Text felicitare pt. educatoare

Text felicitare pt. educatoare | Autor: adinutza78

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ! Peste 2 zile avem serbare la gradi, terminam grupa mica, si pe langa cadou, vrem sa scriem cate o felicitare educatoarelor si celor 2 ingrijitoare. Am cautat pe net, dr nu am gasit nici un text adecvat. Poate ma ajutati voi. multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu mai fac animatie in tabere cu copii.Si la sfarsit imi scriu tot felude mesaje pe foi..amintiri.Sa iti spun ca cel mai induiosata sunt de cuvintele lor.Ca mai sunt unii si mai imi scriu si ce citesc din astea pe net.
Uite unu singur imi vine acu in mine''Multumesc ca te-ai jucat cu mine ,esti frumoasa si imi place ca te-ai purtat frumos cu mine''Acu nu cred ca cred sau poate nu sunt tocmai adecvate pentru doamna,dar eu zic ca sa nu scrii ceva pompos.
Ce as scrie eu?Pentru un suflet cald,marinimos ce cladeste OMUL din mine.Va multumesc

Sper sa iti fi fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

eu zic sa-ti intrebi copilul ce ar vrea sa scrie,chiar daca nu e text de felicitare cred ca ar multumi cel mai mult educatoarele...eu am lasat-o pe micuta mea sa scrie/deseneze o felicitare pentru invatatoarea ei de anul trecut si a fost ceva de genul "miss x,esti cea mai tare invatatoare )), sper sa ai o vacanta placuta ,te iubesc!" si a desenat-o pe miss x cu niste plete lungi portocalii si niste picioare de barbie cu minijupa,si mi-a zis ca miss x a fost foarte multumita de felicitarea ei si a zis ca e exact ceea ce-si dorea!! ))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La grupa mica nu cred ca i-a invatat sa scrie. Al meu e la mijlocie si pt. ca au invatat literele de tipar, cred ca cel mai frumos e un mesaj scris de manuta lui, chiar daca e doar un simplu MULTUMESC.

Mergi la inceput