Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 10
oceanborn spune:
Mirtha.. pretul de acolo e unul dintre cele mai mici...mai ieftin de atat nu gasesti iar ce am vazut eu , landou 180eu... mie deja mi se pare exagerat sa le iei toate separat aici...plus pt masina inca vreo 60eu plus caruciorul sport tot peste 150....sunt preturi mari aici daca vrei sa le iei separat...oricum chicco, aici e una dintre marcile cele mai cumparate... iar magazinul unde am vazut triourile despre care am vb avea preturi de pe la 400 eu in sus, vom vedea , mai cautam sau comandam pe net..
15+
Mirtha spune:
Vrabiuta iti urez si eu la multi ani , sanatate si mult noroc !
Ramo sanatate nepotelei !
Mirtha
20+
Mirtha spune:
Oceanborn Am observat ca pretul la produsul afisat de tine e unul din cele mai mici. Sunt si de la 600 euro la carucioare de la acelasi producator. Asta nu inseamna ca nu e un efort financiar sa dai 1200 lei dintr-un foc. Cel putin pt. mine e destul sa scot odata de la tescherea 1200 lei. Ca tot acolo ajungi cumparindu-le separat , ba chiar risti sa dai mai mult , e adevarat.
La aceeasi concluzie am ajuns si noi - mai bine le luam pe toate odata de la aceeasi firma decit sa ne invirtim dupa deget si la le luam trepatat. Pina la urma riscam sa dam mai mult doar de dragul de a nu observa cum scoatem dintr-un foc 1200 lei.
Edit : Daca la capitolul patut , tarc ne-am hotarit relativ repede , la capitolul carucior prevad ca vom cam alerga.
Dandusa pe site - Brevi nu sunt afisate preturile sau nu reusesc eu sa le gasesc ?
Mirtha
20+
babyzapi spune:
Catalina e super profesionista dr Chitescu, deci daca vrei sa fii sigura ca bebe o bine din toate punctele de vedere atunci ai facut o alegere foarte buna. Numai ca nu mai este asa de entuziasmata.
Vrabiuta LA MULTI ANI FERICITI si sarcina usoara pana la capat.
Babyzapi
fericita 16+ cu 
brie spune:
vrabiuta, LA MULTI ANI !!
babyzapi, catalina, eu nu o cunosc pe dr Chitescu personal, dar am citit pe acest forum multe lucruri neplacute despre ea de la alte mamici.Parerea in unanimitate a fost de dezamagire totala.Dar nu vreau sa agit spiritele pe aici sau sa creez panica.
catalina, daca vrei sa mai vb acum eu sunt pe mess
diana, acum inca vreo 6 saptamani putem sta linistite pana la urmatoarea titrare.
otilia, tu cand primesti rezultatele la anticorpi? sau inca nu ti-ai facut analizele?
In legatura cu patutul eu cred ca voi cumpara din lemn, mi se pare practic, dragutz, mult mai comfortabil.
Celelalte utile bebelusului o sa le iau din Grecia.Plecam luna viitoare acasa (acasa acolo) si plecam cu masina sa pot sa-mi aduc cate ceva aici.
Zilnic simt bebelusul miscand, aseara am simtit chiar lovituri puternice si simt burta cum mi se contracta cateva secunde, iar bb se face ghem in dreapta.Sotul statea cu mana pe burta si zicea "gata....stiu...aici este cu capul"
Diseara cica vor sta AMANDOI sa priveasca meciul GRECIA - SUEDIA.....El inca spera sa fie baietel.
Am schimbat si noi semnatura 
Ahhhh ce putin mai e !!
19+ 
diana21 spune:
Neata, fetele!
Vrabiuta, La multi ani fericiti alaturi de Lia, bebe si tati!!! Va pup cu mult drag pe toti!!! 

Referitor la carucioare, noi vom lua de data asta un Trio, ori modelul Chicco, ori cel de la Inglesina. Nici nu mai imi bat capul sa caut, am regretat inca de acum patru ani ca m-am zgarcit si nu am luat toate piesele deodata. Pana la urma, per total, am iesit mult mai scump cu trei carucioare schimbate si doua scaunele de masina. Landou si eu zic ca e necesar avand in vedere ca bebe se naste in oct-nov, deci prinde toata iarna si inceputul primaverii...
Ramo, ma bucur ca e mai bine nepotica ta, stiu ce inseamna enterocolita la un bebe asa mic, din pacate...Fetita mea a facut un episod tare urat la 11 luni, cand eram la mare...am stat o saptamana internate in spital, cu [perfuzii cu glucoza...Nici nu vreau sa imi amintesc. Regim alimentar a trebuit sa tina sase luni dupa aceea, insa lapte nici acum nu bea mai mult de 100 ml odata. A ramas si cu intoleranta la lactoza, nu e de glumit cu enterocolitele.
Eu, de data asta, il voi vaccina pe bebe impotriva Rotavirusului, nu mai vreau sa trec prin ce am trecut!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
bebecris spune:
MIKY-EA....m facut programarea pentru nastere la municipal...dr mi-a zis sa vbesc la spital pentru periaoda 6-10 nov...am sunat dimineata si gata....un pat din rezerva cu 2 paturi....
BABYZAPI....marti, pe 17.06 ma duc si eu la eco la dna dr chitescu...dar dimineata cand am vbit am uitat sa intreb de cd...daca nu-mi da? ti-a mai dat si pozele standard?
eu nu am avut probleme cu ea....nu vbeste mult...dar am ascultat inimioara cand am fost la dansa....
eu am fost numai dimineata la eco....cel mai tarziu la ora 9.
o fi si dansa obosita!!!! mai stii?
FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!!!
17+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Diana21, e problema mare cu regimul pt nepotica mea.Ea nici inainte nu manca mare lucru...daca la 10 luni are 7 kg, acum cred ca a mai slabit daca e bolnavioara, nu am mai vazut-o.Sper doar sa accepte mancarica de regim, ca sa se puna pe picioare.
Ramo
13+
Puiutul meu scump
babyzapi spune:
Bebebcris da, dr Chitescu da si pozele standard de la eco si Cd-ul cu filmuletul fara sa ceri dinainte, cum se termina eco asistenta are si CD-ul gata. Da, trebuie sa mai intelegem ca mai sunt si dr obositi, eu am fost dupa-amiaza cand mai avea un pic si termina programul si mi-a spus ca sapt viitoare sa ma duc dimineata.
Mult succes la urmatoare eco!
Babyzapi
fericita 16+ cu