liber de rusalii?
Raspunsuri - Pagina 4
lorellay spune:
Ce ma enervezi.....vreau si eu liber luni.....vin si eu la tine la firma...luni...
Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
lorellay spune:
La noi se lucreaza...si si daca se dadea legal liber..la noi se lucra..sunt mai "tampiti"
Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by GeorgetaRquote:
Originally posted by petrutaquote:
Originally posted by GeorgetaR
S-a aprobat, se aplica de anul asta. Sau... cel putin anul asta. De fapt e cam magarie elecorala, dar asta-i deja alt subiect.
sursa care este ?
Petruta & bb Mihai
Mie mi-a spus o angajata de la politie azi dimineata cand am fost sa-mi rezolv niste acte. Cum nu ma afecteaza oricum, fiindca lucrez la patron si programil meu de lucru nu prea are legatura cu legile in vigoare, nu am insistat sa cer detalii dar pe acolo era fierbere mare fiinca din cauza acestei hotarari si a alteia care zice ca nu pot vota duminica cei care au buletinul emis intre cele doua votari se pare ca multa lume nu va merge la vot si...probabil nu iese .. nu stiu cine. Mentionez ca nu e vorba de Bucuresti si scuze de off topic, dar mi s-a parut necesar sa explic de ce am luat-o de buna cu liberul luni.
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
Cuma adica? Daca lucrezi la patron, legile nu mai sunt valabile? ca nu inteleg. Adica daca te cheama la servici de Pasti nu iti da nici liber si nici nu te plateste? Legile nu sunt facute pentru toata lumea ca sa fie respectate?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Androix spune:
Codruta, pe ce lume traiesti? Sunt patroni care s-au nascut ca sa incalce legea iar ocolirea legilor care dau ceva drepturi angajatilor sunt doar asa ca sa se exerseze...
Andreea mama de Filip si Georgia