Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
karla32 spune:
Buna
Amma, ce bine imi pare ca ai aparut. De vreo saptamana ma gandesc la tine dar n-am indraznit sa intreb nimic...
rein, bine ai venit la noi! sarcina usoara, bebe sanatos!
mady, sper sa fie bine micuta si operatia sa fie cu succes. Fratele meu a avut un baietel cu o gaurica la inima dar medicii nu au stiut, au zis doar ca s-a nascut cu suflu sistolic si ...deznodamant tragic! Cu siguranta ar fi avut sanse daca ne spuneau...dar erau alte vremuri acum 12 ani...Ma rog la Dumnezeu sa fie bine!
kitty, putere multa si o imbratisare din partea mea.
Mai copii muciosi, a venit vara! Gata cu racelile!
Lui Luca ii mai da un dinte jos. E cam nervos noaptea si inca imi cere biberonul cu lapte pe la 2-3! Si-a dat in sfarsit drumul la mers dar tot mai rapid e in patru labe! Nu stiu cum nu il dor genunchii, ca duduie pamantul sub el. Si nu vrea sa vorbeasca! Doar mama, mama si mama. Mai scapa din greseala cate un baba. In rest mmmm, mmm, mmm. Si il mai striga pe Ta-su dar doar a-a, a-a.
cam atat despre noi!
o zi buna va doresc!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
Crina_mio spune:
Ammaaaa e demential Lucas cum doarme el ca un ingeras.
Fetita din fotografii este verisoara lui, ca-ti seamana?
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
madybulancea spune:
mai fetelor,pana acum nu m-am interesat sa vad ce si cum in legatura cu rorul si autismul,dar acu knd am citit m-a apucat groaza....voi ce stiti???
as murii dak s-ar intampla ceva...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
roxanici spune:
La Multi Aaani, Rebiana!!!!
sa fii sanatoasa si bucuroasa mereu.
Ce frumos in Croatia
; mai da ce tara e asta de au palmierii cat blocul?!
Mady, fa linistita ror-ul nu e pericol de autism... nu e demonstrat calumea, numai speculatii... parerea mea
Pisikuta cum a fost? ai urlat de frica in tomograf?
Claudi@, te-am priiins!!! de fapt fetele te-au prins ca io nu eram pe faza. Felicitari pt burtica!!!! ma da tu nu zici nik?! le taci si le faci.
Aliona, nu ne mai zici nimic? hai mai treci pe la noi
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
paxela spune:

rebiana
sa fi sanatoasa si fericita
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
elpower spune:
"Astazi e ziua ta, zi frumoasa ca tine...." La multi ani , Rebinutza! Sa fii sanatoasa si fericita!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
paxela spune:
http://entertainment.webshots.com/album/563847787EhrAvC povesti si bautura![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
elpower spune:
Coolutz, ce mumos doarme aici

!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Sunt trista pentru toti piticii bolnaviori, pentru toate mamicile suparate, pentru bebeii nascuti cu probleme! Chiar daca n-am cuvintele la indemana, ma macina si pe mine durerile voastre! Multe
calde de la noi!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

,