Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
Pentru fetele care merg la strand cu bebelusi, cum procedati??? Aveti umbrele? Intrati cu ei in bazin??? Cu scutece de apa??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Eu tocmai am ars manacrea Mariei ,am pus sa fac alta
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
logam spune:
Si eu am termometru digital. Si mi-am luat si eu temperatura cu el. Vezi ca arata diferit in functie de locul unde il pui..Al meu arata corect daca i-l bag in
, iar daca i l-am pus la subrat (cand dormea ca sa nu o trezesc) arata cu un grad si ceva mai putin.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
sanduta spune:
Si eu am termomentru digital dar nu-l folosesc. Odata i-am luat temperatura si arata 37,5 si dupa acea cu termomentru normal avea 38. Asa ca nu-l mai folosesc ca am observat ca arata gresit. Si inil folosesc ca sub brat nu reusesc.
adinag spune:
Buna,
RamOnica, imi pare rau, dar bine ca nu are febra. Mie termometrul digital imi arata foarte bine, cele cu mercur aici sunt interzise, acum un an a fost o actiune a tuturor farmaciilor si le-au adunt pe toate, veneau oamenii cu cele vechi si primeau in schimb gratis unul digital.
BB, ce fain ca va pregatiti de mare! Asa as mai vrea si eu!!! Pana la urma unde mergeti? La Neptun sau in alta parte? Ca tie ti-era dor de "Neptunul tau"!
Creem, vila aia cum este, cu camere sau apartamente? Mi-ati facut o pofta de litoral... Dar eu sper sa mergem in septembrie undeva, poate Tenerife, nu stiu inca, o oferta ceva.
Azi mancam ca si ieri, fructe bag abia peste vreo 10 zile, cand a acceptat maimulte legume, ca altfel mi se obisnuieste cu dulce si nu mai vrea, te pomeni! Ah, eu de la inceput ii fac piureul consistent si chiar cu bugatele mici in el. Pana acum vad ca nu-i o problema, si m-a mirat tare ca nu a impins nici o data mancarea afara si a stiut imediat cum sa inghita. Da Doamne sa ramana asa!
sanduta spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna,
RamOnica, imi pare rau, dar bine ca nu are febra. Mie termometrul digital imi arata foarte bine, cele cu mercur aici sunt interzise, acum un an a fost o actiune a tuturor farmaciilor si le-au adunt pe toate, veneau oamenii cu cele vechi si primeau in schimb gratis unul digital.
BB, ce fain ca va pregatiti de mare! Asa as mai vrea si eu!!! Pana la urma unde mergeti? La Neptun sau in alta parte? Ca tie ti-era dor de "Neptunul tau"!
Creem, vila aia cum este, cu camere sau apartamente? Mi-ati facut o pofta de litoral... Dar eu sper sa mergem in septembrie undeva, poate Tenerife, nu stiu inca, o oferta ceva.
Azi mancam ca si ieri, fructe bag abia peste vreo 10 zile, cand a acceptat maimulte legume, ca altfel mi se obisnuieste cu dulce si nu mai vrea, te pomeni! Ah, eu de la inceput ii fac piureul consistent si chiar cu bugatele mici in el. Pana acum vad ca nu-i o problema, si m-a mirat tare ca nu a impins nici o data mancarea afara si a stiut imediat cum sa inghita. Da Doamne sa ramana asa!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Banuiesc ca si aici sunt o termometre digitale bune dar nu-mi permit eu.
![](bang.gif)
O fii el periculos dar eu de mica folosesc unul cu mercur si niciodata nu am patit sa il sparg. Si temperatura dupa un an se poate lua si sub brat la copilasi.
Eu am si unul tip suzeta care tot asa indica, gresit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Adina tu da-i mancarea mai mare ca stie el ce sa faca
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
creem spune:
Aoleuuu...e groaznic de cald afara. Am iesit la 10 si ne-am intors acum...am cautat numa umbra..doamne asa o sa fie de cald de pe acuma...pai in iulie august cred ca ne coacem
Detalii despre vila...cine mai vrea sa trimit pe pm, sa nu fie nici off topic nici reclama, ok?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
roxx spune:
Salutare!
La multe lunite inainte pt Rares, Andrei si Tudor!
La multi ani, multa sanatate pt Andra!
Andreea, multumim.
Luca nu prea doreste apa. La inceput i-a placut, dar acum nu prea.
Si legumele nu prea le mai vrea. Mananca la inceput si apoi incepe sa planga. Azi de ex, l-am mai lasat putin, ne-am jucat, si apoi a papat.
O zi frumoasa va doresc.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
logam spune:
Creem, trimite-mi si mie detalii despre vila, te rog. Dar stii si preturi?
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica