Casnicute sexy (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Mey fetelor, aseara cind am vazut ca a dat gol romania, am tipat o data, dupa care m-am uitat la sot care era de toate culorile si am disparut in baie sa spal chiuvetele

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miha multumesc, ne-am distrat fain indradevar, la un moment dat aveam si spume si ziceam ca nu mai merg la gratar ca ma innebunisera astia mici dar m-au pacalit toi 3 ca cica or sa fie cuminti si am mers
Danelutzooo...super tare faza cu golul
la noi e abia 19,30 si ruxi doarme deja de o ora (au fost prea multe pentru ea astazi si era super obosita)sper totusi sa se trezeasca repede sa dormim si noi la noapte ca oamenii
va somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Marilena sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BAU, puturoaselor!
miha, senx de pm. fug sa incerc.

alexa simami

Mergi la inceput

gata pozele, nu multe, dar esentiale enjoy!!!

alexa simami

Mergi la inceput

ulutelor! unde sunteti?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

ulutelor! unde sunteti?

Acu ma uit la poze. Pana acu am fost la plimbare,cumparaturi,hranit si culcat copiii...

Alina,chiar e baiat! Si ce-a crescut Alexa...E o frumoasa,n-o mai tine ascunsa.

Miha,cretofolina face dansuri?Super! Ii sta super imbracata in rosu! O adevarata domnisoara.

Monule,ia zi repede repejor cum pot sa fac niste salau.Da' nu retete complicate,ca n-am timp. Daca-l fac prajit e bun?N-am mai luat niciodata pana acum si habar n-am cum e.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miho, de unde stii tu ca e putzoi? pup, sar'mina de complimente.
salau

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Helouuuuuuu, baga-ti si la mine adresa si parola de la contul comun, ca eu nu le stiu

Cuscra eu zic ca merge fript si cu mamaliguta calda alaturi

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gata, am vazut pozele cu o burtica de Alina si cu domnisoara din dotare si pozulici cu cretofolina dansatoare

asta-i pentru toate pozele

am bagat nasul si-n celelalte albume si am vazut-o pe Isabella cit era de mica si pe mami a ei ce tite mari avea , bineinteles ca toate sint amintiri, inclusiv baloanele cu lapte

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput