Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
anuta-maria, de la dopu maroniu-roziu, la mine a durat 1 zi juma si 1 sticla de ulei de ricin ![]()
magnetism, durerea aia de bazin rupt am avut-o in timpul travaliului.
asha ca, pt amandoua, scot 

aveti nr de tel de pe aici,da? de fapt, magnetisme, io il am pe al tau, daca dispari ca magaru in ceatsa, te gasesc si la spital
, iau pitica si vin si te caut!!! ![]()
despre fete si slabitu, la cezariana burtica se retrage un pic mia incet; dar nu e bai, nu mai conteaza ca oricum nu se mai uita nimeni la noi cand vom fi cu copchilu de mana 

Hai, am glumit...moralul sus. Am o colega de fack., cu 2 copii, o pishpirica de 1.55 si 45 de kile, primu copil: 3.800, al 2 lea 3.600, si se duce fata in service cu mashina, si o ia un meshter peste picior, ca domnisoara, etc, la care vine altu si ii da una peste cap: "Lasa doamna in pace, are baiat de scoala in mashina si fetitsa de 1 an!"
Sau mai era daria_ioana, gravida, si cu copil de 1 an, pe care o claxonau mashinele pe strada, din spate nu se vedea burtica. Deci...
magnetism, fa poze cu ce ti-ai luat de imbracat si da=ne poze!!! nu ieshim noi la shoping, dar la un link ne mai uitam, sa vedem ce se mai poarta, etc.
alina_anto, infacol=sab simplex. Ba chiar sab simplexu e putin mai concentrat la elementul activ...atat ca infacol-ul se recomanda inainte de fiecare masa,cate 0.5ml, cam cat murdaresc suzeta pitice; la sab simplex scrie de 3 ori pe zi, cam tot atata siropel vine. Ce imi place la infacol, pipeta cu care pot sa ii pun in guritsa si cand plange rau rau si da din cap si nu ii nimerescx guritsa. Nici pe burtica ta nu o linishteshti? ca se incalzeshte acolo, burtica pe burtica, si iti simte si bataile inimioarei, si vocea - io ii cant... (tot o zis Hamidu ca pot sa ma fac soprana la opera..
)
Brrr, iaka am uitat azi de vigantol 

missParker, capshuni, a?

nicole primim cu sms-ul!!! numai sa va semnati, ca o sa primesc la sms-uri si nu o sa stiu de la cine e ![]()
si pt tine 

fara numar....
danaM, multsam de sfaturi, le confirm. Am avut cu pitica azi 2 ore de plansete, de frichineli, ba cu tsatsa in gura, ba scuipata, ce mai, show; si dupa ce am tinut-o pe umarul meu, batut-o, plimbat prin casa, a tras o runda de ragaiieli, de m-a eclipsat pe mine, si pe tati la un loc, si apoi s-a linishtit si am dormit amandoua....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
alina_anto spune:
Cleo De obicei o linistesc pe Sara cand plage, ba ii cant, ba o pun pe burtica, ba ascultam muzica si dansam etc.. Dar ieri nu am reusit cu nimic s-o linistesc..De aceea m-am si panicat..offf Toata lumea imi spune sa stau linistita, sa nu ma mai panichez, etc..dar voi cred ca ma intelegeti ce simt in momentele alea, nu??? Atunci cand iti plange copilul si nu reusesti sa-l calmezi deloc, si tipa din ce in ce mai tare..e groaznic..
Acum ma uit la ea, cum doarme ca un ingeras..Doamne ajuta sa nu o mai doara asa rau burtica..
Despre Infacol, stiu ca are aceeasi substanta activa ca si sab simplex, dar dr imi spunea ca totusi a avut rezultate mai bune cu infacolul decat cu sab simplex. Asa ca am sa incerc.. Deja am vorbit cu cineva din Londra sa-mi cumpere de acolo si sa-mi trimita cat mai repede.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
MsBB spune:
Buna mamici, burtici si bb-ici!
Vad ca avem noi mamicute pe lista, asa ca intru sa le urez numai sanatate, bucurie si recuperare usoara. Sa aveti bb sanatosi , necolicosi si mult laptik.
Celor inca 2 in 1 , le urez sarcina usoara , atat cat a mai ramas din ea si apoi trecere usoara la capitolul mamiceala.
Astazi am cautat burtiera sau ceva sa strang burtik asta mare si n-am gasit :(. Am sa mai incerc la ceva farmacii si sper sa gaseasc ceva. Imi vine sa
cand aud ca sunt gravida. Azi de ex la un magazin , la coada , un tip ii zice vanzatoarei sa ma serveasca pe mine ca sunt gravida, iar el mai poate astepta
. I-am zambit si am profitat, deh ce sa fac? Sa-i zic ca in fata magazinului ma asteapta sotul cu pitik? Eiiiiii
Ah, tot asa , zilele astea o prietena de a mea a nascut si m-am dus pana la ea sa o felicit. La maternitate una din asistente imi zice: vad ca si tu ai burtik, pe cand nasterea?
Cum nu se poate abtine nimeni sa nu-mi remarce burta? Argghhh!!!
Si port niste toale lalaii si ca vai de mama lor, doar doar nu ma baga nimeni in seama si scap de remarci.
In fine, mi-am zis si eu of-ul. Sper ca pana la botez sa scap, incep sa fiu complexata!
Macar plimbarea a avut un efect bun
, cand am ajuns acasa am alimentat dragonul infuriat ( pitik mea chiar e un dragon cand urla de foame) si apoi a dormit vreo 4 ore, whoa!
Poate am noroc si scap de show-ul de seara. Nush ce are cateodata se foieste la san , trage in stanga in dreapta de san, de-mi vine sa urlu de durere, se inroseste, se increteste toata la fata , baga un urlet din ala de zici ca o picura cu ceara , scot disperata sfarcul din gura de teama sa nu-l dea prin masina de tocat carne si apoi reluam miscarea. Rezultat: stau cu toti muschii incordati cand incepe sa se foiasca , cred ca s-ar rupe un ac daca ar incerca cineva sa-mi faca injectie.
Apropo, bb vostri se foiesc asa rau cand fac kk? A mea zici ca face vreun botz de aur! Se incordeaza, foieste, smunceste, inroseste, caraie, maraie ...apoi face kk si baga un jambet chel de dinti!
Ai zice ca e constipata dar mereu a facut numai kk ( scuze de descriere) imprastiat
.
Bun , mai fac una alta si apoi ne pregatim de baitza!
Va
si va doresc toate cele bune.
Adriana mami ![]()
de
Andra
noastra!
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
http://lilypie.com/pic/080606/1BUp.jpg
alina_anto spune:
Ieri dupa amiaza, seara si toate noaptea i-am dat Sarei doar formula, nu am alaptat-o. Dar de dimineata i-am dat san, la pranz la fel, dar totusi sa constipat .. Nu a mi facut kk de ieri dupa-amiaza.. Ea facea de 3 ori pe zi..Dr mi-a zis ca s-a constipat de la laptele formula, dar daca nu face pana diseara, va trebui s-o stimulez cu termometrul..off..sper sa faca pana atunci..
Fetelor cu copii mai mari, e adevarat ce se spune: Cand ai copii mici ai probleme mici, cand ai copii mari ai probleme mari??? Pt ca mie mi se pare mai greu cu un nou-nascut, care nu vorbeste, nu intelege, nu stie sa spuna ce-l doare...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
MissParker spune:
alina_anto, saracutele de voi, ce va mai chinuiti cu colicile alea afurisite!! Sa dea Dumnezeu sa treaca mai repede si – desi stiu ca e greu - nu uita sa faci tot posibilul sa ramai tu calma orice-ar fi, fiindca mititica oricum te simte si starea ta o influenteaza suplimentar
Nicole1980, eu zic ca e dopul si iti tin pumnii sa mearga si la tine mai repede, daca doresti... oricum se cheama acum ca suntem la termen, deci nu-i bai daca domnii „chiriasi“ ai nostri au bunavointa sa paraseasca mai devreme „garsonierele“
Si fiindca mai intreba si anuta-maria cam cand apar contractiile dupa pierderea dopului, cred ca nu avem nici o garantie, ca unele fete au stat si cateva saptamani fara dop si tot nu nasteau
Asa ca e si chestie de noroc, zic eu... sau de munca de lamurire, eu negociez mental permanent cu Daviducul meu... Nu vreau sa te dezamagesc, dar porecla „pufarina“ e deja data, fecian il numeste asa pe ursuletul ei Gabriel... dar daca nu va deranjeaza s-o folositi amandoua, e ok... Eu inca nu i-am gasit porecla lui bebe David al meu, astept sa ma loveasca inspiratia cand l-oi vedea... 
MsBB, si eu ma pregatesc de pe acum sa mai fiu intrebata inca vreo 3 luni de-aici incolo cand nasc, mai ales ca am tot citit ca dupa nastere burta inca mai arata cam cum arata in luna a 6-a, ori la mine era deja umflata ca naiba in luna a 6-a, asa ca nu voi avea scapare de remarci decat daca imi pun un cort pe mine... burtiera am deja, o luasem pentru ultimele luni de sarcina ca sa-mi tina mai bine ditamai greutatea de burta, dar n-am mai pus-o fiindca am citit ca asa s-ar lasa si mai tare muschii... Pana la urma tot in gimnastica mi-e speranta, o sa ma inscriu la un curs special la spitalul unde o sa nasc, ofera ei cam la 5 saptamani dupa nastere un asemenea curs special, cu o moasa... Sa vedem...
Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
DanaH spune:
am fost si noi la cantarit. printzesa mea are 4810g, deci a luat in doua saptamani 750g. ma declar multumita. am intrebat swi de bubitele mici care i-au aparut in jurul gatului si pe obrajori. mi-a spus ca sunt de la hormonii mei si ca nu trebuie sa fac nimic, trec de la sine. pai atunci asa o sa fac.
acum ma mai duc miercurea viitoare, la vaccin. brrrr...
MsBB spune:
Ah si daca tot am limbarnita... continuii ( mancarea mai poate astepta nu? )...
Cred ca eu am ramas cu o mare pasarica pe creier. Sindromul cuibului extins . Parca am tampit la cap, nu ma pot abtine , imi vine sa frec toate cele, sa fac curatenie mereu.
Astazi dupa ce s-a trezit fii-mea , pe la 6, am alimentat-o, am schimbat-o iar apoi am lasat-o sa-si faca somnul de frumusete. Bun, un om normal s-ar fi bagat iar la somn, dar NUUU , mi s-a pus mie pata ca e mizerie in camera ei, am dus fata in sufragerie si m-am apucat de aerisit, sters praful , spalat pe jos si daca tot imi eram in mana m-am apucat sa fac curatenie peste tot.
Ei, o iau razna ori ba?
Adriana mami ![]()
de
Andra
noastra!
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
MsBB spune:
quote:
Originally posted by DanaH
am fost si noi la cantarit. printzesa mea are 4810g, deci a luat in doua saptamani 750g. ma declar multumita. am intrebat swi de bubitele mici care i-au aparut in jurul gatului si pe obrajori. mi-a spus ca sunt de la hormonii mei si ca nu trebuie sa fac nimic, trec de la sine. pai atunci asa o sa fac.
acum ma mai duc miercurea viitoare, la vaccin. brrrr...
Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Si fata mea are mici bubite si parca si niste coshuri. Tot asa am inteles si eu ca ar fi de la hormonii mei. Imi fac impresia ca eu intru la pubertate. De cand am nascut m-am umplut pe fatza de coshuri. Ei, sa nu zica fii-mea ca n-are mama tanara , da? Ma simt ca la 15 ani

Adriana mami
de
Andra
noastra!http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
MsBB spune:
MsBB, si eu ma pregatesc de pe acum sa mai fiu intrebata inca vreo 3 luni de-aici incolo cand nasc, mai ales ca am tot citit ca dupa nastere burta inca mai arata cam cum arata in luna a 6-a, ori la mine era deja umflata ca naiba in luna a 6-a, asa ca nu voi avea scapare de remarci decat daca imi pun un cort pe mine... burtiera am deja, o luasem pentru ultimele luni de sarcina ca sa-mi tina mai bine ditamai greutatea de burta, dar n-am mai pus-o fiindca am citit ca asa s-ar lasa si mai tare muschii... Pana la urma tot in gimnastica mi-e speranta, o sa ma inscriu la un curs special la spitalul unde o sa nasc, ofera ei cam la 5 saptamani dupa nastere un asemenea curs special, cu o moasa... Sa vedem...
Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
[/quote]
Ei vezi, asta e avantajul unei nasterii naturale. Poti incepe gimnastica si miscarea rapid.
Acum sa te incurajez , sa stii ca am vazut mamici inainte de nastere cu burtiki mari de tot si apoi s-au recuperat tare frumos, deci , egzista sperantza
Apropo, am admirat poza cu burtik
, f frumos, ce finutza e inimioara din jurul buricului! David o sa-si dea seama numai din poze cu cata emotii, bucurie si nerabdare a fost asteptat!Adriana mami
de
Andra
noastra!http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
Nicole1980 spune:
Miss - si tu nasti natural, nu ? Cu peridurala sau fara, ca nu mai retin daca ai zis ?
Cum stai cu moralul, ca eu pana la controlul de azi parca ma simteam puternica si in stare sa trec de orice, dar acum toata lumea din jurul meu este agitata ca vine momentul si ma agita si pe mine.
Cat despre pufarina - o sa-l lasam pe bebe Gabriel sa o foloseasca pe forum, ca este mai mare si poate ne luam bataita....dar aici in familie o sa-l strigam si noi asa, ca doar i-a gasit tati numele asta si n-am cum sa i-l interzc.
Oare tati al nostru a intrat si el pe forum ....si i-a furat porecla lui Gabriel....o sa-l intreb ![]()
Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David