Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana, superbe pozele, se vede ca v-ati simtit bine. Tu te-ai pozat in costum de baie si l-ai bagat in album special sa ne faci in ciuda, ai? Mai esti si la sarcina cu nr 2. Vreau si euuuuuuuuuuuu.
Arati bestial. Nu tu burta, nu tu nimic, si pe deasupra, si cu 2 pui unul mai frumos decat celalalt. Mie mi-a placut la nebunie poza in care doarme piciul in scoica. Am mai vazut-o si altadata. Imi vine sa il ciupesc de manutele lui grasute cu gropitze.
Un ptr voi si petrecere frumoasa maine la serbare!

Edit: Doamne ajuta ca a iesit totul bine cu tatal tau. N-avea cum altfel. Multa sanatate!

Luy, Prisi
, filmuletul a fost pe mailul comun, dar probabil, din greseala, cineva l-a sters. L-am mai trimis acum inca o data. Se intampla si la case mai mari.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by carpatina

Mario, dupa meciul asta (olanda-italia).. vai de kuru' romanilor in meciul urmator...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

DE CE MAI DUAMNA ? care sunt poponauti olandezi sau italieni? eu zic asa :speranta moare ultima !

Cum care soro? 'talienii.. caci cu aia ne intalnim jocul urmator... si care, daca nu ne bat, tre' sa se duca la aeroport.. ca gata cu campionatul asta pentru ei..

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76
Biopsia a iesit in regula.

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by amar

quote:
Originally posted by Roxana_G

Eu sunt mereu in graba. M-am cam tuflit ca si Andrei a facut bubite din acelea de care ziceati voi, mie personal imi par mai degraba alergie decat de transpiratie. Are cateva pe cot si mai multe pe umeri. Arata asa cum arata data trecuta cand a facut alergia. In rest nici urma de febra sau de raceala.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Fetele SOScum tratati voi bubitele astea scarboase, ca eu nu le mai dau de cap,nu trec cu nimic..or fi legate de dinti?

Carmen mami de Oana Isabella 16.09.2007

incearca Linola Gamma este forte buna ia uscat bubitele

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Papanasho, a mers si de la tine! Multumesc!

=====================

Mergi la inceput

Hai sa fac si capitol nou inainte sa merg la culcare...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

[font=Arial]barbatul meu tine cu romania se zbatea cand au jucat romanii de parca el ii romanel vrea sa ramana germania cu romaniadar sanse putine,dar totusi ma intreb atunci ce va face?va tine cu amandoua?font=Arial]

au jucat bine romanii,bravo.sper sa fie asa si mai departe.hai romania..............
Mandarinutza sanatate Antoniei

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Insomniacele sunt poftite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mandarinuta ma bucur ca v-ati intors acasica...ai grija ca cel cu ultrasunete emana bulele mai mari ...nu toti doctori stiu asta.

Marunzika nici nu stiam ca sotul tau e italian... apropo unde sa nascut in Italia?...nu cred ca vom lua bataie de la niste"macaroane"...

Nana cam la fel patesc si eu cu "dieta"...trebuie sa ma ambitionez, dar imi lipseste vointa ...cred ca tot la lipo voi ajunge mai ales ptr burtoi

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput