Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 22
maryb spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Draga maryb subiectul cu masinile ti-ar starni mai mult interes daca ne-am posta si cate o poza langa masina in cauza ?
Dar am o sugestie...poti ignora cum fac de exemplu eu cu majoritatea interventiilor tale.13+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
in primul rand eu nu sunt draga cu tine, da ?
in al doilea rand poti sa-ti pui cate poze vrei langa alea 4*4 ale tale cu care te tot lauzi ca nu ma impresionezi, esti o oarecare, nu esti atat de deosebita cum vrei sa pari. Ce ar fi sa incepem toate sa ne laudam cu ce avem fiecare....asta este un forum despre copii nu despre masini....iar subiectul cu apa chiar avea legatura cu sarcina, dar masinile nu vad ce ar putea face bine la sarcina.....
in al treilea rand, ar trebui sa-ti dai seama ca atmosfera de aici s-a stricat de cand ai venit tu, asta in caz ca nu ai observat....
in al patrulea rand, tgu ai inceput acest conflict cu subiectele neinteresante....tot ce scrii tu ai impresia ca este interesant, dar nu este deloc asa...este chiar jenant....
in al cincilea rand, te rog sa nu-mi mai adresezi nici un cuvant incepand de azi....
sper ca m-am facut inteleasa.......
maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
Otiliav spune:
Am facut capitol nou dar va rog mult nu va certati acolo.
Mary credeam ca poti da dovada de toleranta mai multa, dar parca ai asteptat sa fie fetele putin off topic ca sa ii reprosezi Catalinei. Stiu ca esti o persoana credincioasa, asta inseamna si multa iertare si nu uita sa-ti iubesti aproapele.
Si tu ai intrat entuziasmata cand ti-ai luat masina iar noi ne-am bucurat pentru tine si personal eu nu am interpretat deloc ca te-ai laudat la noi.
Iar acum nu a fost o discutie hai sa ne laudam ce masini avem ci si legat putin de sarcina.
Mie mi s-a intamplat sa stau acasa o perioada si sa stau pe forum la nesfarsit iar atunci e cam greu sa nu devii offtopic la Odisee, e oare chiar asa de greu sa sarim peste cateva mesaje care nu ne intereseaza? Iar in schimb sa starnim o furtuna la fiecare replica.
Sper ca e clar ca nu tin cu nimeni dar nu-mi place ca se face politie in mod exagerat asa cum am spus de la inceput nu-mi plac nici pagini multe offtopic sau floricele dar se strica atmosfera prea usor si ma doare teribil.
Si eu am observat ca am contractii la un drum lung, probabil stresul isi spune cuvantul.
Lorena si tu probabil ai avut multe emotii azi, felicitari pentru nota maxima, esti tare, si cred ca daca nu cedeaza mai bine mergi si incerci sa dormi putin, asa te si relaxezi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2