Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 7
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by kikineata
ei iaca da ...asa o tin. e chiar perfect la orele la care iesim.quote:
Originally posted by Dia1609
kiki, frumoasa foc garga... si niste toalete, moamaaaaa... da' n-am putut sa nu remarc ac are peste tot ciorapi cu chilot... hai ma, pe caldurile astea???? nu-mi zi ca o tii asa sa nu se juleasca, ca scot biciu :)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
bey, tocmai tu te-ai gasit sa te superi??
na, sorry ca m-am bagat, ma abtin pe viitor
kikineata spune:
nu nu nu, cum sa ma supar...iti tineam gluma, dar ma grabesc, s-a trezit, trte sa plec afara...nu ma supar pe nimeni sau cel putin nu pe tine:)))
dianocica spune:
roxanica asa multe as avea de povestit ... cum ma face el cea mai fericita in fiecare zi ...cat de norocoasa ma simt... numai ca am o perioada cam nasoala momentan. m-am trezit cu un cm cu 2 sapt mai devreme si am fost plina de nervi, de stres, hormonii in floare. lui ii ies si ultimele 4 masele, se pare ca toate odata la ce miscari face cu degtele prin gurita. deci el e ceva mai iritat decat de obicei, eu nu mi-am revenit dupa hormonoiala aia, sunt inca usor nesuferita (cu alex) si ceva mai putin intelegatoare cu el. si am niste mustrari de constiinta crunte :( in fiecare seara dupa ce adoarme, sunt exact cum ziceai tu. imi vine sa ma duc la el (si de multe ori o fac), sa il strang in brate, sa imi cer iertare, sa il iubesc, sa il trezesc :) si sa-i spun ca-l iubesc (pe asta n-o fac, dar se mai trezeste singur cateodata, parca special pentru a imi da ocazia sa-i cer iertare).
acum sa nu-ti inchipui ca urlu la el, ca-i mai ard cate una sau mai-stiu-eu-ce. dar simt ca nu ii acord toata atentia, ca sunt dati cand el ar vrea sa ne oprim in mijlocul strazii sa studieze o gura de canal sau un gard sau o vrabiuta iar eu nu mai am disponibilitatea, rabdarea..nu stiu...ajungem in parc si eu sunt slabita, transpirata, lesinata si vreau doar sa stau. iar el, normal, vrea sa se joace, ma cheama sa vad ce minunatii face, sa il ajut, sa..sa... si eu simt ca nu ii acord..nu stiu...tot. ca degeaba ma duc langa el daca zic da mecanic, daca ma uit in gol..degeaba sunt langa el daca nu sunt langa el :( si ma simt tare vinovata, plus ca nu vad iesire. adica stiu ca totul sta in mine dar...nu stiu..s-a pierdut printre kilogramele in plus :)
d? d e...magnific. minunat. extraordinar. urca scarile de laa jocul de joaca, merge pe plase fara sa clipeasca sau sa se tina, se da pe topogan cu o viteza de intepenesc :), stie mai mult de jumate din alfabet, imi spune povesti in fiecare zi. cum a facut el buba la picior cand mergea pe scarile rulante. imi arata mereu piciorusele cand vrea sa ma intrebe de mama, ca stie ca ea i-a cumparat niste sandale. (crocsii) in continuare ia la rand toate bicicletele , trotinetele , motocicletele din parc, nu inainte de a merge la copilul proprietar sa cerem voie. pt orice. intreb, mami, mergem sa cerem voie, da? si imediat ridica manuta si mergem impreuna. si cand aude da...sunt dati cand efectiv o ia la fuga spre bicla cu pricina. si n-ai zice, ca atat de cuminte merge de manuta, si de linistit...
hai ca am scris...dar da, sunt , mai trebuie doar sa imi dau doo palme, jap-jap adica :), sa ma pun dinnou pe picioare.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
kikineata spune:
Hai ma Dia, c-am stat numa cu gandu' la tine :))) ca te-am necajit. Jur sa nu mai raspund asa in doua cuvinte cand n-am timp.
Ideea era ca tb s-o tin asa cel putin cat mai suporta pt. ca deocamdata n-a dat semne ca e cald si dimineata pe la 9 -10 uneori chiar e frig, seara la fel spre 6 -7 , asa ca impac si una si alta are dresuri subtirele sau leggings care sunt mai larguti iar fustitele ei sunt mai mult de cover, asa de forma ca sunt din panza.
Si chiar e necesar s-o tin asa atata vreme cat nu se irirta si nu arata ca ar deranja-o. La fundulet e OK. Hai ca ma intind si uit sa zic esentialul:
-Garga merge in genunchi, da, da cand s eprosteste
- si-a zdrelit genunchii mult mai putin dc are ceva la picioruse
-sta numai pe scari urca / coboara, cade, sta in fund pe scari si se taraie ca pt. muschii fesieri si dc vezi mirobolantul parc renovat te iei cu mainile de cap
- sta in fund pe nisip umed, mi se pare nush cum, e ca o mare de nisip parcul, lipsea o piscina si erai la mare, stii cat nisip avem in papuci?
- avem 2 delusoare atata le urca, le coboara, aluneca pe nisip mai mereu
- nu aluneca pe topogan dc n-are ceva pe ea:)))
- sunt fetite mari care urlau cate 10 min cand se loveau
mai sunt dar ....cand sunt zile calduroase rau, are pantalonasi de in pe ea, chiar nu ma lasa inima sa cada si sa faca rana vie, crede-ma, ea mai degraba cred ca prefera sa-i fie cald, face asa urat cand se loveste.
Probabil cand va fi ff cald va sta in rochita, maieut s-atat dar deocamdata mi-e mila rau. Nu-ti doresc sa vezi ce semne am io in genunchi ma intreaba lumea dc am operatie....hai da-ma-n colo...
Hai ma pis pis zi ca nu esti suparata pe mine!!
Dia1609 spune:
pfuuu mai kiki, tu de suparacioasa ma stii? dar chiar am crezut ca te-ai suparat ca te iau la 13 metri ... hai ca nu pot vorbi acum ca-s intre bagaje pe care mi le insira oana in toata casa si dat de mancare si baie,.. si... revin. te pup
Dia1609 spune:
fetelor, va pupez ca nu stiu dc mai apuc sa intru pana plecam, ca incep sa insir bagaje prin casa si mai am cumparaturi de facut... si pe toate le fac singura cu oana dupa mine... si bineinteles, mai am de mers la epilat, manichiura, pedichiura, cosmetica ... si azi am ajuns la pensat... si joi mai tb sa ma intalnesc si cu o prietena care vine din canada si e singura zi pe care o prindem impreuna :( asa ca tb sa fac bagaje din vreme ca sa pot sa prind un pic de timp si cu ea. deci plecam vineri 13 (tineti pumnii sa fie ok) si ne intoarcem pe 23. mai intru si de acolo sa va transmit live poze si alte cele, ca doar plecam cu laptopul dupa noi :))
multi la toata lumea si sa nu mai vad picior de fulgulet bolnav cand ma intorc
Dia1609 spune:
ruxandra, sa nu uit: cu vigantolul, era cum zicea si donia : pe motiv de creme cu spf 50 pe care le folosesc zilnic la oana, mai dam inca pana in toamna cate 2 picaturi. si cica 2 picaturi nu e exces, supradozare etc, in nici un fel, chiar dc sunt 50 grade afara :) si nu riscam sa se depuna calciul pe nu stiu unde...
ruxandra_sb spune:
Mda, si the show goes on..
Dandusa mami, hai nu-ti mai fa atatea probleme.. se intampla. Si chiar ca, bine ca te-ai lamurit de unde vin.
Luly, admirat surioarele carliontate. Ce mare s-a facut Isa!
Roxanica, multamim ca te-ai indurat sa mai pui imagini proaspete cu David. Da nu vaz nici o raza de soare.. cu toate ca o simt pe peste tot in jurul puiului ei.
asta imi place cel mai mult.
Leyla, noi deja ne-am intors din Antalya. Ptiu, ce freza bretonata si-a tras Kaan.. ii scoate in evidenta ochisorii.
Dianav, la mine a trecut mai bine de un an. Acu nu iese nimic.. da la un moment dat, dupa luni bune,.. shineva a zis c-ar mai fi ceva..
Eu cu Kikineata nu mai vorbesc.. ce... Adica tot ne prezinta la rochite, fustite si palariute.. numa sa bage pe altii-n boala???????
edit: ma duc sa mai bag un ochi.. sa ma mai enervez o data, ca prea arata bine.. cel putin out-fit-ul asta m-a dat pe spate
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ruxandra, sa nu uit: cu vigantolul, era cum zicea si donia : pe motiv de creme cu spf 50 pe care le folosesc zilnic la oana, mai dam inca pana in toamna cate 2 picaturi. si cica 2 picaturi nu e exces, supradozare etc, in nici un fel, chiar dc sunt 50 grade afara :) si nu riscam sa se depuna calciul pe nu stiu unde...
Comprende. Mda, probabil diferenta vine si din faptul ca noi nu folosim creme de protectie solara in oras.
.. si carati si laptop dupa voi?? Respectele mele.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)