Ceu, fetelor.Eu am pierdut o fetita la 23 saptamini, in 2006 si dupa nastere am descoperit ca am STREPTOCOC B.Am facut tratament ,dar apoi iar mi-a aparut. Acum ca sunt in sapt 33 de sarcina mi-a adus aminte de acest streptococ B, si dr mi-au spus ca mi se vor lua probe pe 0 iunie din vagin si rect.
Care din voi stie mai multe despre asta??
Va pup pe toate.
Da o cautare pe google si vei gasi multe despre acest streptococ.
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Punca, acest streptococ nu e deloc periculos atunci cand doctorul stie ca il ai. Nu se face tratament pentru el, se fac numai 2 injectii cu penicilina in timpul nasterii intr-un interval de 4 ore.
Bafta multa.
Vicky
37+ si
Maya
AMR +2 saptamani
Bebele casei
Vicky Doctorul meu stia ca am streptococ, dar nu mi-a facut penicilina cand am nascut, eu nu stiam ca se face si, din pacate, a luat si juniorul si a facut tratament cu antibiotic in prima saptamana de viata.
punca1976 Vorbeste cu doctorul tau si iti va spune ce solutii sunt. Oricum, chiar daca faci tratament, sunt sanse foarte mari sa apara iar pana nasti.
Sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si bebe sanatos!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Vorbesti despre streptococul Betahemolitic?
Si vrei sa spui ca ai pierdut sarcina din cauza lui?
Ca nu inteleg....
8 week
Multumesc pt raspunsuri. Prima sarcina am pierdut-o pt ca am avut probleme de placenta, si ulterior am mai aflat ca am si probleme cu coagularea singelui si bebelusei nu i s-e dezv bine organele interne pt cele 23 saptamini cit avea.
Azi am iesit din spital pt ca am avut niste contractii false si am intrebat si medicul despre streptococ...se fac antibiotice atunci la nastere, asa cum ati spus si voi.