Casnicute sexy (174)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

adica ma facui mumoasa. hai sa pun citeva poze, daca mai stiu unde

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nu mai e parola care o stiam eu las' pe alta data.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, trimit acush
ce emotii cu meciul asta Danelutza fericit italianu'? nu de alta da' macar noi mai avem o shansa
alinutza,deschide album pe picassa sau webshots sa te vedem
noi asteptam sa mergem la "bataia" de la Capoeira de la alex de la scoala, astazi o sa primeasca prima lui centura desi ne-a anuntzat din start ca nu e As (lui nu-i plac sporturile astea mai dure daca la judo a putut renuntza ca era la after school la Capoeira nu poate sa renunte fiindca face parte din programa scolara)
va si inca mai sunt in zona

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

http://good-times.webshots.com/photo/2818229440080132939hLQXmQ

Pazea ca si-a luat cuscra cuptor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
mihaaaa...buna mancarica, ma primesti la masa?

Eu te primesc...dar tu vii?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita
Fetelor sunteti microbiste?

Nu,suntem sotii de microbisti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

nu mai e parola care o stiam eu las' pe alta data.

Cu ajutoru' lu' Miha am reusit si i-am dat de capat. Ce-mi dai daca-ti dau contul si parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.........cred ca ar merge de minune ca e asa de cald in casa...si mi-e teama sa deschid AC-ul ca maria de 2 zile are febra

pupici fetele....am revazut poze de cand era Maria miiicaaa

.........aaaaaaa plus ca a iesit si ea 10 min afara, azi, si in timp record a reusit sa-si juleasca genunchii

nici ea nu mai stie ce o doare....se aooooleste ca o baba

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Da mey...ce mici erau...Si noi tinerele...
Si mi s-a facut dor si de vremurile alea bine de aici de la sexoase...
Eu am ramas cu un mare semn de intrebare si nu stiu daca voi afla raspunsul vreodata.
Oricum eu trimit pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

incerc sa pun cateva booze de la serbarea Mariei de acum 2 zile

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput