Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 16
pearl84 spune:
Maica mea , ce meci fetelor!!!!!!eram gata sa mor de oftica ca nu a dat mutu gol, sa-i umilim definitiv pe italieni..daaarrr..sa nu uitam ca din cauza lui e 1-1 si nu 1-0 pt ei....
Acum sa vedem si cum matura olanda pe jos cu franta....sper...
As fi vrut sa intru si eu sa comentez in timpul meciului, dar nu avem curent ...acum am vazut meciul la un prieten...
In continuare..bravo Romaniaa!! si HAI ROMANIIIAA!!!!!!!
Pearl
ioana_p76 spune:
Si acum tinem cu Olanda!
Iar marti trebuie sa invingem si nu mai conteaza ce fac Franta si Italia, o sa plece acasa!
Imi pare rau pentru Mutu ca a ratat, cred ca acest lucru il va marca, dar sper sa se razbune in meciul cu Olanda.
In continuare tinem pumnii stransi.
HAI ROMANIA!!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
ioana_p76 spune:
Doar ce a anuntat Piturca despre Mirel Radoi ca a avut fractura nazala si mai mult ca sigur nu va mai juca la acest campionat.
Pacat, are atata ghinion, dintr-o accidentare in alta..
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
Claudelu spune:
Din pacate ptr noi Mirel Radoi va fi indisponibil la meciul cu Olanda. Are fractura nazala si la ochi si trebuie intervenit chirurgical.
Mare pierdere ptr noi!
offffffffffffffffffffff
Sa speram si sa ne rugam la Dumnezeu ca Olanda va bate Franta in aceasta seara!
jenn spune:
Pai eu as zica sa faca mai bine egal ca daca bate Olanda fac deja 4 puncte!Ce ma oftic ca puteam sa ii batem!
Andrada spune:
Olanda trebuie sa bata astazi Franta ca sa se califice sigur ca sa nu ne sara la varice in meciul direct (cind ar putea sa ne prefere pe noi la calificare decit Franta sau Italia),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
valentinag spune:
Doamne ce meci!Am tipat,am strifat,am injurat,am plans de nervi,Bravo Baieti!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea