Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu am avut cercei de mica, asa am sa fac si la fata mea cu toate ca nu imi va place sa o aud ca plange dar decat sa o chinui mai tarziu mai bine asa.

De dormit va dormi cu noi in camera (noi stam la socri) si avem fiecare pereche cate o camera, deci... cand va creste putin mai mare atunci vom vedea, poate reusim sa avem casuta noastra.

Cumparaturi am sa fac incepanad cu luna a 7 a - dar ceva marunt, cosmetice, patut, carut si cateva hainute pentru spital, nu ma lasa tatai sa iau mai multe

pupici la toate fetele, felictari pentru schimbatul semnaturilor si pentru bebeii in grafic.

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Pup toate burticoasele!

Felicitari Nusha pentru bebe David contorsionist! Ma bucur ca sunteti bine.
Iepurila eu dorm cu perna intre picioare, altfel nu pot, si cand ma intorc mi-o reasez ca sa-mi vina sub burtica...oricum eu nu mai suport sa dorm invelita cu nimic asa ca imi vine f usor. Mai ciudat e cand ma trezesc pe spate si perna tot intre picioare, zici ca am plecat la calarit .
300 bafta la eco, mai primesti pariuri?....sa fie ce vreti voi, numai sa fie sanatos/sanatoasa!
Ilia felicitari pt vestile bune de la eco. Bine ca te-ai linistit.
Piolica bine ai revenit, chiar ne intrebam pe unde esti. Ce de vesti bune, felicitari!

Eu cu santierul/reamenajarea...ma apuca depresia cand vad ce e in casa..
Ma declar cea mai denaturata mama, voi deja aveti atatea lucruri luate pentru bebei iar eu nu am nimic, nimic, dar nici macar o suzeta sau o jucarie. Si nici nu cred ca voi apuca sa iau ceva in viitorul apropiat cu nebunia care e in casa si cu alergatura pe care o implica. Am facut si eu o comanda pe laredoute care a si sosit intre timp si luasem o gramada de lucrusoare, body-uri etc. si l-am chemat pe sot sa vada inainte sa dau ok. A zis ca e prea devreme pentru hainute, ca mai bine sa fie copilul sanatos si ii luam dup-aia, nu a mers nici placa cu e la oferta si nu mai gasim. Il inteleg, a suferit si el foarte mult anul trecut cand am pierdut sarcina asa ca nu am insistat. Dar din saptamana 30 ma apuc sigur ca mai am si piticul pe creier ca daca nasc prematur nu am cu ce s-o imbrac.

A si fac tot posibilul sa ajung sambata la intalneala.

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Legat de cercei, e musai sa ii cumpere nasa? daca ii cumpar eu are ceva? ca sunt pro facaut gauri la iesirea din spital deoarece atunci doare cel mai putin si se vindeca si mai repede.

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

andreea_and, eu nici macar nu am avut inca intentia de a da comanda sau de a cumpara....asa ca sunt mai denaturata ca tine
In schimb am mai salvat sfaturi de la fete, stim cum o sa arata patutul..d'astea.

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

fetele, eu plec spre casa in curind. incerc sa mai intru diseara sa ma conversez cu voi. va puuuuup pe toate si multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Bey, io-s cea mai denaturata, da?
Am 28 de sapt implinite, mi-a zis doctorita ca la jumatatea lui august cel tarziu scoatem copilul pe la jumatatea lui august si io n-am cumparat decat cateva body-uri de pe laredoute si atat.

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

i-am zis lui tati sa-mi aduca la spital cerceii, pt ca nu poti sti ce se intampla, nasica noastra e si ea gravi...poate uita sau mai stiu eu ce si sa fiu sigura cumparam si noi.

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, bine..ai castigat....desi parca ma vad si pe mine la 28 de saptamani ca o ..floare

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si eu sunt o mami rea, n-am cumparat nimic pentru Carla. Dar promit sa reduc cat mai curand din "handicap"

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

ba ca pardon...eu mi-a cea mai si cea mai denaturata mama dintre toate...nici macar un prosop pt bebe nu am sau o suzeta, asa ca pls

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput