Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutz ce bine ca ai mai venit! Stiuuuu ce nastere ai avut tu la Bia..in 2 timpi si 3 miscari! Si la cum zic astia ca a doua e si mai rapida, vezi sa nu faci bebe in masina.:)
Nu e exclus, sa stii. Mai ales ca nu ma las si in continuare conduc....
Am uitat sa va intreb fetelor, v-a fost la careva rau dupa ce ati luat ynipral? Nu am luat jumatete de pastila dimineata, jumatate seara iar apoi toata noaptea mi=a fost rau. Asta era acum 2 saptamani (ca nu am mai luat de atunci). Aveam stari de greata si nu imi mai simteam mainile si picioarele. Am citit ca astea sunt reactii adverse. Oare numai eu am patit asa ceva?
Hai ca azi am fost "vorbareata". Dar imediat merg la plimbare ci Bibi si apoi parca vad ca iarcad in pat si nu ma mai pot ridica...dar mai e putin..
Andreea 36+ si Bianca Maria
POZE
Gabriela82 spune:
Neatza!
Flo numerele de telefon le gasesti pe contul comun de pe yahoo la contacts.
Sunt obligatorii toate cele 126 de zile doar ca cel putin 42 tre sa fie dupa nastere, restul se iau dupa cum iti convine ori inainte ori dupa nastere. Si tu ai nascut destul de repede.
A.ciel ce norocoasa ai fost cu asa o nastere rapida. Spor la invatat in continuare.
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Gabriela82
Neatza!
Flo numerele de telefon le gasesti pe contul comun de pe yahoo la contacts.
Sunt obligatorii toate cele 126 de zile doar ca cel putin 42 tre sa fie dupa nastere, restul se iau dupa cum iti convine ori inainte ori dupa nastere. Si tu ai nascut destul de repede.
A.ciel ce norocoasa ai fost cu asa o nastere rapida. Spor la invatat in continuare.
Multumescfrumos. Scuzeca te contrazic, dar nu sunt obligatorii toate cele 126 de zile. Doar cele 42 post natal. Restul de 84 le iei daca vrei si cand vrei..inainte sau dupa nastere. Si iei cate vrei.
Andreea 36+ si Bianca Maria
POZE
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Gabriela, A.cicel, Sorelix ms.
Eu aseara, din cauza ca nu am dormit cu o noapte inainte si ieri ne-am plimbat si m-am agitat pe aici si nici la pranz nu am dormit, eram rupta ma dureau toate de imi venea sa urlu asa ca m-am dus la nani rapid l-am lasat pe a meu la tv ca nu mai puteam sa stau si am dormit bustean pana la 4 jumate dim cand m-am trezit sa merg la baie ca nu mai puteam ma durea toata burta de la vezica. la noi ieri a fost f cald si azi dim la 4 erau 23 de grade am dormit cu toate usile si geamurile deschise ca mureai de cald, azi se pare ca e tot cald si frumos.
Sper ca azi nu e iar vreo sarabtoare ca eu am o multimea de treburi tre sa fac curatenie generala dar asa cu ster toate colturile si etc ca tre sa pun astenuturi curate si la mama in camera sa lustriesc toate colturile sa mai fac spatiu in dulap marti iar vin astia sa ia haine si ce nu mai avem nevoie deci am ocazia sa mai triez si sa mai scap de unele chestii de prin dulap.
Acu am scos astenuturile din ambele dormitoare si mai aveam si o tona de prosoape deja in cosul cu rufe asa ca am reusit sa adun vreo trei masini de rufe.
Vreau sa vad poate reusesc sa dau azi comanda si pt pat si poarta pt scari, incet incet sa luam tot ce avem nevoie ca de o data nu prea sunt bani de toate. Asa ca le luam pe rand si poate pana pe 20 sa reusim sa avem tot ce ne trebuie instalat la locul lor. Sa mutam si printesa in patutzul ei cel nou ala de bebe sa il spal de jos pana sus si sa il las afara la uscat intr-o zi cand e vreme frumoasa si abia apoi sa il instalam in camera la noi, la asta o sa ma ajute mama.
Na cam asta de la noi momentan merg sa mai fac cate ceva ca fac asa in etape ca sa fac in continuu nu ma duc fortele.
Pupici si mai revin si spor la treaba fetele care va ocupati de curatenie azi, Caprioara inca o data bafta la examen si o sapt usoara si frumoasa tuturor.
Iar pt Nati si bebe Matei mai bagam ceva agitate:
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 16 Zile
anaxena spune:
si eu tre sa fac curatenie..si nu ma simt deloc apta pt asta,dar dc nasc si las casa cu curu-n sus?nu-mi convine,asha ca ushurel ma apuc de curatenie
pe mine ma doare rau mijlocul si mai baga o contractie din cand in cand,dar nu ceva insuportabil incat sa intru din nou in panica
Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 11 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Gabriela82 spune:
eu de azi vreau sa trec la 3 cani de ceai de zmeur pe zi, o fi prea mult
spor la treburi fetelor, sa nu va obositi prea tare
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
AnnaBaby spune:
Neata fetele, m-am trezit si eu, dupa inca o noapte in care m-am rasucit de pe o parte pe alta de 100 de ori, si in care am fost la baie de inca 100 de ori... M-am trezit cu o foame de nu stiu ce-i cu mine... Dar primul lucru a fost sa intru pe forum oricum...
Azi mi-am propus sa calc hainutele de bb, si sa incep sa adun lucrurile la un loc, cu toate ca inca nu am o geanta asa cum as vrea, dar parca imi sta pe creier faptul ca inca nu am pregatit bagajul sa fie la usa. Asta e tot ce mai vreau sa fac si apoi ce o fi o fi... Bine, tot mai am de sterilizat cele 2 biberoane si pompa de muls, dar inca nu am luat sterilizator, asa ca o sa le fierb, cu toate ca am inteles ca se strica foarte repede dupa fierbere. Apropo de pompe, am vorbit cu o vecina care a nascut acum o luna si jumatate si e inca in maternitate cu copilul (a fost nascuta prematur fetita) si m-a cam speriat cu pompele astea de muls - ea a cumparat pana acum vreo 5, de feluri diferite si preturi diferite, de la 20 lei pana la 200 lei, si toate s-au stricat dupa cateva zile de folosore si dupa ce au fost fierte acolo in maternitate. Asa ca pana la urma ea a invatat sa se mulga singura, la ea fiind obligatoriu dat fiind faptul ca fetita e inca la incubator si nu prea poate s-o hraneasca direct la san.
Diarux nu am desfacut patutul inca, e ambalat si impachetat in cutie, si nici nu o sa-l desfacem pana nu se naste puiul. L-am cumparat de la Babyland de la Luceafarul. Imi mai placuse unul si la Number One dar ala nu avea salteluta si ar fi trebuit sa mai caut si in alta parte asa ca m-am lasat pagubasa. La Super baby nu mi=a placut nimic, si ar mai fi fost varianta Mall, dar n-am mai ajuns acolo ca l-am luat pe asta. oricum deja eram prea obosita si nu mai puteam merge. Tare repede obosesc si ma misc in reluare... Eu am cautat sa fie de diferite culori, ca nu-mi place sa iau lucruri roz sau bleu, tocmai de aceea nu am luat si lenjeria de acolo, cu toate ca imi placea ca model dar nu si culoare. Deci tot mai am ceva de luat pt patut. Bine, asa ar mai trebui un carusel de exemplu, dar asta pot sa mai ia si nasii sau altii cre vor veni cu cadouri dupa nastere. le mai las si lor cate ceva de cumparat.
Ti-am vazut pozele cu pisici, tare simpatice mai sunt!!! Iar burtica ta e asa de draguta, tie ti se pare mare dar stai sa vezi mai incolo. Eu abia o mai car dupa mine, mi se pare pe zi ce trece mai grea...
Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
catilin2008 spune:
buna dimineata burtici cu pepenasi, si mamici,
nu intru 2 zile si vad ca s-a mai copt un pepenas, si altul pe drum!
felicitari dana pentru bb-lu tau,sa va bucurati de el si sa fie sanatos si cuminte.
pentru nati,
si inca o mica observatie...vad ca baieteii sunt mai grabiti...si eu am baietel..
29 + cu
Bebicu Andrei
Gini75 spune:
Buna fetele.
Bai, nu credeam ca va fac pofta de dulceata de trandafiri. Sun, Ankalaura, Violeta, va astept la o degustare... Eu am petalele de la mama, care are cateva tufe de trandafiri in gradina.
Cu munca ce sa zic, deocamdata ma simt bine, as spune chiar ca nu sunt inca pregatita sa stau acasa (nu ca nu as avea ce face). Eu oricum nu cred ca voi naste pana la 40s, dupa UM, pentru ca egografic DPN este mai tarziu cu o saptamana decat cel calculat de mine. Iar la servici am cam terminat ce a fost important, acum e o perioada mai relaxata, sa predau lucrarile, sa-mi fac ordine in acte, chestii din astea.
Va pup pe toate.
Gini34+
SunSmile spune:
Vad ca azi e ziua muncii, pt mai multe dintre noi. Si eu sunt la a doua masina de rufe si acum frec fiecare coltisor de bucatarie...apoi o iau spre restul casei. Da' mai intai tre' sa-l sun pe anestezist, sa vedem cand ne intalnim.
Gini stai linistita, ca eu cel putin glumeam. Ma bucur ca esti in regula!
Ana daca bagi curatenie, parca vad ca maine-poimaine facem galerie pt tine!
Gata, fug! Mai vin eu...
SUN 37+