Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pussi
rotobile ati luat? imi dati si mie idei?

Noi primisem de la soacra-mea unul dupa ce ii spusesem ca nu vreau si cand a implinit fata 7 luni am zis: ia sa dau ala jos sa vad care e treaba, ca 5 minute n-o sa pateasca nimic! Dau jos, scot din punga, citesc instructiunisi printre alte chestii scrie pe el ca e pentru copii de PANA LA 60 CM!!!! Pai ce copil ai voie sa-l pui in premergator asa mic?? Alexia avea 60 cm la 3 luni!!!! Am zis ca e o greseala, l-am pus la cea mai inalta pozitie si ar putea sa mearga cu el, DACA AR MERGE IN GENUNCHI
Asa ca m-am linistit cu el, il fac bucati si-l dau la reciclat, ca are o gramada de plastic in el
Precizez ca e unul de la Bertoni.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!
Vasari...deci pana la urma tot de pe bebelusul tau...credeam ca poate ati vazut si in vreo farmacie! Ce face Maria..cum mai e cu bubitele?
Pussi...multi multi pupici pentru tine si tuste! Noi am facut analize pentru ca nu mananca si n-a luat mai deloc in greutate in ultimele luni. Astept si eu nerabdatoare rezultatele...cred ca vin azi dupaamiaza.
Felicitari pentru kg! Incet incet ne ajungeti din urma!

Ellis...daca acu au inceput sa suspine baietii...sa vezi mai tarziu! Si noi am facut o cucerire in weekend..doi baieti (da..mari) cu motociclete...s-au oprit sa vorbeasca cu ea...ce le-a placut si lor da si ei!

BB...felicitari pentru fata mare si grasuna! ce a mai crescut, mai mai! Si sigur ne vedem daca vreti. Iti trimit nr. meu pe pm si truimite-mi si tu, ca sa il bag in memorie.

Hai..ca mesajul asta il incepusem de ceva vreme..sa ii dau send si mai scriu dupa aia

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!!

Urarile le-am facut la 12 noaptea! La multi ani inca odata sarbatoritilor nostri micuti si Adrei!
O zi buna tuturor!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

La cules cirese

Ce fata harnicuta!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam

Fetelor,vreau un sfat: CUM SA CURAT FIERUL DE CALCAT CA S-A LIPIT DE EL DE PE O HAINA CUM L-AM DAT PREA FIERBINTE SI NU MAI POT CALCA. E DE ALA VECHI CA CEL NOU NU IMI PLACE CUM CALCA

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Il incingi la maxim si pe o carpa DE BUMBAC freci tare, si mai ales pe cantul scandurii de calcat. Freci pana iese talpa ca noua. Dureaza. Am trecut si eu prin asta...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Sanda, multumesc de sfatul pt fierul d ca(l)cat.
Bb., noi mergem in august, dupa 12, la un hotel din Eforie Sud. Am gasit oferta pe www. plaja. ro. (fara spatii dupa www. si plaja.)

poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Gata...m-am lamurit cu zaharul...mai astept Sanduta foarte utile linkurile alea...mersi mult

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Aralia, mersi!

poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by pussi
rotobile ati luat? imi dati si mie idei?

Noi primisem de la soacra-mea unul dupa ce ii spusesem ca nu vreau si cand a implinit fata 7 luni am zis: ia sa dau ala jos sa vad care e treaba, ca 5 minute n-o sa pateasca nimic! Dau jos, scot din punga, citesc instructiunisi printre alte chestii scrie pe el ca e pentru copii de PANA LA 60 CM!!!! Pai ce copil ai voie sa-l pui in premergator asa mic?? Alexia avea 60 cm la 3 luni!!!! Am zis ca e o greseala, l-am pus la cea mai inalta pozitie si ar putea sa mearga cu el, DACA AR MERGE IN GENUNCHI
Asa ca m-am linistit cu el, il fac bucati si-l dau la reciclat, ca are o gramada de plastic in el
Precizez ca e unul de la Bertoni.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Daca ai stii vreun bebe mai micut poate ca l-ai da cadou...
Si noi am primit cadou un premergator (la mana a doua) dar nu il am acasa si nici nu prea vreau sa o pun...insa o prietena de a mea si-a luat si sta baiatul acolo cumintel pe langa ea...din motivul asat l-as lua...ca fi-mea numai langamine vrea. Ieri am tinut-o in scaunelul de baie pe masa de bucatarie ca sa ma vada cum ii gatesc papica

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

petro o sa incerc si mai tarziu..diseara! poate se remediaza
aralia bine ca mi-ai zis, o sa fiu atenta!
creem sper sa va iasa analizele ok. Cu luatul in greutate si mancatul e tare complicat, eu incep sa cred ca au faze... ba manaca Ana si se ingrasa...si Elena pas... sau invers.

va las ca se aud ... vorbesc dimineata intre ele, fiecare din patutul ei.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput