nu nasteti natural!DOARE RAU!
Raspunsuri - Pagina 2
andira spune:
Si eu as zice sa schimbi titlul.
Este experienta ta, imi pare rau pt ea, dar asta nu inseamna ca se aplica tuturor.
Si pe mine m-a durut de am innebunit la prima nastere (ca probabil pe n mamici de aici), dar nu ma apuc sa dau sfaturi, pt ca nu sunt medic.
Sanatate puiului!
Cristina_C spune:
Toate cele bune tie si copilului si, nu uita, totul e bine cand se termina cu bine!
Acum, altceva: nu tot ce-i frumos este neaparat si usor, mai strangi si din dinti cateodata - la propriu sau la figurat- cand vrei sa faci un lucru de calitate. Pe mine nu m-a durut ingrozitor la nastere, a fost chiar mult sub limita suportabilului si de asta nici anestezie n-am simtit nevoia sa fac. De fapt n-ai cum sa nu stii cum e sa nasti pana nu incerci. Exista nasteri mai usoare si nasteri mai grele, este adevarat. Dar tu indemni lumea nici sa nu incerce, si-o mai si sperii ca-i vai si amar. Frica de nastere o are orice femeie care naste prima data, este frica de necunoscut dar te poti pregati pentru asta, poti face cursuri prenatale, unde inveti tehnici de respiratie si cum sa colaborezi. Cateodata e in zadar, ai ghinion, asta e, dar cateodata chiar ajuta.
Si, din cate am inteles eu, ai si fumat in timpul sarciniisi asta-i un lucru rau.
ciuf spune:
Nu poti generaliza ca nasterile naturale dor RAU. Mesajul tau suna un pic cam infricosator pentru viitoarele mamici. Poate ce tie ti se pare foarte rau, mie mi s-ar parea mai putin rau, nu chiar atat de greu de suportat. Fiecare persoana are un nivel diferit de a suporta durerea.
La al doilea copil am cerut epidurala care mi s-a dat exact cand eram dilatata complet, 10. Stiu ca am avut niste dureri nasoale (nu pentru mult timp, as putea spune o jumatate de ora), dar deja eram pe ultima suta de metri. Si am zis ca suport o ora/doua dar dupa aceea voi uita. Totul va fi de domeniul trecutului iar amintirea vie va ramane aceea cand imi voi tine copilul pentru prima data in brate.
Si acum chiar ma bucur ca am experimentat "durerile facerii".
Ah, travaliul a durat trei ore.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
violeta29 spune:
Posted - 18/06/2008 : 00:07:06
--------------------------------------------------------------------------------
Un sigur lucru nu inteleg: cum ai nascut pe 8 aprilie daca DPN a fost 1 iulie
11+
Angellique, dpn-ul era 6 mai , ai inteles tu gresit!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI