TRICICLETA TERAPEUTICA
Ce stiti despre subiectul "tricicleta terapeutica" ?. Este o tricicleta cu centrul de greutate mai jos, speciala ptr copii cu deficiente neuromotorii, cu echilibru precar. Se da usor din pedale (are raport optim de transmisie, are un spatar pentru cei care nu se pot tine singuri in sa, si niste tije la pedale, care tin genunchii departati. Unde gasim in Romania, ca afara stiu....la niste preturi accesibile ...ca afara stiu (peste 600-700 euro, ajung si la 2000 euro...). Care stiti ungureste ..cica ar exista in Ungaria o firma mai accesibila....dar care cica momemtan nu mai produce vechile modele....Am cautat si eu cu google cuvintele magice unguresti "mozgássérült gyermek tricikli" dar nu gasesc..Poate cine este din westul tarii ne poate ajuta...Cine are sa puna niste poze...Rog informatii, resurse ....sunt binevenite....Cu multumiri..
Raspunsuri
eli05 spune:
Daca este vorba de MOTOMED cred ca o gasiti la firma Toyland.Cu scaun cu tot cred ca depaseste 3000 eur.
Noi avem asa ceva acasa.
moshtoma spune:
Nu este vorba despre ceva motorizat, ci despre o simpla tricicleta cu niste simple accesorii care mentin echilibrul copilului. Cu pedale simple, la care copilul poate pedala. As pune o poza aici, dar vad ca nu am posibilit de inserare imagine. Cu un pret normal, nu ca la Toyland, unde o asa tricicleta produsa in Germania costa bine peste 1000 euro si poate ajunjge si la 2000 euro..totusi traim in Ro si avem salarii romanesti....care mai avem....Deci este vorba de copii care pot misca totusi un pic picioarele, chiar daca necontrolat, spastic, etc....dar e buna si ptr cei care nu pot..pentru ca un parinte il poate impinge cu o tija, imprimand acea miscare -pasiva in acest caz- circulara, "bicicleta". Vreau sa va spun ca - o sa ziceti ca nu se poate !!!- in Romania nu exista asa ceva de vanzare !!!. O banala tricicleta !!!. Sunt plasticuri si chinezisme ptr copii mici...dar ceva mai profi pentru copii cu dizabilitati nexam....
Oceanica spune:
Buna mostoma!
Trimite-mi te rog poza cu tricicleta pe e-mail - oceanic.2000@yahoo.com
Am vazut mai demult ceva asemanator pe niste site-uri rusesti .
Multumesc, Ada
mihalex spune:
Si noi avem o tricicleta ,daca pot sa o numesc asa.Este un fel de bicicleta pe 3 roti egale ca marime si am luat-o de la Romhandicap Romania.Ei sunt singurii care au in Romania asa ceva. Denumirea este de Triciclu pentru copii.Daca va uitati pe site-ul celor de la Romhandicap o sa vedeti cum arata. Stiu ca se facea si cu acte prin Casa de asigurari ( modelul clasic) iar daca va mai trebuie si ceva imbunatatiri platiti niste sume cat de cat convenabile. Mihalex
moshtoma spune:
@Ada,
Multzumesc, sper sa te descurci in ruseste, io nimika panimaiesh, parusky,...
@Mihailex,
Multumesc ptr info, Romhandicap nu mai face asa ceva, se numea carucior triciclu tip "C". Oricum executie proasta ca si multe altele manufacturate de ei...vbesc din experienta...