Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Normal ca cine nu are loc de camera copilului nu se pune problema,oricum copilul va creste la fel de bine si in camera lui si in cea a parintilor.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

?Mai fetelor nu sunteti deloc denaturate, doar ca va faceti prea multe griji.. sunt sigura ca veti primi o groaza de lucrusoare si veti cumpara voi si mai multe

si mie sotul imi spune sa nu iau dcat ce avem nevoie la spital ca a auzit si el vorbe ca nu e bine sa iei nimic inainte, insa l-am convins ca nu reau sa merg la spital si sa-l las pe el cu toate in carca

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua si de la mine,

Multe vesti bune astazi, cu toate ca la inceput unele nu pareau chiar asa... Ma bucur sa aud ca toti bebeii sunt bine si mamicile la fel.

Daca tot vorbiti de camera lui bebe, la noi la primul copil a fost asa: a stat cu noi in camera de la inceput, nu suportam gandul ca poate se ineaca sau se sufoca in somn si eu dorm BINE MERSI in camera mea.. Nu dormea cu noi in pat in nici un caz, avea patutul lui, cu exceptia somnicurilor scurte pe pieptul meu, ziua.... INsa cand a implinit 1 an am fost cu el la mare si desi avea patutul lui pliant nu stiu exact ce nu i-a placut la camera aia, insa urla si nu vroia sa doarma acolo... asa ca l-am luat cu noi in pat. Dupa 3 saptamani de stat la mare, cand ne-am intors acasa nu mai vroia decat la noi in pat. Si ne-am chinuit asa 1 an. Apoi cand a implinit 2 ani i-am cumparat un patut in forma de masinuta si a fost atat de incantat de el incat nu a mai calcat de atunci in patul nostru. Asa ca solutii exista pt orice problema...

Si de data asta bebe va sta in primul an cu noi in camera, aceeasi obsesie o am, si sigur va fi usor dupa 1 an sa il mut in camera lui, asa cum are si fratiorul mai mare. Sper sa imi reuseasca...

La intalnire venim si noi, insa cred ca la terasa o sa stau efectiv doar eu, tati si Matei or sa alerge prin parc si se vor juca.... July, masina o las la bulevard, sau se intra cumva pana la terasa.... eu habar nu am cum e epe acolo, caci nu am ami fost in Tineretului de cand aveam 18 ani si ma plimba un baiat pe acolo...

in alta ordine de idei.... Astazi avem serbare la gradi si m-am chinuit ca o nebuna sa-i confectionez lu fi-miu costum de stanjenel!!!! O sa fac multe poze si o sa va pun sa vedeti ce nebunie mi-a iesit!

Va pup pe toate!

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nocom, nu se intra cu masina in parc, o poti lasa la bulevard, de la strada la terasa sunt maxim 20 de metri (in linie dreapta, ca daca lasi masina mai incolo, nu se pune

tzitzi, sa stii ca nu e asa rau sa fii o floricica la 28 de saptamani.... e chiar roz uneori, doar sa nu te apuce panica

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nocom cred ca iti seman deoarece si eu am aceleasi fixuri cu sufocatul lui bb si oricum nu avem decat 2 camere asa ca sigur va sta cu noi pana vom reusi sa ne mutam la 4 camere cand va avea propria camera.
Bafta la serbare si asteptam poze cu stanjenelul

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ce m-as teleporta si eu la intalnirea voastra..... dar sunteti tare departe. sa faceti poze sa vad si eu.

Nocom sa vedem stanjenelul

Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Multumesc July, ne vedem acolo...

Multumim clau-geo. Educatoarea zice ca e singurul care stie toate cantecelele si poezioarele.... deci..... ma duc acolo sa ma mandresc, ca e al meu!!!!!

24+

poze eco

Mergi la inceput

iepurila pun pozici maine, caci se va face tarziu pana ne intoarcem diseara acasa.... Dar pun!!!

24+

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am si eu un fix, apropos de saltelutza de cocos, are sau nu arcuri prin miez pe acolo?
nocom, abia astept pozele.
legat de locul bblului, noi avem 3 camere, dar degeaba

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, am avut destule panici - a se citi paranoia - pana acum , asa ca una in plus nu strica..poate te iau drept model

Si noi avem trei camere si vrem sa facem camera lui bebe separat...si asa si intentionam sa il lasam - separat.Adica dormitorul sa fie al nostru si bebe cu ale lui...sper sa ne si iasa...

23+
bebe David

Mergi la inceput