Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
MissParker spune:

pentru cine mai are nevoie si mai vrea!
Si multa sanatate fetelor care au probleme cu sanii 

Gata si parodia de meci
... nici ca a meritat vreo echipa sa castige... Cred ca romanii au "planificat" sa-i bata pe olandezi si se cred apoi deja calificati, dar ma tem ca o vor lua in bot cu strategia asta proasta... In fine, ma lasa rece...
Sunt curioasa ce vor face acum italienii cu olandezii, Bogdan deja ma cheama la meci. Prognostichez un 1-0 chinuit pt. italieni, sa vedem... Tineti cont ca eu sunt cu o ora in urma Romaniei, deci aici e aproape ora 21 cand postez, meciul abia a inceput...
Eu am mai facut o poza cu burtica, sper sa fie ultima, ca acum chiar am epuizat toate ideile...
Inimioara pentru bebe
Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
Magnetism79 spune:
MISS m-ai dat gata cu poza asta esti BESTIALA!!!!!!!!!!!!!!!Cum de-ti vin atatea idei? Ce ziceai ca esti grasa si ai burta mare ?Pai nu ti-am zis eu ca esti MISS ce naiba , mai omule ai o burtica NORMALA, iar tu esti o fiinta normala insarcinata bineanteles!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ai o burticuta tare draguta, si esti o mamic a f, frumoasa , parerea mea.........
iete ce meci tare , am vazut niste fazeeeeeeeeeeeeeeeee, mama se joaca tare nu gluma, in stilul asta o furam de la Olandezi, dar si de la Italieni, cred ca e cel mai bun meci da pana acum , are si o dinamica de invidiat, astia joaca, nu se plimba cu mingea ca noi si francezii..................
Imi place ce vad..............
Gata , am dormit pe la 16 pana pe la 18.00 si uite acu ,ma uit la meci, mai calc o camasuta mai un alta , pana pe la 1 noaptea nu cred ca dorm ca sunt vesela ca un cintezoi.
Maine e ziua cea mare , ma duc la nenea doctoru sa vedem ce zice, oricum am facut o gramada de treaba azi , am o presimtire, mai devreme imi era un pic greata dar a durat vreo 10 min si a trecut.......
Contractii nimic pana acum, cu execptia celor specifice Braxton Hicks, care sunt destul de rare sau poate ca sunt dar nu le simt eu, am mai avut cateva putenice, dar in aceste contractii respir amplu, f. calm, incerc sa ma relaxez, pt ca relaxarea si respiratia , resp oxigenarea ajuta la dim durerilor, pt ca si uterul se oxigeneaza si deci durerea se atenueaza, la fel ca in timpul nasterii.........asa ca aplic si eu ce stiu mai bine.
Pupici daca mai sunteti pe aici
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici
Reallaura spune:
Miss super pozica..hai ca mai gasesti tu 2-3 idei pana in sapt. 40...![]()
Ancaurn, Andora, Melly va sustinem cu galerie. 

.
Hai dragele, nasteri usoare, copii frumosi!!!
Am avut un baietel tare cuminte azi. ca urmare am dormit si eu, am facut papa, am spalat, am calcat...am avut si laptik si nici nu i-am mai dat supliment ultimele 2 mese.
Daca ar fi asa in fiecare zi...as boieri!!
Noapte buna, sa avem parte de somnic!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
fecian spune:
Buna seara burtici si mamici de pitici
In sfarsit pot sa intru si eu pe aici. Bebitzu meu e imbaiat, alaptat, alintat...i-am facut toate poftele si acum doarme dus in patutzul lui.
Am pus pozici cu bebe de zilele trecute, sper sa va placa.
MissParker si buburuzii am vazut ca va amortesc mainile.Aveti grija si la alte semne cum ar fi tensiune ridicata, dureri de cap si altele ca sunt semne de preeclampsie. Si mie initial mi-amorteau mainile dupa care incepuse sa imi amorteasca tot bratzul si la un moment dat nu il mai simteam deloc (asa am reusit sa imi distrug un tendon si acum nu pot sa imi folosesc mana stanga…si va fi asa timp de 3 luni, dupa cum mi-a zis fizioterapeutul. ). Sa aveti grija de voi si sa nu va obositi...conteaza foarte mult, mai ales acum la sfarsit cand intampinati greutati la orice.
si va tin pumnii
Andora
saru’mana pentru aprecierile la adresa puiucului meu
. Ca orice mamica ma simt tare mandra cand cineva imi lauda puiul. Iar tie iti urez asteptare cat mai usoara si nastere si mai usoara si sa te bucuri de puiucul tau cat mai curand
Lorich felicitari pentru baitzelul grasunel
. Refacere cat mai usoara si mult laptic iti doresc iar bebe Robertzel sa creasca mare, sanatos si foarte fericit alaturi de parintii lui
.
Mi_bebelina atata timp cat fetitza ta se satura nu trebuie sa iti faci griji. Asa am facut si eu si mai mult rau am facut. De cateva zile ii dau numai san si vad ca e tare bine. Chiar si cu colicile e mult mai bine. Nu se scoala mai devreme, nu plange mai mult. Atata timp cat bebe face kk si pipi cam de 6 ori pe zi inseamna ca e hidratat bine, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Bafta multa, si eu una nu m-as mai mulge(eu am renuntat si vad ca am castigat mult mai mult timp decat aveam inainte).
Ancaurn bafta multa si sa vina bb Dragos cat mai curand
Cleo78 ce patesti tu cu printesa ta patesc si eu cu lenesul meu. Dupa 10 minute de tras la san adoarme sin u il mai trezesti nici cu tunul. Eu uneori mai fac niste trucuri ca s ail trezesc sap ape. Cand vad ca a adormit, atunci il schimb: o data ca e mai linistit si nu imi urla ca apucatul si pot s ail curatz ca lumea, si apoi are effect de trezire imediata. Dupa asta trage inca vreo 10-15 minute la nsa dupa care devin suzeta alte 20 de minute…dar cel putin stiu ca papa asa. Ai putea sa incerci si tu metoda. La mine functioneaza. Oricum daca bebe papa 20 de minute am inteles ca e sufficient.
DanaH si noi trebuie sa mergem sa facem certificate romanesc la bebe, tot la haga. Noi am reusit sa luam certificatul olandez de la primarie(trebuie sa ti-l elibereze pe loc), plus certificate international tot de la primarie. Eu nu stiu ce legatura are ministerul de justitie in chestia asta. Cred ca sunt ametiti rau astia de la primarie.
Noi ne bucuram ca azi am fost la cantarit si a recuperat greutatea de la nastere..Si a mai si crescut 1 cm
. Deja imi faceam griji ca acum 1 saptamana avea tot 3100...eram disperata.
Hai ca fug si eu la somnic, caci acusi mi se trezeste printzul si sa prind si eu ceva somn.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita si plina de somn la toata lumea(si la burtici si la mamici)
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Simplicity is the key to excellency
cleo78 spune:
din categoria...tot patitul e priceput: am mancat cine stie ce...si acum sunt cu diaree. O cacacioasa! Uof. Ca m-am stricat la burtica nu e bai, dar cu alaptatul...ce fac? asha ca am sunat la medicover, si mi-a zis sa nu cumva sa iau furazolidon, ci Smecta sau Normix, ca astea nu trec in sange...sunt nishte argile. Si sa trec pe orez fiert si ceai de menta , apoi piine prajita si uscaturi 

, si abia dupa 12-20 ore sa iau si carne fiarta, daca totul e ok. Si sa continui cu alaptatul...ca deja au trecut in sange alea care au provocat diaree mie. Acum sa videm ce o sa aiba bebe... io masa asta, de peste 30min, 1 ora i-o dau un lapte praf, ca mi-e frica, si imi mulg si arunc laptele, si apoi sa videm cum ma simt io si bebe, daca sa ii dau mai pe dimineatsa piept.
Mda, m-am prins si ce am mancat. Am facut duminica ciorba, pui cu orez, loboda si acrita; si fiind seara si fierbinte, nu am bagat-o in frigider direct, ci a2a zi. Fiind acrita cu bors si cald afara...nu mi-am dat seama daca e k sau nu, si am mancat pe la 15-16.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParkerpentru cine mai are nevoie si mai vrea!
Si multa sanatate fetelor care au probleme cu sanii
Gata si parodia de meci... nici ca a meritat vreo echipa sa castige... Cred ca romanii au "planificat" sa-i bata pe olandezi si se cred apoi deja calificati, dar ma tem ca o vor lua in bot cu strategia asta proasta... In fine, ma lasa rece...
Sunt curioasa ce vor face acum italienii cu olandezii, Bogdan deja ma cheama la meci. Prognostichez un 1-0 chinuit pt. italieni, sa vedem... Tineti cont ca eu sunt cu o ora in urma Romaniei, deci aici e aproape ora 21 cand postez, meciul abia a inceput...
Eu am mai facut o poza cu burtica, sper sa fie ultima, ca acum chiar am epuizat toate ideile...
Inimioara pentru bebeFelicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
Doamne, ce poze...mai ca mi-e dor de burticul meu
o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Reallaura spune:
Cleo biata de tine. Cum e Mara? Sper ca saritul primei mese a ajutat-o!
noi ne-am trezit de 2 ori, la 1:30 , culcat la 3, sculat iar la 5.
DAr macar a mai stat in patut ceva. dragul meu se cuminteste incet incet.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Neata buna fetelor...am o groaza de drumuri azi, bine ca am gatit si calcat ieri. Vreau sa profit de astea 2 zile azi si miine mai mult pe afara pt ca am inteles ca iar ploua de joi...Hmmm...
Socrate, alina, oof aveti grija, urmati sfaturile fetelor..Intr-adevar cum va spunea andora puteti pune felii de varza de la congelator si sa le schimbati des, plus compresele reci...Eu n-am avut in timpul alaptarii probleme d'astea niciodata, doar cind l-am intarcat pe david..
Miss, super pozica, cele 2 inimioare facute de tine...
Sunt convinsa ca atunci cind apare bb il iei dezbracat si-i legi funda aia mare albastra peste fundulet si-l pozezi asa, pe burtica
Si mie imi plac la nebunie tortelini
...dar acum cam sunt la dieta, vine botezul cu pasi repezi...plus ca am fost ieri la Guarra si am probat una alta cu o marae dezamagire...Nu mai merge asa...
Ache, Fecian, Cami bine ati revenit pe la noi!!!!!Va asteptam mai des..
Cleo, eu l-am alaptat pe david cu toxiinfectie alim, doar primele 2 zile cind am luat antib m-am muls....Si aveam niste colici groaznici, iar bb era mai cuminte ca niciodata...Sper sa-ti revii repejor ca nu e prea placut...dar cind ma gindesc ce ma rugam sa am o diaree d'asta cind venisem de la spital si op era proaspata...![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Eu greu tin pasul cu voi....ca scrieti de m-ati inebunit. Eu sunt ok, baietii sunt foarte bine. tudor a inceput gangureala de vreo 2 saptamani se uita la jucariile agatate si face ca toate alea si aseara inainte de baita...incepuse "gaaaa...ingaaaaa" asa ca...avem baiat mare.
Am trecut de perioada de adaptare a lapticului...si acuma se satura bb bine...si doarme iar toata noaptea de cateva zile. Adica de la 23.-24 pana la 6-7 dimineatza. ceea ce e super. Mergem afara...ne jucam...Stefan a inceput sa se joace cu el...dea doctorul...ii face albinutza, ii pune supozitor...sunt asa frumosi...
Felicit si eu toate proaspetele mamici...si va doresc un bb cel putin asa cumintel ca al nostru.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
cleo78 spune:
niatsa fetelor. Am alaptat asha in continuare, bebe nu e cu colici. Deci furtuna e la mine in burtica.
multsam simonacip de sfat, asta imi da incredere, i-am taiat numai masa de la 1 noaptea, cand eram io pe buda, si i-am bagat un bibe si am aruncat din laptikul meu. Acum cred ca si il conserv ca am sanii cat casca de miner (ca sa citez un fost coleg de fack.) Oricum, faptul ca am card kid la Medicover, si pot suna la orice ora, ca primesc sfatul unui dr, e f. mult, ma linishteshte. Si toate se intampla la 3 noaptea 

MissParker, cand vreau sa imi inseninez ziua, ma uit la pozele tale. Cata imaginatie si dragoste pui in ele... imi vine sa zambesc !!
simonacip, cand ai botezul? si mai ales de unde iti cumperi tu rochitse? io am o nunta pe 22, si nu stiu cu ce sa ma imbrac... nu am decat 57 kile, la cantarirea de dupa diareea de asta noapte
, si vreo 3-4 kg in plus, dar tot nu imi vin hainele de dinainte (e si din cauza bustului generos)...si parca nu mi-ash lua o rochie care sa o port 1 data si gata...
plus ca la botez, pe 31 aug. o sa imi trebuiasca alta rochie. Brrr...
o
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii