AFTER SCHOOL DRUMUL TABEREI

AFTER SCHOOL DRUMUL TABEREI | Autor: georgi10

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti,

cunoasteti in Drumul Taberei un after school care este recunoscut pentru serviciile sale? De Maryland imi puteti spune cate ceva?

Va multumesc tuturor celor dispusi sa discute despre acest subiect.

O zi buna tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

noi am fost in recunoastere acolo si pot sa spun ca mi-a placut ce am vazut si aproape sigur acolo il voi inscrie pe baietelul meu la grupa mini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Am sa va povestesc doar despre after school Maryland. Invatatoarele se schimba foarte des , mancarea lasa de dorit , pretul difera de la o luna la alta crescator cu toate ca a mers acelasi nr de zile, iar metoda de lucru abordat cu cei de lasa 1 este cine termina primul iese afara. Lectiile sunt pe locul 2 intotdeauna teme suplimentare nu,engleza nu.Dupa o asemenea experienta eu il recomand nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi10 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Si eu am fost si am vazut. Ce am vazut mi-a placut. Insa cat de obiectiva si cuprinzatoare poate fi parerea mea dupa vizita facuta? As vrea sa incercam pe perioada verii sa vedem cum se acomodeaza...
Draga Lore33, inteleg ca stii mai multe despre acest after school. Ai avut copilul acolo? Ce te-a nemultumit mai exact? Libertatea pe care inteleg ca o lasa copiilor sau lipsa de supraveghere? Si legat de mancare, ce anume lasa de dorit?

Te rog sa nu te superi ca iti pun atatea intrebari, dar cred ca intelegi ce este in mintea si sufletul unei mame....

Astept vesti de la voi.

Cu multumiri,

Georgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

Draga Tala nu iti recomand maryland si eu la fel ca tine am fost incantata de maryland cat pe ce sa imi dau baietelul acolo dar norocul meu este ca am facut mai multe cercetari si am aflat ca eucatoarele se schimba foarte des, copii nu sunt instruiti sunt lasati sa faca ce vor daca vor sa participe la actvitati bine daca nu sa faca ce vor ei;iarna caldura in dormitor se da drumul cu jumatate de ora sa mearga la culcare;in gradi exista copii cu dezabilitati.Iti recomand sa vizitezi Gradinita junior din Drumul taberei iar daca iti permiti ca pret Happy Planet Kidss cu conditii deosebite.iti doresc succes si nu te pripii inainte de ati da puiul undeva cerceteaza cu atentie

Mergi la inceput