Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Dragelor, poftiti la o felie de tort din partea noastra, mai exact a lui Patrick cel mic, care azi are o luna! In mod special pt. frumoasele Mara si Scortisioara, care sunt si ele sarbatoritele zilei! Sa va traiasca mamicilor si sa fie sanatoase si voioase! Va invidiez pt cadoul cu somnul linistit! Noi nu prea ne putem lauda in directia asta. Si noaptea a fost cum a fost, dar de dimineata pina acum numai in brate se cere. Nici la plimbare n-a prea dormit...Rasfatat de nu se poate...
Nu mai spun ca trebuie sa plecam la serbarea surioarei mai mari si tot o lungesc pe acasa de frica sa nu faca bilci. Imi dau seama ca eu sunt de vina cu rasfatul, dar cind ma gindesc ce repede cresc si n-o sa mai stea in brate la mine imi trece orice suparare...
Felicitari proaspetei mamici de Robertel si asteptare usoara celor care stau cu ochii dupa barza...Mai avem asa de putin si ne mutam si noi la scutece...Mai bine nu mai vorbim despre asta ca ma apuca nostalgia sarcinii..
Fug sa ma pregatesc de plecare si sa las toate in ordine ca diseara cum ne intoarcem ne proptim la meci, poate se intimpla o minune sa facem si noi ceva ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

pentru toti micii sarbatoriti ai zilei! Sa creasca mari sanatosi, frumosi si destepti si sa-si bucure parintii.

Cleo merci pt sfat, dar cred ca n-am sa-l urmez. Decat sa beau ulei de ricin, mai bine mai astept un pic. Nu tu ziceai ca inca nu s-a nascut copil dupa 42 de saptamani? Mara la 40 de saptamani si cate zile s-a nascut? Nu de alta, dar vad ca Dragos ii face concurenta serioasa si vreau sa vad daca si reuseste.

Ylari, Andora am urmat sfatul medicului, chiar daca nu in totalitate. N-am mai scapat de tati dupa ce a primit unda verde. Nici nu s-a mai dus la servici! Acum sa vedem daca e adevarat mitul!

Poze
40+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, , felicitari pt bb grasunel...

Ancaurn, Andora, lasati fetele ca imediat vine si rindul vostru...Miine poimiine va felicitam de implinirea unei lunisoare..Andora, clar nu sunt buna de predictii..

Ylari, si puiul meu plinge la biberon, daca ii dau sin nu mai zice nimic, cred ca nu-i prea place laptikul praf, prefera laptele de la san, asa sunt bblusii alaptati si la san si cu lapte praf. Sa stii ca david la fel imi facea cind era micutz, i-am schimbat de 23 ori laptele..Se mai frichine si la san de multe ori, dar nu in acelasi fel, la e clar ca se screme, in timp ce la bibe chiar plinge si-i suparat, ii cint si pana la urma il maninca, niciodata tot biberonul...In ultimele zile mi-a mincat foarte putin la biberon ceea ce inseamna ori ca ii cam ajunge ce produc eu ori ca nu-i mai place laptele si prefera sa stea nemincat..Astept sa vad cum evolueaza

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

noi suntem bine, ca acasa... curatenie, spalat, calcat lucrusoare bebe, ultimele cumparaturi... doar bagajul lipseste cu desavarsire... parca mi-e si frica sa ma apuc de el, ca poate nasc :)
pe de alta parte, de-abia astept, nu mai imi place gravidutza, parca am o tona... am luat foooaaarte mult in greutate.
va citesc in fiecare zi, din pacate nu prea am cu ce sa ma laud, asa ca n-am mai scris de tare mult timp.
maine ma duc la doctor pentru inca un control, sa vedem ce va fi...

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

pentru toti micii sarbatoriti ai zilei! Sa creasca mari sanatosi, frumosi si destepti si sa-si bucure parintii.

Cleo merci pt sfat, dar cred ca n-am sa-l urmez. Decat sa beau ulei de ricin, mai bine mai astept un pic. Nu tu ziceai ca inca nu s-a nascut copil dupa 42 de saptamani? Mara la 40 de saptamani si cate zile s-a nascut? Nu de alta, dar vad ca Dragos ii face concurenta serioasa si vreau sa vad daca si reuseste.

Ylari, Andora am urmat sfatul medicului, chiar daca nu in totalitate. N-am mai scapat de tati dupa ce a primit unda verde. Nici nu s-a mai dus la servici! Acum sa vedem daca e adevarat mitul!

Poze
puturos si de 2 x capos

Hai anca, lasa-ma ca sunt invidioasa de n-am cuvinte... eu nici nu mai stiu cum e, fir-ar sa fie...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

dada, Anca, ia zi-ne, cum e?

deci io am nascut la 40 sapt + 7 zile. Na. Cu tot cu ulei de ricin.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Lorich, , felicitari pt bb grasunel...

Ancaurn, Andora, lasati fetele ca imediat vine si rindul vostru...Miine poimiine va felicitam de implinirea unei lunisoare..Andora, clar nu sunt buna de predictii..

Ylari, si puiul meu plinge la biberon, daca ii dau sin nu mai zice nimic, cred ca nu-i prea place laptikul praf, prefera laptele de la san, asa sunt bblusii alaptati si la san si cu lapte praf. Sa stii ca david la fel imi facea cind era micutz, i-am schimbat de 23 ori laptele..Se mai frichine si la san de multe ori, dar nu in acelasi fel, la e clar ca se screme, in timp ce la bibe chiar plinge si-i suparat, ii cint si pana la urma il maninca, niciodata tot biberonul...In ultimele zile mi-a mincat foarte putin la biberon ceea ce inseamna ori ca ii cam ajunge ce produc eu ori ca nu-i mai place laptele si prefera sa stea nemincat..Astept sa vad cum evolueaza

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Dragutzica, daca ma apuc eu sa cant, crede-ma ca o ia la fuga iuby si fata chiar nu mai papa nimic...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by cleo78

povestea nashterii

Las' ca imediat imi vine si mie randul sa va invidiez. Oricum, nu pare sa fi avut efectul scontat, asa ca poate mai incercam si mai pe seara

Poze
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce puteti sa imi spuneti despre marsupii? aveti? deja folositi?

YLARI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancaurn

quote:
Originally posted by cleo78

povestea nashterii

Las' ca imediat imi vine si mie randul sa va invidiez. Oricum, nu pare sa fi avut efectul scontat, asa ca poate mai incercam si mai pe seara

Poze
puturos si de 2 x capos

Da anca, mai incearca mami, macar tu...

Eu iti tin oricum pumnii!!!

YLARI

Mergi la inceput