Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi yumii si eu am sa le prajesc nu prea le am cu astea fierte. Vreau sa incep sa folosesc steamerul si sa fac papa mai sanatoasa da unele mancaruri nu merg neprajite.
Flo valeu ce bine suna baga reteta ca am cirese si incerc sa fac cu cirese poate iese vreo ceva.
Eu am terminat cu rufele de spalat si intins si strans si impaturit si triat, am termiant aspiratul si sters praful acuma am pus sa pap si ma pun la tv pe canapea sa ma hodin putin car doarme printesa mea sa vad jumatea de dvd care nu am mai apucat sa o vad aseara.
Pfiuu ce obosita is.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 16 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...ce pofta mi-ati facut cu prajitura voastra......

...Azi cred ca a fost cea mai agitata zi a baietelului...asa imi place cand da in toate directiile...

Cami 34s+, cu [baiete]

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

PANDISPAN cu Visine si glazura de ciocolata

5 oua mari
2 pahare zahar
2 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
1/2 pahar ulei
1/2 pahar apa minerala
2 pahare si 1/2 faina
1/2 lingurita praf de copt sau amoniac

Se bate albusul spuma cu un praf de sare.
Se adauga pe rand galbenusurile batandu-se bine dupa fiecare.
Apoi uleiul putin cate putin, praful de copt sau amoniacul stins in putin otet sau zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, vanilia, apa minerala.
Se adauga pe rand batandu-se in continuare dupa fiecare ingredient.
Apoi cu una din paletele mixerului se amesteca usor adaugandu-se faina.
se pune hartie de copt in tava aragazului (sau o tava mai inalta si dreptunghiulara daca vrei sa iasa mai inalta).
Se toarna compozitia si se pun visinile (sau orice fruct) date prin faina sa nu cada la fund si se baga la cuptor.
Dupa 20 min. se deschide cuptorul si se verifica cu clasica scobitoare daca e gata.
Se lasa pana cand de scobitoare nu se lipeste nimic.
Se scoate , se lasa sa se raceasca si se taie in patrate.

Ca glazura se poate topi o ciocolata de menaj sau obisnuita (fara crema) si se toarna cand e rece (si prajitura si glazura).
Pofta buna!

Daca e vreo neregula sau nu intelegeti ceva spuneti-mi.

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 36+ cu

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am starns toate lucrurile pt bagaj la un loc, le-am stivuit eu in dormitor pana fac rost de o geanta potrivita ca marime. Totusi nu sunt chiar asa de multe pe cat ma asteptam eu. Adica multe sunt dar nu foarte voluminoase. Tot e bine, ca nu vroiam sa plec de acasa cu un bagaj ca pt o luna, poate nici nu e nevoie sa stau decat vreo 4 zile, si gata, scap.
Ma apuc si eu sa-mi fac manichiura, as incerca si pedichiura dar nu cred ca am vreo sansa sa ajung la degetele de la picioare.

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pupici la burtici si de la noi!

Mi-am luat fotoliul, mi-am luat fotoliuuuuuu la, la, la, la, bucurie mare, e foarte misto!

Vad ca ati dat cu toate in febra curateniei, io abia astept sa-mi treaca ca robotesc de 2 luni, dar mai am atat de putin e aproape gata totul

Azi iar am avut o zi de cosmar la munca, inclusiv mi-am reclamat banca la protectia consumatorului, mama, ce rea sunt...

V-am citit, acum ma apuc sa va fac concurenta, care-i mai albinutza, ma'c sa spal niste usi

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Doamne, imi iubesc www.papasanfurniture.com/usa/singlepapasan.asp" target="_blank">fotoliul

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Cami m-a intristat foarte tare mesajul tau...Nu pot spune ca stiu prin ce treci pt ca fiecare are problemele si trairile lui...Imi pare rau ca ai avut atatea probleme si sper din tot sufletul sa iti revii..Cand va veni copilul pe lume eu sper sa se produca o schimbare de bine si la voi...Roaga-te sa fiti toti sanatosi, si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa le treceti voi toate greutatile...impreuna...

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele noastre..Sper sa mai punem cateva noi in viitorul apropiat...

Silvia acum citesc si eu ca mai ai un pic si iti vezi puiul...imi inchipui ca ai emotii mari...Iti tinem pumnii sa decurga totul bine...

Violeta am vazut ca intrebi de medicul pediatru..Eu l-am ales dupa ce am venit cu copilul acasa...Atunci am dat "o cautare" prin cunostinte si am ales unul...

Biri nu am sindromul antifosfolipidic...mie doctorul ginecolog mi-a recomandat sa fac Clexane deoarece am circulatia uterina deficitara in special pe artera stanga si mi-a zis ca din aceasta cauza bebe are un usor retard de crestere...Eu stiam ca se fac aceste injectii numai daca ai probleme cu coagularea sangelui...si de aceea v-am intrebat si pe voi aici...ca sunt un pic in dilema...Am fost si la un doctor cardiolog si mi-a spus ca din punctul ei de vedere pot incepe tratamentul...Voi ce parere aveti?

Cami eu pe primul copil l-am nascut prin cezariana...In prima saptamana a stat mama cu mine...Sincera sa fiu e un pic mai greu, mai ales ca nu prea ai ragaz sa dormi...bebe te cheama mereu la apel...in fine...pana la urma eu sper sa te descurci...
Acum, la a doua cezariana voi fi mai mult singura...mama nu mai serverste scutece...cica e o doamna si vrea sa-si traiasca pensia linistita...Deci voi fi singura cu copilul si sper ca din cand in cand sotul sa mai dea cate o fuga pe acasa....sa ne ajute daca va fi nevoie...
Referitor la numele baiatului, nu-i puneti si un nume de sfant? Asa aveti ocazia sa-l mai sarbatoriti o data in cursul anului nu numai de ziua de nastere...Eduard e un nume f frumos...imi place..

Ana tare haioasa creatia sotului...se mai distreaza si el acum...pe ultima suta de metri...ca in curand burtica va disparea..si Maria ii va invada sufletul ...

Diana ma bucur ca ai scapat de cumnatelul tau...vezi cum la aranjeaza Dumnezeu pe toate....??

Sibylle te invidiez pt concertul cu Goran Bregovici...si mie imi place foarte mult..Am vizionat "santierul" din poze...am vazut burticoasa...si am vazut si pe Vladimir....frumoase poze... Gradina e a voastra? e superba...m-ai imbolnavit...

Ella eu zic sa te mai gandesti cu intorsul definitiv in Targoviste...e un oras mort...si nu-ti ofera prea multe perspective...O sa regreti decizia de a reveni in tzara...

Anna si eu tot patut din plastic cu plasa am si am fost foarte multumita de el...Luna viitoare il aduc si eu de la soacra...unde l-am pus la pastrare pana vine bb2...

Mada solutie de sterilizat la rece de la Chicco am avut si eu la primul copil dar nu prea am fost multumita de ea...ramanea un usor miros de parfum...sau ce o fi fost ala...si il simtea si bebe de cate ori ii dadeam obiectele sterilizate...asa ca am renuntat la el...

Eu nici la primul bebe nu am sterilizat nimic...Le spalam foarte bine cu detergent si le clateam din abundenta cu apa foarte fierbinte...Nu am avut niciodata nici un fel de problema....si asa voi proceda si la bebe2

In sfarsit am ajuns si eu la final cu cititul pe ziua de azi

Ma duc sa mananc ceva cu sotul ( am facut fasole batuta cu ceapa+bulion pe deasupra si niste pilaf sarbesc)...balesc deja...Mai tarziu balotam niste cirese...si ne uitam la un film pe calculator...

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt Patrick Ioan 32+
pozele mele

Mergi la inceput

Apropo de sterilizare....

La inceput am sterilizat prin fierbere, adica am pus toate biberoanele si tetinele, si unele parti ale pompei de san (palnia si furtunasul - era din aia cu para de cauciuc), suzetele, intr-o oala cu apa si le-am lasat pana a dat in clocot, cam 5 min.
Se scot cu ajutorul unei furculite sau cleste special (daca ai) si se pun intr-o casoleta cu capac (am folosit eu).
E usor, dar la cat de obosita o sa fii ....
Trebuie sa ai grija sa nu le uiti pe foc, si da, se pot deteriora mai repede.
Daca folosesti apa de la robinet (de bloc) e mai bine, apa de fantana are calcar mult si ramane pe biberoane.

Apoi am folosit sterilizarea la rece cu solutia de la Chicco.
Se pune cu masura solutia ( e pe capac - pt. 2 cantitati de apa diferite), apa si se lasa obiectele 30 min. dupa care se scot si se limpezesc cu apa potabila.
Este sterilizare la rece si este eficienta.
Preparam solutia intr-o casoleta cu capac (patrata caci puneam biberoanele mai mari in diagonala) si aveam lipita o eticheta cu data si ora cand am preparat solutia pentru ca e valabila 24 ore.
Solutia are un miros usor de lamaie dar nu ramane pe obiecte, doar putin pe tetinele din cauciuc,pe cele din silicon nu.

Fetelor aveti grija cu curatenia asta.... eu am patit-o...
La fel ca voi si ca orice alta graviduta , cand se apropie termenul vrei sa pregatesti "cuibul".....
Am spalat geamuri, am aspirat, am calcat perdele, am smotruit, am spalat faianta si cine facea amestec litic ca sa mai tina bebelul ???? Je....

Cand vei veni acasa de la maternitate, vei gasi la fel ca inainte de curatenie.....si vei vrea sa fie curat pt. ca vine bebe acasa.....si n-ai sa poti face...or sa vina rudele, prietenii, cunostintele......

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Boti sa stapanesti si folosesti fotoliul sanatoasa !

Foarte frumos si confortabil cred.....te invidiez, eu nu mai am loc sa mai pun ceva in casa am scaunul de masa, masinutze, motorete, biciclete, fel de fel de jucarii.
Cand fac curatenie, le mut de colo colo

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by boticelina

Doamne, imi iubesc www.papasanfurniture.com/usa/singlepapasan.asp" target="_blank">fotoliul

bunurile gargaritzei

marfa rau
ti-ai luat fotoliu...ti-ai luat fotoliu..la la la

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput