Vaccin - cancer uterin fetite

Vaccin - cancer uterin fetite | Autor: OanaP

Link direct la acest mesaj

As dori sa abordez acest subiect care ma intriga. Acum cateva zile cand am auzit la televizor mi s-a parut ciudat:
- cum oare s-a inventat un vaccin pentru cancer;
- daca s-a inventat, cum oare nu ne vaccinam noi femeile adulte si de ce oare mai mergem anual la Papanicolau;
- de ce trebuie sa se vaccineze femeile de la 9 ani (asa cel putin a fost traducerea);
- cum oare in Romania este cea mai are incidenta a acestui cancer din Europa, cand eu nu am pe nimeni imprejur care sa fi suferit de asa ceva.

Mai jos veti gasi un mail pe care l-am priit zilele trecute si care m-a determina sa va intreb:

Veti fi de acord cu un astfel de vaccin pentru copilele voastre? Si daca da, de ce?

Subject: FW: [Provita] Fw: Gardasil

Dragii nostri,

Am auzit ieri stirea asta, am verificat-o, e oficial; Trimiteti va rog tuturor celor dragi din tara, mai ales doamnelor si domnisoarelor, este esential sa cunoasca pericolele vaccinului pe care Madame Albright vrea sa-l vada introdus obligatoriu in tara noastra:

La Bucuresti ieri, Madeleine Albright fosta Secretar de Stat SUA, a presat pe Primul Ministru Tariceanu, sa adopte vaccinul Gardasil, pentru "prevenirea cancerului de col uterin".
http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-05-23&id=237691

Adevarul despre Gardasil, este cu totul altul:

In SUA unde s-a incercat deja administrarea "obligatorie" a vaccinului Gardasil, de catre politicieni vanduti cartelului farmaceutic, initiativa a fost deja invinsa, in toate statele in care-a fost propusa.

http://southernstudies.org/facingsouth/2007/05/texas-governor-defeated-on.asp

Cetatenii si-au dat seama ca un vaccin netestat pe termen lung si cu efecte secundare nestiute, sau stiute si deliberat ascunse, nu este sigur si nici necesar, mai ales injectat fetelor de doar 9 ani.
Efectele observate imediat, au fost dezvoltarea artritei in 9 femei, din cele peste 11.000 care au participat intr-un studiu clinic de scurta durata.
Chiar si pentru o femeie activa dpv sexual, vaccinul reprezinta un risc imens pe termen lung.
Infectia cu HPV este prevenibila prin alte mijloace ca si monogamia, testarea, etc.
Daca femeia a contractat totusi HPV, acesta este detectabil cu un simplu test Pap, iar abnormalitatile cervicale pot fi prevenite inainte de-a se transforma in tumori maligne.
In plus, in peste 90% din cazuri, virusul este eliminat complet din organism, la nastere, fara ca si copilul sa fie afectat.
Cand cineva ca si Madeleine Albright, cea care cand era Secretar de Stat al SUA, a facut afirmatia ca pretul platit prin moartea a jumatate de milion de copii Irakieni, "a meritat" , incearca sa influenteze primul ministru al Romaniei in scopul "obligativizarii" acestui vaccin, orice om cu cap, trebuie sa-si puna intrebari, asupra adevaratelor motive pentru promovarea vaccinului Gardasil.

http://www.fair.org/index.php?page=1084

Cuvantul "obligatoriu" nu este in ghilimele degeaba:
NIMENI nu va poate forta sa va injectati Dvs. sau copiii Dvs. impotriva propriei vointe. Si in Romania , ca si in SUA, se poate alege exceptia pe baza religioasa de la vaccinari, lucru facut deja de multe grupuri si indivizi cu toate vaccinurile.
Nu degeaba rata autismului la copii, in acele populatii este zero.
Mai multe informatii atat despre Gardasil, cat si despre alte vaccinuri, gasiti aici:

http://www.909shot.com/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Esti intrigata pentru ca esti ignoranta. Vaccinarea se face impotriva virusului raspunzator de cancer, mai exact impotriva contactarii lui. S-au publicat foarte multe informatii despre Gardasil, din toate tu ai gasit publicitatea.E ca si cum te-ai uita la National Geographic numai la reclame.
Asta a fost o gluma, nu?: 'cum oare in Romania este cea mai are incidenta a acestui cancer din Europa, cand eu nu am pe nimeni imprejur care sa fi suferit de asa ceva.'? Pe mine m-a distrat. Daca tu nu ai vazut, nu inseamna ca nu exista!
Ca raspuns la intrebarea ta: inca nu-mi vaccinez fetita pentru ca mai astept feed-backuri.Daca sunt de bine,da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Gasiti acealsi subiect la diverse cred ca titulul este: "Sterilizarea femeilor din RO?"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Draga mea Diuna,

In "ignoranta" mea as vrea sa imi explici:
- de ce nu se cheama cancer rinofaringita acuta si de ce nu s-a dezvoltat un vaccin antiraceala avand in vedere frecventa cu care se imbolnavesc oamenii;
- care este segmentul feminin cel mai frecvent in care se manifesta aceasta boala (idem pentru varsta si mediu);
- cum te poate distra afirmatia mea - ar trebui sa iti ridice niste semne de intrebare pentru ca de regula vaccinurile au fost dezvoltate pentru boli ce au lovit in masa (daca ar fi sa facem un mic calcul in Romania se descopera cam 3000 de cazuri pe an si daca as trai 70 de ani, totalul femeilor bolnave de cancer ar fi de 210.000 (ceea ce ar insemna 2.33% dintr-un total presupus de 18.000.000/2), ceea ce mi se pare infim in comparatie cu numarul copiilor care fac rujeola de ex.).

Dar de, pentru tine o persoana care afla despre un lucru si incepe sa isi ridice intrebari este o persoana ignoranta, asa ca astept lamururi, intrucat nu sunt medic, dar doresc sa aflu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Viviana, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by diuna

Esti intrigata pentru ca esti ignoranta. Vaccinarea se face impotriva virusului raspunzator de cancer, mai exact impotriva contactarii lui. S-au publicat foarte multe informatii despre Gardasil, din toate tu ai gasit publicitatea.E ca si cum te-ai uita la National Geographic numai la reclame.
Asta a fost o gluma, nu?: 'cum oare in Romania este cea mai are incidenta a acestui cancer din Europa, cand eu nu am pe nimeni imprejur care sa fi suferit de asa ceva.'? Pe mine m-a distrat. Daca tu nu ai vazut, nu inseamna ca nu exista!
Ca raspuns la intrebarea ta: inca nu-mi vaccinez fetita pentru ca mai astept feed-backuri.Daca sunt de bine,da.

probabil pt ca esti membru incepator nu cunosti regulile acestui forum! dar e interzis atacul la persoana! si apelativele de acest gen.

si eu am citit despre gardasil si avand o prietena farmacist in state nu am ezitat sa o intreb despre el. ceea ce m-a pus pe ganduri a fost faptul ca e un vaccin promovat zgomotos, insuficient testat si pe bani multi care, cu siguranta, e afacerea de succes a cuiva! inclusiv in romania... nu ma mai mira nimic insa.

uite mai jos alte ecouri:
http://victor-roncea.blogspot.com/2008/05/alerta-albright-ne-aduce-sterilitatea.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Bai, nici io nu sunt prea deshtepta dar cred ca se face o confuzie: e vorba despre cancerul de col, nu cancerul uterin. Unde e colu' si unde e uteru'!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Colu' e "gatul" uterului, Rory...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

http://www.protv.ro/stiri/social/vaccinul-impotriva-cancerului-de-col-uterin-poate-fi-mortal.html

stiu medic ginecolog care are doua fetite si nu le va face vaccinul ,asta ia recomandat si unui prietene pentru fetele ei.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput