cu bubu la vaccinul de 6 luni, l-am intepat de 2 ori si sapt viitoare mai avem o tura. L-a masurat si cantarit, are 9900 g si 74 de cm (intram la categoria grea ).

Am vazut o multime de poze noi, cu bebei frumosi, papaciosi ...nu enumar ca-s prea multi si nu vreau sa omit pe cineva.

De cateva zile Luca e marait. Nu stiu ce sa-i mai fac. Sper sa fie dintisorii ca iar baleste si e cu manuta in gurita. Vrea numai in brate, f rare momentele in care se joaca singurel.

Sa-l si laud: se ridica in picioare in patut...mai intai se sprijina in genunchi si apoi se ridica pe varfuri...sper sa reusesc sa-l filmez sa vedeti si voi...

va

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Am uitat sa-i urez luminitei bafta la examen

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Alina, Bianca in momentul cand se ridica SINGURI bb-ii nu are cum sa le faca rau. Jasmina s-a ridicat de la 6 luni jumate si a fost ok, am intrebat atunci (nici n-o puteai opri, oricum)...

Bianca, eu as baga fructele mai devreme, pe la 10, legume la 14, cereale la 18 si apoi lapticul tot mai devreme cumva. Dac se poate, ca stiu ca teoria e usoara, practica-i mai grea :-) Ah, acum am citit cum scrie Ellis, intai lapte si cereale mai tarziu, cred ca e mai bine, ca i se face foame mai repede dupa laptic decat dupa cereale!

ok, scriu restul mai tarziu, ca s-a trezit juniorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai, nu intra omu o zi..si voi furnicilor umpleti capitole intregi..na, io cd mai recuperez???????adica..da mancare cand mai fac?;)

creem, cum a fost la analize?

alina, da cum a reusit fatuca sa faca varicela???????dc ii apar in cap, sigur e varicela.

ellis..eu mai nou, am inceput sa beau cafea, pt ca tot asa..nu ma mai tin balamamlele..poate fetele dorm tarziu dimin.sau dorm la pranz cu copiii.eu nu dorm ziua absolut deloc.ma culc la 12, ma trezesc ca si tine la 6,30..cel tarziu 7.

la noi bb2 e programat sa vin in 2010..:)

no..mai am o gramada de recuperat..brrrrrrrr...

aralia si al meu imi arata talentele de gimnast cd il schimb..se propteste asa bine in cap si talpi..brrrrr..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Voi va laudati cu copii gimnasti ... fata mea deocamdata linge gratiile de la patut ... se lipeste cu burta de gratii, se tine cu mainile parca-i la inchisoare si linge gratiile ... mai nou asta-i ocupatia ei. Si urlaaaaaaaaa ... cel putin azi, mi-a facut capul toaca ... de la 8.30. O sti ca e ziua ei azi si petrece ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ne dati si noua un vot pe link-ul de la semnatura? Multumim frumos . Si felicitari mami miha si bb amira pt. primul loc pe podium ...

Votat cantareata!
Multumim pentru felicitari si pentru voturi celor care ne-au votat sau care ne vor vota.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pufulet74
Va pupacesc cu drag pe toate

Si noi...si noi...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

silvia..si al meu a cazut..de 2 ori..si eu am zis ca la mine nu se va intampla, ca am grija etc etc..nici al meu nu a plans mult.cred ca e ok grasunelul tau..pupici, si incearca sa te relaxezi..o sa se mai juleasca..o sa isi rupa vreo mana/picior..etc etc

jasmin..cred ca pupic in it e baccio..zic si io, care habar n-am italiana..sa va zic ca am trimis un mail, in italiana u nei firme de transport..nu de alta, da mi-era teama ca nu stiu aia engleza..ce-or fi inteles aia bietii de ei..ha ha ha

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

neata, fetele, cam tarziu dar noi de-abia ne-am trezit

Bine ati venit Mihuta si Sophia! Ne bucuram ca ati petrecut atat de bine in Viena!

LA MULTI ANI SI MULTE LUNITE sarabatoritilor de azi:

Silvia
Sorina Dana
Stefan

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput